Поздравления Скоте! Клуб 200 се сдоби с нов член ! Сега остава да кажеш и какъв е този новия пиниз :)
Ми то не е нищо ново- просто аз никога не се бях замислял, защо някои хора го правят. Нагласяш се над щангата- там изпънати ръце, изпъчени гърди, стегнат корем- там пълния пакет и изпъваш краката назад- тоест вдигаш и таза, след което рязко буташ напред и в момента, в който пищялите ти се ударят в щангата дърпаш рязко нагоре. Ама така солидно да се изпраскат- просто нещата трябва да станат в синхрон и главата да не е забита в пода. Веднага усетих разликата, а това дори не съм го отработил. Въобще може повечето хора така да си го правят, но за мен е нещо ново. Ако нещо ще потърся някакъв клип.
ПП Иначе днеска си пръснах още едни дънки, та имам 2 чифта останали вече- щото всички други дадоха фира или въобще не се побирам в тях. Няма да си купувам сега, че ще свалям после :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 25.03.14 22:58.
казано от Бойко на 25.03.14, 22:56:
Няма да си купувам сега, че ще свалям после :D
Ей заради това планирано бъдещо отслабване все си ходя с един размъкнат чифт дънки - пера и обувам пак. :D
И поздравления за тягата - 200 не са много по-различни от 195 или 205, но все пак сме свикнали да харесваме числата, които са “кръгли” в десетичната бройна система. :)
Аз принципно имам проблеми с намирането на дънки щото ми теснеят в краката, ама сега е по-осезаемо, че са нараснали яко и не само в пиковата точка. Ще си намеря рапърския гащеризон от преди гимназията може и да ми стане :D
Имам бая стабилна мускулна треска днеска :D Макар че сутринта бях много добре- ама снощи много ролер и магнезиево. Ако се правят редовно тия профилактики нещата ще са по-добре. Храната днеска е- 4 яйца, авокадо, ябълка, пилешко с картофи и зелена салата, няколко бисквиДи, протеин, фъстъчено масло.
Иначе се сдобих с 1бр Анимъл Кътс, който ще почна април месец, че сега ще иде на халос, а и калориите са ми немалко в повечето дни. Скептичен съм честно казано, защото е прехвален продукт, ама ще се пробва, че няколко познати го препоръчаха вече.
***Тренировка 86:
лег- 1х90кг 1х92,5кг 1х95кг
клек- 1х140кг* 2х1х145кг*
*колан
Вработващите серии няма смисъл да ги пиша. На лега ми беше много леко- 95 бяха лесни, тъй че има резерв за повече, но така или иначе ми казаха да не слагам повече от 95. На клека също добре нещата- 145 не са ми тежки, но това ми беше лимита за деня- 150 трябва да мога да ги клекна без проблем. Доволен съм. Правих и някви лиготии за корем, но малко.
***Тренировка 87:
тяга- 2х3х170кг*
придърпване на хоризонтален скрипец- 3х13х60кг
3 серии бицепс
корем
добро утро
*колан
На гладно разбира се беше това- по-скоро за отработване на техниката. Бива- доволен съм. Иначе тоя скрипец в тая зала/ и въобще всички скрипци тука/ са супер поддържани и не внасят почти никакво съпротивление- мога по 10-15кг отгоре да сложа за еквивалент на тия в джонито. Сега ще ям руло стефани с домашна кайма и домашен хляб.
Днеска разходки, кафета, количка пих- наркоманска работа :D. Ял съм веднъж/стабилно дроб и воденички и свинско/- нещо не ми се ядеше и сега пих един протеин, че да не “катаболизирам” с малко леблебия. Разбрах че на 4та скорост на 170 стигам прекъсвач, измих си колата :D И въобще отново философски ден за нещата от живота- приятели, семейство, кой как се оправя и щуроти. Как в един момент всеки поема по своя си път и дружеското ядро лека полека се разпада. Даже да работиш от сутрин до пладне и да запълваш дупките с разни дейности в един момент избиват липсите. Как да е прекалено много мисъл за фитнес дневник. Иначе на 24ти април ще има концерт на Бичето- поне ще се попростее :D Утре след работа ще тренирам/нали да има нещо тематично най-накрая/
***Тренировка 88:
клек- до 1х142,5кг*
лег- до 1х92,5кг
*колан
Много съм уморен цял ден- вчера май предозирах с кофеин и не можах да спя, освен това станах днеска по-рано. Днеска нарочно никакви тонизиращи напитки. Завлякох се насила, но изпълних задачата. Утре трябва да правя тяга. Доста вработващи серии направих- не съм се пестил. Ще ям нещо и ще се успивам.
Аре фитнес ентусиасти- Гугъл сравнява хранителни стойности на храните вече.
ЕДИТ- само дето не мога да го подкарам, дори през .com
Мнението беше редактирано от Бойко на 31.03.14 22:21.
казано от Бойко на 31.03.14, 22:12:
Аре фитнес ентусиасти- Гугъл сравнява хранителни стойности на храните вече.
