16.02.05
20:08
Здравейте. Аз съм на 22 г. , 178см. , 65кг., и тренирам от три месеца.Искам да кача маса по-бързо и съм решил да направя цикъл със стероиди.Ако може някой да ми помогне кое е по-добро.Дека или Ретаболил ? По колко трябва да взимам за един месец и т.н. Благодаря предварително.
16.02.05
22:35
Мисля че никой не би дал съвет за стероиден цикъл на човек с 3 месеца стаж!!! НИКОЙ!
16.02.05
23:22
3 месеца наистина е изкл. малко!
Потренирай поне година, виж ако тогава няма резултати ,тогава вземи...
Дo Sax-o-matic:
Митко, наистина има нужда от един малък раздел на сайта по тази тема, така, че да се престане с тези теми. Може би и локване на този раздел с линк към въпросния раздел.
Предложението ми е следното:
- Да се направи един отделен сайт (евентуално в рамките на твоя хостинг план) където да има статии (с твоята система която си разработил) и един форум, като bb-team.org да се разграничи от новия сайт, като остави само 1 линк за връзка, а някой друг да го поддържа... Предложението ми включва или виртуален суб домейн или регистрирането на нов такъв! По този начин ще се отървем от отговорите на подобни въпроси като този...
Пускам го нарочно в темата, на public за да бъде обсъден и от другите във форума...
17.02.05
02:19
BB-Team като институция се разграничава от популяризирането на каквато и да е било информация за употребата на забранени медикаменти извън рамките на допустимото (това, което се вижда в сайта). Подобна интернет страница би била добро решение, но не сме ние хората, които трябва да я направим. Според мен зад една подобна инициатива трябва да застанат хора, които по един или друг начин са “в стероидите” и които адекватно биха обяснявали различните фази на прием, ефекти и т.н.
Ние следваме определена идея, която е доста далече от употребата на подобни медиканенти. Като краен потребител оценявам положително идеята ти, но като представител на BB-Team бих добавил само (както посочих и горе) - не сме ние хората. :)