19.03.10
20:23
Понеже съм начинаеща искам да ви попитам какви упражнения да правя за отслабване и по колко минути (мога всеки ден да тренирам) :)
Ядеш качествена храна в подходящи количества. Повтаряй това упражнение няколко пъти на ден и скоро ще си отслабнала.
19.03.10
21:01
Ако почнеш да правиш клекове ще има по-добър ефект от разни упражненийца за корем и с малките розови гирички.
19.03.10
21:42
Хахаха,недейте така,ще уплашите момичето.
Спорт и качествена храна на малки порци и често. :)
Кажи мерки, защото обикновено тук така се получава, че последното нещо, от което имат нужда питащите е отслабване.
Иначе за храната съм съгласна, че тя е основното при отслабване.
Аз имам любими упражнения за голям енергоразход и те са: клекове и скок дъга (може и с тежест и стават тръстъри), скачане на въже, суингове, тичане по стъпала нагоре, подскоци с два крака върху пейка, бърпита (но те не са за начинаещи мацки, защото включват лицева опора+скок дъга и така няколко пъти)...
20.03.10
08:14
Стана не точно по темата, но всички казахте “качествена храна” ...оточнете коя е тя :) иначе от 1 седмица ям пшенични трици за закуска, а обяда и вечерите по принцип салата, варени яйца (само белтъка) и месо, това е общо взето май...и се чудя дали греша някаде??
20.03.10
11:22
Страх ме е да ти давам съвети за отслабване,тъй като на снимката ти вратлето ти е има-няма 20 сантиметра в обиколка.
20.03.10
12:00
Хаха :)
Правилно хранене + жена е като два отблъскващи се полюса :)
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 20.03.10 12:01.
20.03.10
16:13
.
Мнението беше редактирано от Katrin Gorinova на 23.03.10 17:59.
Ето ти една балансирана тренировачна програма http://www.bb-team.org/workout/1285/
Вземаш си и L-карнитин + Teavigo на ( Explode ) ,чието предназначение е: при физически натоварвания за спортуващи лица като средство, спомагащо изгарянето на мазнините.
Препоръчителна дневна доза: 2 капсули дневно приети с течност.
Ето ти един хранителен режим:
Едноседмична диета за отслабване с бърз ефект.Едноседмичната диета е подходяща за хора, които са решили да стопят много килограми. В никакъв случай недейте да прилагате този хранителен режим ако сте боледували наскоро или спортувате активно.
Диетата не действа на принципа на разделното хранене, а на внимателно подбрания хранителен състав и свойствата на хранителните продукти,както и на правилното калкулиране на поетите калории. При пълния цикъл на диетата се свалят между 4 и 8 кг.
Пийте най-малко по 4 чаши вода (1.5 литра) вода на ден.
Можете да прибавяте следните съставки и подправки към диетата:
- Подправки
- Сол
- пипер
- лимон
- оцет
- соев сос
- горчица и кетчуп
Закуска
Първи ден
Чаша чай или безкофеиново кафе, задължително с ¼ литър вода.
Втори ден
Чаша чай или безкофеиново кафе с ¼ литър вода + една солена бисквита.
Трети ден
Чаша чай или безкофеиново кафе с ¼ литър вода + една солена бисквита или препечена филия.
Четвърти ден
Чаша чай или безкофеиново кафе с ¼ литър вода + една солена бисквита
Пети ден
150-200 грама бяло месо или пилешко роле + 3 не много едри моркова и ¼ литър вода
Шести ден
Седми ден
Обяд
Първи ден
2 сварени яйца и един домат
Втори ден
200 грама червено месо със зелена салата.
Трети ден
Зелена салата + един домат + 1 портокал или мандарина
Четвърти ден
100-150 грама бяло сирене + 1 яйце и 1 морков
Пети ден
200 грама печена риба + 1 домат
Шести ден
Печено пиле (200 грама) без кожата + един цитрусов плод.
Седми ден
200 грама червено месо + цитрусов плод
Вечеря
Първи ден
200 грама червено месо със зелена салата. Можете да отберете месото от печено пиле или варено месо, но извадете само месото, без никакви други зеленчуци освен зелената салата. Не слагайте олио в салата, може само зехтин.
