Съботно-неделна тренировка в Плевен

Прескочи до:

30.06.10
16:56

ДА ДА...и за да е пълно избухването...всъщност вие да не сте си мислили, че ще Ви се размине с една стандартна Барбара...хммм...не и със Славко:))))
Преди 20-те набирания...правим по 10 бърпита с лицева...
След комплекса...бягаме 800м.

Почваме да загряваме в 18…да няма закъснели...

Преди да започнем, може да понаправим някой клийн, снач...както дойде...

01.07.10
20:17

Barbara - 29:18.

02.07.10
04:21

29 и нещо не помня точно :D

02.07.10
06:09

на кантар бяха нещата...последната серия клек си беше като финал по бокс:)))...но БРАВО и на двамата...борихте се мъжката...
Стели-ОК на набиранията(появява се малко по-завършено и координирано движение при киповете), лицевите по-тегави, пресите поносими, клека като машинка..:))....като добавка само-имаш супер силен кръст-запази го здрав и ще се научим да го използваш максимално функционално и безопасно...
Сашко-силни набирания(ако хване киповете, ще е страшно), лицевите...абе той все едно на лицеви се е родил-без проблем, пресите му бяха ужасни, даже се качи на римксо столче по едно време...:)))...като цяло му е силен корема, но high reps леееееко издиша, клековете без проблем...а и преди комплекса понаправи малко тяга машинката...та тя дръпна малко силици...
Моя милост-...23мин., не съм доволен...набиранията разкъсани..лицевите пак...но всъщност само за секунда-две съм раздишвал...иначе без почивка между движенията, рундовете...посредствен резултат, но Грейс на обед...тяга преди комплекса...направих две единици на 180кг., е така на бъзик:)))...и започнах доста изморен, но след първия рунд си дойде онова характерно изтръпване и си карахме с него до края:))

Утре, в 10 сме горе на стдаиона, дано не вали де...ще се тича тоя път...интервални бягания малко+спринтови отсечки, срещу наклон, малко подскоци, изометрия...абе веселба:)))

Всъщност това не е само за двамата младежа...който иска...FEEL FREE to participate…U R so welcome:)

02.07.10
12:59

Утре..10:00 на същото място...
Понеже наистина се раздаддохта на Барбара, мисля утре да не се размазваме...
Първи вариант( the easy one):
Замислил съм спринтови отсечки, скокова работа(скок от място, “кенгуру”), отсечки с гумата...даже може и да Ви засичам...Също упражнения с пудовката, хвърляне на пудовка..да видим на колко метра ще ги метнете тия 24кила...
Ако остане въздух, накрая малко интервално и разтягане...

Втори вариант( the real deal), ако сте корави...
За мен и Стели : GI Jane
* 100 burpee pullups
For time.

За Сашето...по разбираеми причини...100суинга(до хоризонтала)+100бърпета(без лицева)...да видим от какво е направено това момче..!!!

Мнението беше редактирано от slavko на 02.07.10 13:02.

03.07.10
11:54

Хубаво време, 3-ма участника : Аз, Стели и Поля...аз се опасявах, че ще е кофти пагодата, но сутринта ме обнабежди-слънчице, да не кажа жега:)
Почнахме с малко бягане за тонус...активаций-глутеус мост, изометричен клек...раменни стойка-Стели и Поля правиха за пръв път...ще стане...
После малко бягане с високо коляно...пак за пръв път за другите, малко неестествено им идва, не могат да се разчупят, но като за пръв път-ОК...после бягахме с гумата: 2-3 ускорения по 50-ина метра, просто да усетят съпротивлението...

http://www.youtube.com/watch?v=YrGLwxUEW3I   Стели бяга много по-добре с гумата, отколкото без...ръцете му правят поносим мах, коленете му почват да теглят нагоре и напред...но все пак и това му беше за пръв  път...силен е...има всичко, което му трявба, просто трябва да се научим да го извадим и използваме по правилния начин

http://www.youtube.com/watch?v=V2OK7dTnLQI   Малко изгърбен вървя, коленете са ми ниско...но са ми изморени краката...тази седмица пак беше дълга...бая тренировки минаха...заебал съм малко аз спринта, ще наваксвам:)

После дойде време за комплекса...това е отвратителен начин да си изпържиш мозъчето...ама от най-гадните...аз лично на 45-то бърпи вече бях приключил...а имаше още 55…УЖАС истински, жега...17мин., добър завършек на шибаната седмица...РАЗМАЗАН!!!

Стели, отново с огромен хъс и злоба...пак ме зарадва...борба голяма..22мин.-добре...ще свикне с натоварването, ще се научи да си разчита силите и тогава ще стане страшно...

