Съботно-неделна тренировка в Плевен

Прескочи до:

19.08.10
09:30

back in business…дет се вика...
Днес със Стели, спретнахме следното :
15 rounds for distance of:
Sprint 20 seconds
Rest 40 seconds
Start each round at previous round’s end point.

Разстоянието :
Славко-1850м.
Стели-1800м.
(може да са и малко повече)

Хубава тренировка...аз не бях много готов, ама как и да бъда след 2 седмици нетрениране(само малко спринтови отсечки на плажа, раменни преси...абе отбиване на номера, ама на море съм мамка му:)))))

Стели на 11-тия спринт ме настигна и беше буквално на 3-4 метра, но въздухчето му попривърши:)
Мъжка битка!!!

p.s.поздравления и за секундантката

После малко челни стойки, раменни преси от тях...разпускане...след малко на басейн:)

20.08.10
15:32

за утре имаме следният план :) 10 часа начало на тренировката 15 минути загрявка след което... 300 бърпети за време после 15-20 мин почивка 5км бягане... след това ще има разпускане ;)

20.08.10
15:53

казано от Стели на 20.08.10, 15:32:

за утре имаме следният план :) 10 часа начало на тренировката 15 минути загрявка след което... 300 бърпети за време после 15-20 мин почивка 5км бягане... след това ще има разпускане ;)

Ето моето предложение - загрявате хубаво и се пускате на 1600 м (4 обиколки на стадиона) с бърпети, разбира се за време. Няма да има нужда да правите нищо след това...  (grin)

20.08.10
19:39

ха...и това сме го замислили с малката машина(която заплашително напредва и й идват идеи, от които и аз почвам да се плаша)...:))))))))))

утре ще е доста яка гавра...но и ТЯ ще мине

Днес се разбихме...BIG TIME!!!
3 кръга от :
5 рунда-10 суинга(24кг.), 10 лицеви, 10 toes to bar
350m. run

това чудо се зароди в моята глава...първо беше без тоус ту бар...ама нали дани е гадно...получи се истинско мъчение, което трябваше да направим за под 25мин., а го правихме 40…наистина ГАДНА работа...
Аз трябваше да се вработвам уж, ала-бала, а за два дена се смазах...а утре какво ни чакаааа...
Стели почва да наяква много сериозно, издръжливостта, силата..всичко хвърчи нагоре...и ме застига много осезателно...ТАКА ТАКА...ГУД:)))
Имахме един интересен участник-брата на Стели...едно дете, което докато ние правихме триплета...той правеше следното : 2 набирания, 5 лицеви, 10 клека(направи по 8 кръга) на всеки наши 5 рунда...бяга наравно с нас...Стели ще каже утре какво е положението, има ли оцелели:)))

Обаче след цялото това изтезание...и двата дена следваше посещение на басейн...хладка вода, мента със спрайт и яко мръвки:)))

p.s. утре REPEAT:))

21.08.10
17:15

Групата се разраства...5 участника тази сутрин-обед:)))
Славко, Стели, братчето на Стели, Дени и женско присъствие в лицето не Поли...

Та...това вече наистина си беше..абе не знам..Вие го определете...
300 бърпита
20мин. почивка
5км. бягане
Коментарът ми:
Бърпита:
-Славко...умрях..няколко пъти!!!...не трябваше да се боря вчера с два супер тежки комплекси...отрази ми се бая...слаби лицеви...слаби бедра...НО-толкова...когато Стели завърши..аз имах още 70броя...НЕ бях доволен!!!
-Стели...смачка ги...машина...борба голяма!!!
-братчето...за пръв път на такова предизвикателство прасна едни 220бр. е така с лекота...а е на 13 години!!!...НОУ КОМЕНТ!!!
-Дени...много добре...раздишвания...почивки...но като за пръв път ми хареса.
-Поля...някъде към 200 направи...бавничко малко като цяло, но ще се коригира...хъс и злоба и трябва на това момиче и ще хвръкне, но са малко плахи жените към тия натоварвания(е с малки софийски и варненски изключения-поне само тях познавам, може и други лимонки да има:))))...)

5км.:
Славко...тук си взех своето...28мин., но не се кефя-исках под 25…предния път бягах под 24…но след 300burpees:)
братчето...втори-на обиколка и половина от мен...32мин.
Стели...35мин....МНОГО...ама много тегаво...бърпитата му взеха душата...
Дени...бягаше заедно със Стели, който завърши със спринт и го би с 30сек....та 35.30…
Поли...избяга 12обиколки...с малко ходене...но като цяло хубаво темпо...бягането й се подобрява като техника.

Хубава сутрин...доста mental thing…защото 300 бърпита не са толкова мускули, колкото вяра и пречупване...

Следва 1600м. на бърпита...очаквайте:)))

21.08.10
18:32

Другия път на отбори, и с Валери сме се разбрали, че ше ви бием кат маче у дирек ! :D :D :D И после ше ви носим кат пръскачки из лозе :D :D

21.08.10
18:32

Слави разбиваме се качествено както е писано в книгите :D Тичането верно направо ме сцепи на моменти щях да се бухна на земята...

