19.07.13
21:01
казано от Скота на 19.07.13, 18:32:
Мразя петък принципно- от днес го мразя една идея повече... Днес погребах верен и близък приятел- след няколко щеше да навърши 28.
Носете си новите дрехи мамка му...
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
19.07.13
21:02
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Мнението беше редактирано от lordinario на 19.07.13 21:02.
19.07.13
21:10
Да
казано от Иван П. на 19.07.13, 21:34:
За Георги Николаев ли става въпрос или нещо аз не съм разбрал ?
За съжаление точно за него става въпрос. Лека му пръст!
20.07.13
13:29
Какво се е случило с него ?!!!!!!
20.07.13
17:01
казано от Стоил Калугеров на 20.07.13, 13:29:
Какво се е случило с него ?!!!!!!
Най-лошото,което може да се случи на човек.
***Тренировка:
4 и 1/2 кръга от:
преден клек- 5х5х75кг
клек- 5х5х75кг
широка тяга- 4х5х100кг 1х100кг
тяга- 4х5х100кг
прасец
кардио- колело
На последния кръг на тягата ми прилоша нещо и оставих- доволен съм въпреки това- доста по-добре от предния път- вчера ядох малко и явно си каза думата- 500гр месо и доза протеин- това беше. Малко повъртях- следобед преди работа ще направя малко планкове и разни други неща за корема- иначе на предния клек- добре- нейде по веригата има слабо звено и после на задния издишам- смисъл не ми тежат но има една точка, в която зора е голям и от там се изкривява движението. Утре кръгова горна част + кардио вечерта и във вторник пак 2 тренировки планирам да направя свободно съчинение- зала в четвъртък и заминавам за морето. В сряда пътувам за Букурещ. Епа тва е- стига толко бездействие.
***Тренировка
5 кръга от:
набирания- 3х5 +17,5кг 2х5 +15кг
военна преса- 5х5х50кг
гребане с щанга- 5х5х80кг
лег- 5х5х65
обръщане прав- 5х5х50кг
кофи- 5х5
горен лег- 10х50кг 9х50кг 9+1х50кг
флайс от наклон- 15х10кг 15х12,5кг //задържане 10 секунди в максимален стреч на последното повторение
сгъване за бицепс- 10х40кг 6х40кг+8х30кг+10х20кг+8х10кг
сгъване на дъмбели от пейка- 9х10кг
кардио- колело + пътека
Днеска само 5 кръга- снощи си легнах по никое време и съм спал 3-4 часа- имаше пауър- само на военната преса на моменти беше тегаво и имаше лек пуш- последните 2 кръга последните повторения. Набиранията доволно. Абе хубава тренировка. Корема пак го от..ложих. Трябва по сериозно да се заема.
наскоро ми попадна един стек аванта :D пийвам по 1 на ден- иначе не съм фен на безалкохолните- много рядко пия.
требе се разведрява обстановката с простотия
Мнението беше редактирано от Бойко на 23.07.13 11:47.
Кой фаства да му мисли, ама сигурно да- въпреки че няма захар тялото реагира по заложен начин- вероятно не с такъв инсулинов спайк, ама все пак сигурно има значение. А и аз си я пия както казах :D
23.07.13
23:07
Абе спрете се с инсулинови шокове и спайкове с диетичната кола и другите газирани без захар. Вредни са за здравето, но за чистенето не са проблем. Пириъд. If u go hard on diet and extreme, u need some shit to keep yo sane. Ей аз от 20% телесни д/г на 7% , като всеки ден пия кола с литри и енергийни напитки без захар.
inb4 on the juice
пп. и там на където съм се запътил е още повече релеф,оооооооооооооооооооооще повече :D
пп2. все си пия по толкова.
Мнението беше редактирано от lordinario на 23.07.13 23:09.