А колко пот оставихме...и ДА-мазолче на Стели..за пръв път:))...колко неща им причинх на тези хора за пръв път днес:)))

Поля прави: 10 рунда от 5суинга с 24-ката и 5 лицеви опори...абе подцених я аз таз жена...почва да влиза в час...7минути...но като имаме предвид, че преди месец не можеше и една лицева, а пудовката да се чудиш кой кого суингва:)))...

После мятахме пудовката...ама много изморенииии....
http://www.youtube.com/watch?v=H5oJ-3d17_8   малко със заторени рамене, не успях да натисна хубаво с краката...
http://www.youtube.com/watch?v=eS5t97BG0RA   накъсва движението, не може да се отпусне още, малко е схванат, но всичко ще си дойде на мястото...сигурен съм...!!!
малко бягане за разпускане, лаф малко и гоу хоум...

Хубава тренировка, здрав комплекс...

Другата събота пак...ДО...

04.07.10
14:03

Супер тренировка се получи ! Другия път ще е е по-добре !

08.07.10
15:49

в събота съм на работа до 4 и нещо ако може да променим графика на тренировката ще дойда :Д

08.07.10
16:35

Тъкмо пишех....аз мисля да си почина...и защото в Плевен, това е НЕВЪЗМОЖНО...отивам на Априлци..:)))
Така че, този уикенд-волна програма...лично аз ще пия няколко сливови, с мръвки и ще се пека на басейн...е така, кат пич:))
Другата седмица ще наваксваме...Стегайте се двамцата, че сте ми разсеяни нещо с тия любовни трепети около вас:)))

p.s. ама пудовката е в багажника винаги де, а и какви хубави баирчета има там...hill run…хмммм..:))))

08.07.10
17:39

Ти само внимавай да не скочиш в басейна с пудовката, другото не е грижа :D

08.07.10
17:46

казано от slavko на 08.07.10, 16:35:

Тъкмо пишех....аз мисля да си почина...и защото в Плевен, това е НЕВЪЗМОЖНО...отивам на Априлци..:)))
Така че, този уикенд-волна програма...лично аз ще пия няколко сливови, с мръвки и ще се пека на басейн...е така, кат пич:))
Другата седмица ще наваксваме...Стегайте се двамцата, че сте ми разсеяни нещо с тия любовни трепети около вас:)))

p.s. ама пудовката е в багажника винаги де, а и какви хубави баирчета има там...hill run…хмммм..:))))

Суингове наполовина под вода може и да е интересно  :D

08.07.10
17:51

GEEK..:)))))))....ще пробвам и ще се снимам...май никой няма да го е правил преди мен...ама 24кила под водата...суинг на забавен каданс:)))

08.07.10
17:59

казано от slavko на 08.07.10, 17:51:

май никой няма да го е правил преди мен...

За това съмнения нямай  :D

edit:
Грешка.
http://www.powerathletesmag.com/pages/water.htm

Мнението беше редактирано от G33K на 09.07.10 06:01.

10.07.10
16:20

10 rounds of:

10 pull-ups
10 dips
10 sit-ups
10 squats

22:46

Много яка тренировка!!! Супер комплекс!!! Разбих се! После 30 swings и go home.

edit: Chris Spealler 8:14 O_o… имам само 1 дума... робот!!

Мнението беше редактирано от Стенли на 10.07.10 16:36.

10.07.10
16:41

5 HSPU :D

Мнението беше редактирано от Madboy на 10.07.10 21:40.

11.07.10
10:08

казано от Стели на 10.07.10, 16:20:

10 rounds of:

10 pull-ups
10 dips
10 sit-ups
10 squats

22:46

Много яка тренировка!!! Супер комплекс!!! Разбих се! После 30 swings и go home.

edit: Chris Spealler 8:14 O_o… имам само 1 дума... робот!!

Стели,
Можеш да си пишеш резултатите от комплексите във съответните теми  :)
(за горния комплекс - тук)

11.07.10
13:56

извинявам се за следващият път ще знам ;)

11.07.10
18:23

браво Стели...почваш по-настървено да навлизаш в дебрите на кросфита...Спилър не го гледай засега, а и той е 12-13 години по-голям от теб...смятай колко време имаш да го стигнеш, че и да задминеш...
Тази седмица действаме...:)

14.07.10
09:44

Днес

•  Ivan the terrible
•  90 seconds of jumping rope
•  50 lunges
•  50 pushups
•  50 situps
•    90 seconds of jumping rope
•  40 lunges
•  40 pushups
•  40 situps
•  30 lunges
•  30 pushups
•  30 situps
•  20 lunges
•  20 pushups
•  20 situps
•  10 lunges
•  10 pushups
•  10 situps