ЕДИТ- само дето не мога да го подкарам, дори през .com
пробвах, не става (wasntme)
31.03.14
23:00
И при мен не бачка ;(((( ТриБойко ни прейеба! ;(((((
Ми значи лъжат по статиите или просто за нашия регион още не е пуснато. Утре ще пробвам с друго IP извън БГ.
При мен си работи нормално:
http://prntscr.com/35wt2o
Още едно полезно сравнение :)
http://prntscr.com/35wu3a
Мнението беше редактирано от Storm на 01.04.14 01:32.
У нас продължава да не работи, а на работа с IP зад океана работи перфектно.
И тука да се пробвам.
На някой да му се намира преходник DisplayPort->DVI D или DisplayPort->VGA? Активен за предпочитане/ама и претенции :D/.
казано от Бойко на 01.04.14, 11:00:
Това е конспирация срещу мен организирана от гумените мечета илюминати!
Не е от IP-то. Превключи си гугъла на английски и пробвай пак. ;)
***Тренировка 89:
тяга- до 1х192,5кг*
добро утро, корем
*колан
Много изнасилена работа днеска. Много съм бавен и пак имаше работи дето не ги правех както трябва. Последните дни съм вкиснат нещо и това се отразява и на тренировките и агресия няма. Писват ми някакви неща- не може все късата клечка да вадя бахти... Иначе 192 не тежат и има аванс стабилно- просто не ги дърпам удовлетворително. До четвъртъка почивам- тогава ще направя една лека тренировка на 3те движения с леко и това последвано от 2 дена пълна почивка. Ролер, разтягане и магнезиево всеки ден и ще гледам да се наспивам.
казано от Boby_ на 02.04.14, 08:31:
казано от Бойко на 01.04.14, 21:45:
добро утро, коремДобро утро и на теб!
Не знам кое му е доброто, но етикецията повелява така да се казва ;D
Днеска философия няма да има :D Похапнах стабилно, добре се оправям с новата работа- харесва ми най-вече. Под 83кг съм сутрин ама там нейде се движа, така че са добре нещата. Сега май прекалих с магнезиевото, защото горя, ама ще се преживее. Утре ще раздвижа и аз не знам как точно сигурно 50% тежести там 3ки 5ци но 3-4 и това ще е. Добавките са цинк, витамин Д, витамин С, пробиотици.
***Тренировка 90:
клек- 3х4х60кг
лег- 3х4х40кг
тяга-3х3х80кг
корем няколко серии
Раздвижих се малко и това беше. Мусака и яйца ще набивам сега. За утре съм сложил гърнето със свинско. Два дена рехаб колкото мога и ще спя и неделя каквото стане.
Ми 83кг точно съм. Или затлъстявам с всяка година повече или качвам мускОли по малко :D Днеска не че не ядох, ама сега ще се похапна лекичко :D
Успех на всички утре и който иска да заповяда да гледа. Нещо няма форумна организация тая година.
05.04.14
19:35
Аз съм много навит за такива събирания ама ще пропусна... че работим неделно! Успех утре!
Аз съм там :) Значи аз знам поне 6 човека от форума,които ще идват за публика..
Успех утре ! И се забавлявай :)
Няма форумна организация, защото сите сме таааааааааааааааааааааам! Успех, брат!!
Таласъме, друг път ще има засичане ; )
Джулс, винаги!
Вито, така е да- имах предвид, че предни години разни теми и някак по групово- ама ще се намерим ;)
Клек- 155кг*
лег- 97,5кг
тяга- 207,5кг*
Тотал- 460кг
*колан
Много доволен съм днеска от себе си- на клека имаше малко резерв, но така или иначе аз повече от 145 не бях клякал последната 1 година и не си повярвах за повече. На лега трагедия както винаги, въпреки, че 97,5кг си е рекорд- на 100 просто ме премазаха- а предния опит беше като за 3ка... На тягата- 200 ги вдигнах не много добре и от там се усъмних- реших 205, но Николай рече сложи 207,5кг- които като се мобилизирах излетяха- и тука имаше резерв ако не 5 то поне 2,5кг. Общо 8 от 9 успешни опита е добре. Сега ще почивам няколко дни :)
Радвам се че се видях и запознах с рани съфорумци. Ебати якия ден беше.
А да в моята подгрупа май станах втори, защото съм със 100гр по-тежък от едно момче също с 460кг :D Пак ни разделиха тия до 85кг на 2 части- е класирането беше на едно разбира се де.
Мнението беше редактирано от Бойко на 06.04.14 20:18.
казано от Бойко на 06.04.14, 20:16:
Пак ни разделиха тия до 85кг на 2 части- е класирането беше на едно разбира се де.
И защо просто не направят 4 категории (70 или 75/85/100/+100) или 3 категории 70/90/+90
или 75/95/+95. Вярно, всеки си гледа от неговата камбанария, но така и така до 85 са най-много участници и се разделят на два потока.
В защита на вариант 1: по-горе го написах, в кат. до 85 са най-много участници и се разделят на два потока, ако се отдели една по-лека категория нещата ще се балансират.