По повод горното- да съм казал, че /ми/ пречи за чистене и че ме притеснява :)
Ванка, понеже си от подробните/аз също/ и по планове и прочие- ще го напиша така- / и няма връзка с колата/ от утре да го кажем ми почва почивката- отивам на концерт в Букурещ- чака ме път и после обратно- ще направя тренировка задължително в четвъртъка и заминавам за морето до края на месеца- ще си нося пудовката и ако ми се прави нещо ще правя, ако не няма. Ще ям каквото и колкото ми се яде- не вярвам да кача/омазня и каквото и да е било. На 1ви август продължавам с чистенето- тъкмо все едно един ресет съм бил и ще сваля още 3кг- до 74- от там ще го мисля.
23.07.13
23:17
Не съм много от подробните :D даже не си спомням в историята на дневника си да съм споменал нещо за мен извън фитнес индустрията или свързано почти (а ако започна с подобно темпо, не 70 страници,ами 170 щеха да бъдат), но това е целта на дневника,ако нещо друго се пресича с фитнеса го споменавам, инак не. Както и да е, приятно прекарване. И успех с целите. На макс.
Мнението беше редактирано от lordinario на 23.07.13 23:18.
На макс разбира се! надъхал съм се за под 10%- приех го психически че е възможно :D
23.07.13
23:21
Ехе,под 10%? Six pack? Veinz? Cut to shreds,shredded to te bone,ripped to the core,torn as a fuck,pussy magnet,so attractive for da chicks,sick cunt? Do dat shit, its nothing but a peanut :@
Мнението беше редактирано от lordinario на 23.07.13 23:22.
днеска на плажа потренирах леко. 4 кръга - набиране 10, снач по 5 на р,ка 16 кг, кфички 10, тръстър 10х16кг. после няколко 5ци набирания с пудовката и 10ки раменни преси. скромно ама пак нещо е- много странно ме гледаха с пудовката. иначе тука е супер- 10-15 минути с телефона на ден и тотално спокойствие. за сега толкова
27.07.13
20:47
you are a bad person and you should feel bad about it… :D
тренировка
клек- 5x60 3х5х80 2x5x100
лег- 3x70 3х75 2x80 2х5х70
хориз скрип- 10x 50 10х60 10x70
лег тесен хват 5х50 4x60 5х60
със Стоян раздвижихме леко имаше и разни дреболии ама си тегнеше всичко кат за морето бива
форумът си е краста.. даже и мобилно пак следя щао годе.. стигнах до Созопол и още малко ще има до края на първото море. от ония ден съм само на плуването и разходки. толкова тесто и бира от началото на годината не съм поел, обаче не съм омаднил граам ще меря като се приберя.. да не кажа че даже съм подобрил формата- поне визуално. иначе като се върна имам точно 1/2 опакавка от стим х-а който ще из ия за 2 седмици а за септември ака преценя че е нужно ще направя стак за подобряване на инсулиновата чувствителност7 H главна цел е падаре под 10% до средата/ края на септември.. наздраве
Активност:
30 км с колело- до Панчарево и обратно.
Спрях почивната серия- задача едно изпълнена- почнах активности пак. Задача две е да спра с тестените и прочие- тоест да си мина пак на НВД-то, номер три е да спра да пия, че бирите си гонят 10 дневно последните дни. Ще гледам да са 1-2 и то не всеки ден- па ако може и без, ама не обещавам :D Иначе от морето и преди това с пътуването до Букурещ- или казано иначе 10тина дни- с много джънк и въобще храна- +1кг и по +1см навсякъде- нищо работа за 4-5 дни НВД водата пада- тоест не съм омазнил според моите разбирания. Епа тва е.
ЕДИТ Да напиша още някои неща- ся се сетих :D Крампираха ми бедрата на 2 пъти на прибиране. Иначе едното момче си беше сериозен колоездач и на единия баир аз той и още едно момче решихме да напънем по един спринт- ми отнесох ги- баси якото е да имаш яки крака :D НА дълъг път ще окапя преди тях, ама не могат ми хванат спатиите на старта :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 04.08.13 15:35.
Активност:
Плаж- поплувах малко и поскачах от кулата/има доста адреналин ръш/
Успях да отметна една-две задачи сутринта, така че денят си е направо разкошен. Утре сутрин вече зала, както си му е реда- като ида ще преценя какво да правя.