21.08.10
19:53

щом и Валери е в БГ...отбора става наистина СЕРИОЗЕН...!!!

23.08.10
17:23

Утре ще се тренира...събираме се от 17:30..чакаме до 18…горе на сгурта...зад градския стадион...
Стели, Вальо, Сашко, Поля са задължителните участници...другите по желание:)))
Комплекса ще е...4 рунда от:
80м. спринт
80м. напади
10суинга
5 раменни преси(на тухлите, които Стели довлече, лицеви опори за Поля)...

Стегайте се...

на Сашето ще му объркаме максовете, ама няма лошо, малко да се поочупи, че нещо е почнал да става едно много силно дръвце:)

Мнението беше редактирано от slavko на 23.08.10 17:24.

23.08.10
20:31

Слави аз ще съм там в 17:00 да загрявам защото като дойдете да го почна ведна комплексчето че после в 7 имам работа.

24.08.10
06:27

ти в 17:15 да си пред нас, че ще мъкнем пудовката...че днес ще си продавам колата...

30.08.10
18:52

Сашето клекна днес със 145кг., като помощта ми се изразяваше само и единствено в едно леко придържане на гърдите да не го мачка напред железото...сам си я взе, сам си стана...
Загрявай хубаво моя, разтягай се...пази се и ще станеш легенда...

p.s. и да отбележа...изчистил си се доста приятно...с твоя хранителен режим е фъкин миракъл...ама радваш:))))

31.08.10
12:41

тренировката за днес ще бъде един готин met-con с малко бягане...
Мисля, че вскчко направихте по 2-3 тренировки и сте готови малко да натиснем газта...
Та...ще започнем с отсечки по 150м.-бяга се по двойки...загубилия прави 20лицеви...като партньорите се сменят по мое усмотрение в отделните отсечки...това за загрявка...
После...аз, Валери и Стели правим комплекса “Челси”...който се откаже, го очаква следното-останалите минути до 30-тата, умножени по 10 суингове и лицеви...(примерно : отказваш се на 17-та минута...ОК...нямаш грижи...130 суинга и 130 лицеви)...това е...който не иска да прави Челси, минава в другата група, която също не ще бъде пощадена...
Тя прави:
Имаме станция, на която ще има пудовка, лост с 20-25кг., и 20-ина стълби в близост...та...
Всеки трябва да направи 15 суинга, 15 тръстера, 20 бърпита, 2 качвания и слизания по стълбите носейки пудовката(както си пожелае)...НО, след всяко упражнение се бягат 150м., правят се 20 лицеви, бягат се 150м. и си се върнал в станция готов за упражнението което не си правил(суинг, бърпи, качване и слизане, тръстер)...
Това горното 2 пъти...!!!
Вие ще влизате ли във форма или ще се бъзикаме:)
За мъкненето по стълбите да сте благодарни на кака Ви Венци Атилова...
Другото аз съм го измислил, горе ще ми благодарите...:)

31.08.10
12:43

и забравих...пфу...
та аз ще правя Челси на 100%...това са 30мн.
Вие трябва да сте свършили за тях, а ако не...колкото минути след 30-тата...по 10 в коремни преси:)

31.08.10
20:45

За телефоните моя е—> 0883 49 67 44

01.09.10
06:22

Хубаво се натегнахме вчера:)))...мисля, че няма недоволни...всъщност днес ще си покаже, като ви удари мускулната...
Гадно време, вали...спира...Но това не ни спря много-много...и ураган да беше минал, щяхме да тренираме:)
За тренировката:
Бягането на 150метра мина ОК, правихме само две отсечки, защото беше хладничко, което изискава доста дълго загряване, което ние не направихме и реших, че е по-добре да не се правят геройства и да се получи някоя нежелана крампа-редуцирахме бройката:)
Бягахме : Аз и Стели(20лицеви за Стели), Вальо и Теди(е тука беше голяма битка...Вальо-20лицеви), Поля и Ицко(Поля 20 лицеви..Ицко отвори крачка, почна да работи с ръце...абе става работата)...вторите отсечки се разменихме малко, пак някои падаха на лицеви...но хубаво честотно бягане...техниката ще я оправяме...все пак за пръв път се бягаше така бързо и нямаше смисъл да се издребнява...ГУД като цяло!!!
Тренировката :
Аз, Стели, Вальо и Теди почнахме “Челси”...стегнато, хубаво темпо-за около 32-36сек. всеки рунд...Стели много бърз на клековете, аз и Вальо в почти еднакво темпо...Теди на 13-ия рунд ни изостави:))...и отиде да си прави 170-те суинга и 170-те лицеви опори...изстрада си ги...ни гък, ни стон...:)))
А ние си умряхме там на лоста..със Вальо продължихме 32-минути, а си мисля че можехме и още...а представяте ли си-Стели миналата седмица се отказал на 14-ия рунд:)))...е вчера по нищо не личеше, че може да се откаже:)))
След това...всички довършихме с Ицко останалата част от комплекса, без почивка...:)))...като истински отбор...!!!
След това(ааа да да...има още)...230 коремни преси по двойки...аз и Ицко, Стели и Вальо, Поля и Теди...
Е тука Ицката се раздаде на макс...супер надъхано и бързо прави пресите(малко като извинение за забавянето на комплекса, ама все пак правеше тръстери с почти 30кг. за пръв път през живота си!!!...)
Та ние първи, Теди и Поля втори и двете машинки последни(грешна тактика)...хахаха...:)))
После малко разпускане, лаф и гоу хоум...някой паднаха с пудовката докато я носят(ама така е като гониш любовта...после те боли)...нали бре Стели мойто момче...
Евала на всички...четвъртък пак...:)))