В защита на вариант 2: Състезанието е любителско, как се поддържат 100кг активно тегло мускул. Всеки вижда нещата по различен начин, но човек, който поне малко се е занимавал с вдигане на тежести предполагам би оценил адекватно 200кг клек на човек тежащ 80-90кг и 220кг клек на човек тежащ 140кг. Миналата година състезател, който беше 5ти в кат. до 100кг със същия резултат щеше да е 3ти в кат. над 100кг.
Радвам се, че въобще съществува подобно състезание и чакам с нетърпение протоколите и клипчетата, но няма как да не изкритикувам това, че при подобни състезания в други държави (любителски) някои от състезателите се подлагат на допинг тест. Аз първо като видях, че таксата от 5лв е станала 10лв това си помислих.
На мен лично 200 и 210кг неуспешни на Хергоц Трън ми изглеждат с достатъчна дълбочина. На лайф стрийма по-плитък клек беше признат. Миналата година когато участвах моите 155 и 160 не ги признаха и останах само с 150кг, а бяха още по-дълбоки.
Браво за добрите резултати!
Мнението беше редактирано от aleks на 07.04.14 00:04.
07.04.14
00:05
Реално погледнато - 2та потока са разделени по “сила” - хората с тегло под 75кг са относително малко, да не кажа че са едва няколко. Просто с 2та потока се избягва примерно опити на лежанката в едно завъртане между 100 и 230.
Коментарът ми изглежда критичен, но не е така. Просто си нагласям нещата на мен да са ми удобни :D защото ако има кат. до 70 или 75кг с едни 500кг трибой бих бил конкурентен, но аз не съм трибоец и не съм много запознат, но явно в този спорт 70кг ЛТ не са нищо и не представляват интерес за публиката.
07.04.14
00:18
казано от aleks на 07.04.14, 00:01:
Радвам се, че въобще съществува подобно състезание и чакам с нетърпение протоколите и клипчетата, но няма как да не изкритикувам това, че при подобни състезания в други държави (любителски) някои от състезателите се подлагат на допинг тест. Аз първо като видях, че таксата от 5лв е станала 10лв това си помислих!
Първо, извинявам се на Бойко, че му спамя дневника. Алекс, няма как да има допинг тест на такова състезание, защото е много скъпо. Ти си доста навътре в нещата, пишеш умни неща и сигурно знаеш как се правят допинг пробите, доста са различни от общите тестове за наркотици, както примерно много хора си мислят. Даваш проба, от там примерно виждат, че тестостеронът ти е висок и предполагат, че може да зобиш, но се правят след това отделни тестове за различните видове медикаменти, т.е. само че тестостеронът ти е висок не е доказателство, че си се “подсилил”. И както казах, доста е скъпо, мисля че Madboy беше казал колко струва, но е над 200 лева. Те на 5 човека, ако направят, трябва да дадат 1000лв. :D Да не говорим, че ще излязат силно положителни. :D Даже съм убеден, че и на републиканско ниво - официални събития няма никакъв допинг контрол, просто защото познавам хора, които се явяват и не знам да са ги “хващали”. :D
Кажете моля като излезнат протоколите, иначе да, няма смисъл да задълбаваме. За България турнирът е нещо голямо, зрелищен е, вдигат се големи щанги, има и гости, публиката се забавлява.
07.04.14
09:29
Бойко, казах ти го на живо, ще го увековеча и тук - по-уверено, нашия. Не тренираме заедно и не знам до къде са ти възможностите по време на тренировка. Миналата година и тази оставам с едно и също впечатление - още мъничко вяра ти трябва... в теб самия. Останалото е екстра! :)
Категориите са подбрани доста добре според мен, но работата е, че турнирът е отворен за почти всеки и доста силови атлети се пускат- щангисти/стронгмени и прочие. Тия дето са по-лекички не са толкова много. Но ще видим наистина Димо, като пусне протоколите някъде как са били нещата точно. Друго- едно момче от залата миналата година в категория до 100 с 610кг промерно не помня точно е бил 7ми- тая година има 40-50кг повече и пак е 7ми. Набира популярност и се явяват все по-силни и по-силни участници. Тия в моята подгрупа с 460кг бяхме и следващия вече отива на 495 мисля и нагоре та чак до 600+.
Другото че е разделено на 2 защото ще станат по 20 минути преди опит между първия и последния, което не е много добре. Ама много да се коментира, но наистина за нашата публика си е уникално събитие/тая дума се преизползва в днешно време и е почнала да ме дразни/
Благодаря за добрите думи иначе : )
Гледах си клиповете- на клека съм скандален- явно от кофеина и адреналина бързам много- ама много все едно ме гонят. Може да ги кача после.
Вчера след състезанието помогнах в пренасянето на тежестите, та си стана добър финишър- разглобен съм днеска. Ще почивам няколко дни и ще мисля вече какво ще правя, но ще е по-бодибилдинг насочено. Сгъване за бицепс а-у.