Дневникът на dimitur&dimitrov;

Темата е заключена.

17.03.10
16:54

Привет на всички от мен казвам се Димитър на 15 години съм ръст:173 тегло:66/67 стаж в залата 2 месеца взимам хранителни добавки протеин за качване на тегло Whey Gainer Mass 50/50 и аминиокиселини .Целите ми са качване на килограми .релеф            Ето как тренирам аз:                                                                                                                                                                                              Понеделник :Гърди,бицепс                                                                                                                                                                              Вторник:Рамо,Трапец                                                                                                                                                                                                                                                                    Сряда:ПОЧИВКА                                                                                                                                              Четвъртък:Гръб,трицепс                                                                                                                  Петък:Крака и нещо което изоставам                                                                                                      събота и неделя почивам .Относно хранителният ми режим в тренировъчните дни сутрин 2 сандвича 06:30 1ва закуска  2ра закуска две странджанки 10:00       обед 12:00 тележки пържоли 14:45 протеин с 250-300 мл. мляко 15:30 тренировка 17:20 прием на протеин със 3 аминиокиселини  17:30 5 пържени яйца 18:30 вечеря :различно      е това е от мене това е и моя дневник като за пръв път  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1