Сайтове за продажба на маратонки

18.03.10
12:38

Да знаете някой сайт в EU за продажба на маратонки ?
Конкретно за тичане ми трябват, но ако се съберат сайтове може да си направим тема, като за поръчките за добавки.

18.03.10
13:19

Aз моите ги взех от тук, излезнаха ми с 50 евро по-малко отколкото в Германия. При обувките за бягане е хубаво да знаеш точно какъв тип ти трябват, според килограмите, начина на тичане и т.н. Ако можеш ги премери в някой магазин, консултирай се с някой маратонец. Тва е ако тичаш редовно и по много. Ако ти трябват само за до фитнеса и обратно или веднъж на две седмици кросче в парка - няма чак такова значение. Аз си взех Асикс Нимбус и съм много доволен.

18.03.10
13:28

Еми на асфалт и черен път тичам (40/60%), да кажем от 6 до 10км, средно 4-5 пъти седмично.Само лятото.

Цената за доставка фиксирана ли е ?

Мнението беше редактирано от emzo на 18.03.10 13:28.

Emzo имам спомен, че някоя от дамите с дневник беше работила в реномирана фирма за спортни обувки и беше споделила информация относно видовете и предназначението на различните маратонки.

18.03.10
13:42

Да, мисля има разни теми тук.
Аз конкретно за сайтове питам, но никога не е излишно повече инфо.

18.03.10
13:45

sportsdirect.com , само дето има доставка 30 паунда, така че сам не е много оферта да поръчваш. Асикс са добри, аз тичам с тези, взех ги за около 20 паунда доколкото си спомням:

http://www.sportsdirect.com/puma-hahmer-tr-137012

18.03.10
13:50

казано от emzo на 18.03.10, 13:28:

Еми на асфалт и черен път тичам (40/60%), да кажем от 6 до 10км, средно 4-5 пъти седмично.Само лятото.

Цената за доставка фиксирана ли е ?

На сайта пише цялтото ЕУ 10 паунда. Аз платих 10 паунда за доставка до Германия, питай ги все пак до БГ дали и колко.

Иначе тва си е стабилно тичане, така че най добре питай някой специалист. Гледа се под какъв ъгъл стъпваш и обувките са сътветно повече или по-малко подсилени вътрешната част на петата, има 3 основни вида. За по тежки хора са с повече омекотяване. Ако си по лек омекотяването ти отнема само от енергията и е хубаво да е по малко. Има доста фактори.... Казаха ми също да си взема една идея по големи от нормално, защото кракът се подува. Като пробвах в един магазин ми се стори странно и се отказах, а и досега само веднъж съм тичал над час и усетих за какво става дума.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1