добре се получи преди това 4х5 handstand pushups и после раменете ми гръмнаха :D

16.07.10
17:50

Днес със Стели повторихме комплекса...рамо до рамо...ама голям зор с едното въже, бахти и панаира....кой го е правил това въже, да му изсъхнат ръцете...:)...
В 11:30 почнахме...изобщо не беше най-големия пек...ама едно хладно, хубаво време...:))))...не не..сахарски кросфит, без милиметърче сенчица...25мин. in the fucking hell…зор с тва скачане, другото ОК...нападите са гадна работа, смятам знаете...
Преди това малко раменни стойки, HSPU-та, опити за стойка на ръце, без да се подпираме на стена...май скоро ще се получи и при двамата, ама засега е тегава работата:)))
Стели напредва...и радва...Сашко скатава, ама другия път ще го прави това два пъти:))))

16.07.10
23:05

Извода - не си купувайте въже за скачане от Метро! :D

18.07.10
12:45

4 рунда
10х клек 60кг
15х набирания
време 10:01

Много му се изкефих :)

Мнението беше редактирано от Стенли на 18.07.10 13:23.

18.07.10
13:52

Вчера и аз направих нещо подобно,клековете бяха тройки а набиранията шестици с тежест в осем рунда.Днес съм като нае,,,,,,,,!Страшно много съм се запалил по тоя кросфит идеален за силова подготовка.

18.07.10
16:05

само така Gaston…добре си ни дошъл..:)))))

19.07.10
08:30

довечера...ще ходя във Виктория(обещах на Сашко)-към 18:30…който иска да заповяда...ще се кляка...Front, back, OH…всякакви видове...тежичко...до колкото можем:)...ще бъдат заснети приемливите опити, другите спестени..:)

23.07.10
08:15

Първо : тренировката,
For time:
Run 1200 meters
63 Kettlebell swings, 1.5 pood
36 Pull-ups
Run 800 meters
42 Kettlebell swings, 1.5 pood
24 Pull-ups
Run 400 meters
21 Kettlebell swings, 1.5 pood
12 Pull-ups

Второ : мястото...което ще е същото, сгуреното игрище зад градския стадион...
Времето : 10 да сме там...до 10.30 загряване и малко упражнения, HSPU-та, активации, скокове малко...и 10.30 се почва мъчението...
Други : починете, наспете се...утре като лимонки Ви искам...Сашко-без максове довечера, Стели-да не се напряга също...утре ще се умира..вервайте ми...

Това е покана и за други желаещи от града, които искат да си изкарат една приятна съботна утрин:)))...да пролеят малко sweat and tears…и да полафим...

До утре...

23.07.10
08:26

рязка промяна...!!!
Утре в 9 на стдиона, че от 11:30 ще участвам в откриване на някакъв паметник в гр.Левски...пфу
та в 9!!!!

23.07.10
19:03

добре че се сетих да прочета темата щото щяхте да ме чакате :D

Джизъст Крайст, ама ти верно ше ги напънеш  момчетата на 854254на Хелън.......

Чудя се докога ли ще ти се връзват за изкелиферчения акъл :) :D

23.07.10
20:09

Аз утре няма да мога да дойда!

23.07.10
20:47

Сашо се изплаши !!!

23.07.10
20:51

то моя акъл с твоя не са много различни...:)))...а думата, дето си я написала, друг път шъ ми обясняваш какво значи...
Стели...с теб оставаме моя...страх няма...умиране няма...и тоя ще мине:))))

23.07.10
21:01

казано от Стели на 23.07.10, 20:47:

Сашо се изплаши !!!

Настръхна ми зърното на дясната цица чак (tmi)

23.07.10
21:43

казано от slavko на 23.07.10, 20:51:

то моя акъл с твоя не са много различни...:)))...а думата, дето си я написала, друг път шъ ми обясняваш какво значи...

а така ! ;)

23.07.10
22:14

казано от slavko на 23.07.10, 20:51:

Стели, каква дума си написала ма ?! Стиляно ма ? :D

24.07.10
05:40

изобщо не знаеш кво четеш...

Мнението беше редактирано от Стенли на 24.07.10 05:44.

24.07.10
09:04

След ненормалната тренировка със Славко( на която той ще направи обзор). Последва едно стабилно хапване ( е оставих си и за вечеря) :D
[IMG]http://i32.tinypic.com/2d1v34n.jpg[/IMG]

24.07.10
13:29

аз бях разбит...много...след малко ще опиша, че сега чистя за варненските кросфитъри:)

24.07.10
14:28

Бръкнах в един джоб и открих последните си пари :Д имено 3 лева и си викам айде до магазина за моркови и краставици :Д и ето какво излезе от цялата работа :Д
[IMG]http://i25.tinypic.com/256flus.jpg[/IMG]
+ 6 суперни лъжици супер девствен зехти + малко останал оцет балсамико :Д

24.07.10
16:24

Стели  - тва не е кулинарна секция бре човек.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1