***Тренировка:
тяга- 2х120кг 1х140кг 0+1х160кг 0х170кг* 3х140кг* 5х140кг*
преден клек- 3х5х70кг
корем
Малко трудно беше отлепването сутринта от леглото, ама добре. Още на загряването и вработването всичко ми тежеше. 140 надхват трудни, но с добра техника- 160 почти изтеглих до горе и ми изпусна хвата/пак беше надхват/ една псувня пауза и ги дръпнах и заключих със смесен. После 170 чиста нула- просто се мотах около щангата 2 минути и и се чудех, като знам до какво ще доведе това- тоест съдейки по дърпането ми на 160 трябваше да ги дръпна 170, ама просто съзнанието ми реши че няма да стане- реших да не напъвам излишно и без това не съм дърпал тяга от 2 седмици сигурно. на 140 3ка смесен хват- втората серия се ядосах как на тази тежест ще ползвам смесен и си ги направих надхват- имаше магнезий тоя път. малко преден клек ей така и корем поработих щото го пренебрегвам постоянно. Нищо особено тая тренировка, ама за встъпване бива. А сега няма ток- добре че ичач сготвено :D
***Тренировка:
25 минути скачане на въже
Не съм броил сериите- скачах колкото мога. Позагубил съм издръжливост, а задното рамо блокаж даде. Как да е доволен съм. Утре щанги.
***Тренировка
5 кръга от:
набирания- 5х5 +15кг
военна преса- 5х5х50кг
гребане с щанга- 5х5х70кг
лег- 5х5х60
обръщане прав- 5х5х50кг
кофи- 5х5
сгъване за бицепс- 8х40кг 13х35кг 12х30кг
сгъване на скрипец с въже- 10х30кг 10х40кг
кардио- пътека
Съвсем леко намалени тежести в сравнение с предния път- все пак 2 седмици не съм ги правил кръговете- добре беше- другия път повече. Знаех си че съм пропуснал нещо- 3те серии горен лег накрая и флайса за акцент върху гърдите, че те не се товарят от нищо, което правя в момента. После ще има пак каране на колело- хем ще си съчетая някои задачи. Закуска следва- кудкудяк.
Активност:
25км колело за деня // на два пъти
Краката са ми на салата- нямам треска ама като карам малко и почват да блокират- ще посвикнат.
Нещата се движат добре- от как се върнах от морето не само че за 1 седмица си върнах формата ми дори изчистих отгоре на това. Вече съм малко над 76кг- слагам го и половина в мой ущърб. Не мисля че може да говорим за обезводняване щото приемам много течности. Нещата наподобяват, това което Лординов е пуснал в дневника. Виждам визуално разликата и мерките падат, ама не баш. Най-тясното на талията ми е 79,5 ., обаче под пъпа сме +10см и там не мърда, от краката доста съм изчистил, а ханша и той е под 100 вече- тоест навсякъде пада, но не и долната част на корема... По формулата дето ползвам прогрес няма даже регрес, но е очаквано щото тя ползва най-широката обиколка на талията за изчислението, а там аз разлика нямам от едно известно време. В началото ми вършеше работа да следя делтата, но сега не. По други формули и с моя смотан калипер се изкарвам между 12-14%, което вероятно е истина. Тва беше странична вметка за мен си.
09.08.13
09:39
Млаку будибилдар стафъш ти.
09.08.13
16:02
казано от Скота на 08.08.13, 22:34:
Краката са ми на салата..
Значи днешната тренировка, след салатата, добре ти е дошла :D
Гого, тя /надявам се/ беше целебен вариант :D
***Тренировка:
вработване
преден и заден клек- 70кг
конвенционална и широка тяга- 70кг
трап бар тяга- 70 120 140 кг
нещата до тука разхвърляно и хаотично по 2-5 повторения, някои тежести по няколко пъти минавани.