01.09.10
08:15

абе важното е че станах  :D ама аз пък точно зад колата паднат... пууууу на асфалта :D

01.09.10
08:45

казано от slavko на 01.09.10, 06:22:

Хубаво се натегнахме вчера:)))...

Браво! СтрЪхотни!
Ще вземем да организираме един морски bootcamp, да ви видим нивото на живо  8-)

01.09.10
09:06

хахах...е Вальо сега Ви го пращам...нали почва даскало...да ми го пазиш...:)
За морския бууткемп съм навитак...то сега се замисля нов със софийските машини...но на този вече ще участвате и Вие...и тогава вече...hell will break loose…

01.09.10
10:44

Моят телефон е 0887408764.
А утре какво ще правим?

01.09.10
10:48

Ами може да направим това на стъпалата към парк Скобелев...
Ако не..ще измисля някое комплексче за горе...само, че няма да е така безкрайно като вчера...малко по-силово ще бъде и по-кратко...

01.09.10
10:52

А така, нещо по-силово, дай ше ви понося двамата със Steli ! :DDD
Ае стели - ща нося до скобелевия парк ! :D Тва е идейно ! :D

Мнението беше редактирано от Madboy на 01.09.10 10:58.

01.09.10
11:01

може да го опитаме...ама мен кой ще ме носи...:)))...трябав бате Вики да поканим от Варна:))

01.09.10
11:05

Aз може да се пробвам (devil)

01.09.10
18:48

Много бях зает днес и нямах време да си дам телефона
0885589139

01.09.10
19:43

утре разнообразваме обстановката...отиваме на стъпалата на паметника майка България...достатъчно са много:)))
чакаме се долу в началото в 17:30…като идвате...подтичквайте, това ще се брои за загрявка:)))

01.09.10
20:06

Аз ще дойда от залата директно ! :D

02.09.10
08:33

Валерчо е с жестока мускулна треска...отпада от отбора за днес, но пък ще носи водата и ще снима:)))
Стели да вземе фотоапарат...:)

02.09.10
10:58

Абе то и аз така, ама мисля да дойда, пусто време, много шибано и неска...

02.09.10
11:25

За съжаление няма да присъствам днес  :(  Ще възтановявам :) Планирам едно Running with Angie, утре или другиден. Ако има желаещи, да пишат  (nod)

02.09.10
16:54

Добре беше :D

02.09.10
17:18

Той Христо каза, че ще преброи площадките колко са :)

Аз с тая раница 10кг дет правих всичко, леко автогол, ама нямаше прекъсвания на лицеви и клекове :D

02.09.10
17:19

24-28 нещо такова
Че видях един познат и ми обърка бройката :3

02.09.10
17:58

значи си изпълнихте всичко и тримката!!
Евала..Саше как се бяга с раничка бре мойто момче..:))))

02.09.10
18:37

Абе раничката ... с моите тънки подметки по онея каманаци си не е работа.
Ама лицеви и клекове с нея готино се правят :D

02.09.10
19:14

Firag - приеми поканата във FCB (;

02.09.10
20:21

Не си бях у нас вечерта :)
Иначе ми хареса днеска тренировката
Много тежки бяха последните площадки :Р

03.09.10
06:26

ама ваш’те бяха на слизане...видяхте ли Игнатов младши на какво приличаше..:)))

03.09.10
10:53

Лично за мен беше супер изживяване, защото все пак си беше едно разнообразие...все някой ден възможностите на стадиона ни ще се изчерпат...и в този ред на мисли разчитам и на Вашите предложения...каквото интересно Ви хрумне, споделяйте и правим:)))

03.09.10
14:36

Днес на стадиона бяхме само аз и Теодор. Решихме да направим Running with Angie :)
100 набирания
1600 метра (4 обиколки) тичане
100 лицеви опори
1600 метра тичане
100 коремни преси
1600 метра тичане
100 клека
1600 метра тичане
Резултати:
Теодор- 59:44 min.
Аз - 52:45 min.

Тая врата не става за набиране - само там загубихме 11-12 минути. Тичането също беше тегаво.... Следващия път по-добре :)
Хубавото е, че и двамата го завършихме- няма отказали се :P

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1