4 кръга от: //Гого, изкажи ме ако си надпиша тежест и повторение :D че не ги помня добре
клек- 2х5х100кг 1+2х110кг 4х100кг
трап бар тяга- 5х130кг 3х?? 3х?? 4х120 //по-малко от 120кг не са били. имаше някакви тежести, ама не гледах колко са- май 130, 140
тясна тяга- 5х130кг 3х130кг 3х110кг 0х110кг
скок с тежест- 4х5х16кг
Тренирахме с Тръна в Анимал джим. Благодарности на Сашо и на Гого/много помогна и ми се поскара малко :D/. На клека- тръгнах да се отказвам на 110 ама ми казаха на бързо 2 приказки и направих още 2. На трап бара и на тясната тяга- основите бяха 120 и 110- и от там се слагаха тежестите та ми е мътно колко точно- почивката между рундовете беше към 2 минути- не си мерих пулса, ама е бил в небесата. Иначе преди да почна доста вработващи и загряващи и каквито искате опити ги наречете. Днеска колело няма да карам- а тия подскоци дори само с 16кг си еброили майката.
09.08.13
23:12
казано от Скота на 09.08.13, 09:33:
Нещата се движат добре- от как се върнах от морето не само че за 1 седмица си върнах формата ми дори изчистих отгоре на това. Вече съм малко над 76кг- слагам го и половина в мой ущърб. Не мисля че може да говорим за обезводняване щото приемам много течности. Нещата наподобяват, това което Лординов е пуснал в дневника. Виждам визуално разликата и мерките падат, ама не баш. Най-тясното на талията ми е 79,5 ., обаче под пъпа сме +10см и там не мърда, от краката доста съм изчистил, а ханша и той е под 100 вече- тоест навсякъде пада, но не и долната част на корема... По формулата дето ползвам прогрес няма даже регрес, но е очаквано щото тя ползва най-широката обиколка на талията за изчислението, а там аз разлика нямам от едно известно време. В началото ми вършеше работа да следя делтата, но сега не. По други формули и с моя смотан калипер се изкарвам между 12-14%, което вероятно е истина. Тва беше странична вметка за мен си.
;)
казано от A.W.E.I.T на 09.08.13, 23:12:
казано от Скота на 09.08.13, 09:33:
;)
Накъдри мустака Иванът! :D :D
Шоу да става : )
Иначе днеска зареждане- 300гр спагети обикновени, 60гр овес, 60гр домашно сладко, 2 банана, 3 праскови, грозде, 4 бири, баунти, 5 кебапчета, 100гр кашкавал, 150гр сирене, 4 яйца, 40гр масло.
***Тренировка:
набирания- 3+ 20кг, 3 +22,5кг 3+25кг, 2х3х20кг
лег- 3х80кг 2+1х85кг 2х3х80кг 2+1х80кг
лег тесен хват- 3х60кг 2+1х65кг 2х5х60кг 4х60кг
корем
С Тръна направихме една бърза тренировка. На набиранията- 3ките някви супер трудни- едва брадата стига до лоста- дали 15 или 25 еднаква трудност, ама не ме радва, че не успявам да вдигна брадата над лоста. На лежанката добре- не ми тежат тия- последно на морето като бутах беше некъв ужас некъв ад :D Това е за днес. Сега се стягам за работа, че от 20 дена не съм ходил близо :D
***Тренировка
2 1/2 кръга от:
набирания- 3х5 +17,5кг
военна преса- 3х5х50кг
гребане с щанга- 3х5х80кг
лег- 2х5х65 1х60кг
обръщане прав- 2х5х50кг 10х50кг
кардио- пътека
Лоша работа днеска- сила имаше много, ама се контузих. Нещо още на първата серия левия пекторалис ме сряза, обаче реших че ще правя- втория кръг същото и на третия уж намалих тежестта, ама прекратих. Някакво разтежение е лошото е че при всяко движение на ръката ме опъва... еми чвор. Болката върви от рамото до вътрешната долна част на гърдата по диагонал. Имах адската треска преди да ида да тренирам, ама си рекох че няма голямо значение еми явно има- иначе уж загрях добре.
Я препоръчайте читава канела- препоръчвате ли такава на пръчици или няма голямо значение?
***Тренировка:
25 минути скачане на въже
После пазих на Тръна на клека. Днеска по добре ама пак има болки- не е сериозно мисля разтежението- надявам се до 10тина дни да се оправи.