Втори ден
150-200 грама бяло месо или пилешко роле с една купа неподсладено кисело мляко.
Трети ден
150-200 грама бяло месо или пилешко роле + плодова салата (сложете каквито плодове искате, без банани) + 2 яйца.
Четвърти ден
Плодова салата (сложете каквито плодове искате, без банани) + 1 чаша неподсладено кисело мляко.
Пети ден
200-300 грама червено месо
Шести ден
2 рохки яйца + 3 моркова
Седми ден
1 яйце и зелена салата
След приключване на диетата яжте плодове и зеленчуци, може и леки салати без много мазнина. След това повторете диетата за още 7 дни.
П.П Недей гледа,какво пише “за активно спортуващи не е препоръчително”-не е вярно !Но в залата трябва да усетиш кога трябва да спреш...не давай всичко от себе си още в началото. 1 месец карай полеко.....не е казано и да изпълняваш програмата (която е за напреднали).Но в буквалния смисъл за 2 месеца с такава диета и програма + L карнитин ще станеш хилка.Програмата е добре да се спазва (е не в началото)за да може да се оформиш правилно а не от кръста нагоре добре,а надоло БОЛШОЙ ТЕАТЪР.
Този хранителен режим ти го избрах просто за да видиш какви храни ТРЯБВА да ядеш.Или на наш език - храни,възможно най бедни на въглехидрати.Ето защо трябва да избягваш сладко,ядки,ориз,боб,леща,картофи и прочие.
Има и по лесен вариант - здрав секс няколко пъти дневно в който ти да си активната :D .Толкова от мен.
Трябва да се забранят подобни съвети във форума.
П.П. Само на протеин и зеленчук не може да се кара дълго. А за 7 дни нищо не става.
Мнението беше редактирано от Петко К на 30.03.10 11:31.
30.03.10
13:21
Наистина ще е добре да видиш някои от женските дневници. Но на първо време дай повече информация за ръст, тегло и други мерки, както и повече подробности за храната (например опиши какво яде вчера) и двигателните навици - спортувала ли си, как ти протича ежедневието и пр.
Трябва да се забранят подобни съвети във форума.
П.П. Само на протеин и зеленчук не може да се кара дълго. А за 7 дни нищо не става.
За 7 дни качвам 2 кг или свалям 2 кг....зависи какво искам (и не е временно,решавам да забия на 77 и там си стоя).
Вегетарианките как ли издържат с тези растения,храсти,плевели и плодове - направо незнам.
Този хранителен режим който е “извадка” от нета и е направен да сваляш килограми без да е необходимо от фитнес.Но за да бъде тялото стегнато,ще се наложи и малко тренировки,като се има изпредвид,че тази диета + програмата си е трепане за напреднали,а за начинаещи да не говорим (момичето е невъзможно да се справи с програмата - с каквато и потходяща тежест да прави упражненията,няма да има сили за да завърши тренировката,организма и ще е слаб и предразполага болести).И понеже е много рисковано за твоето здраве ще те посъветвам:
1.Вземаш например тази диета,която съм изкарал
2.Всяка сутрин ( 2-3 часа преди закуска) бягане......с километри,ако неможеш да бягаш ще вървиш,щом събереш сили пак затичваш (няма спиране,ако трябва ще вървиш).С тази диета фитнес не ти трябва,а бягането ще държи тялото ти в идеална форма.Днес ако пробягаш 1км...то другия месец може вече да са 4км
3.Това се прави всяка сутрин без да има “сега ми се спи или пък ме мързи” - отнеси се отговорно към това.
П.П Сутрин, (рано) като започнеш да бягаш първо се изгаря резерва от “храна”, (вечерята,която е консумирана преди лягане) след което започва горенето на мазнините.По-трудно неуспях да го формулирам.Айде с здраве !
То и сомалийците издържат някак си без храна, ама дай да взимаме пример от тях? Все си мислех, че тук обсъждаме здравословното хранене и начин на живот.
Ако вместо две седмици на “диета” със съмнителен резултат, отдели 2 месеца, през които да се научи да се храни според нуждите си, без да се лишава от нищо и да спазва диети, както и да тренира - това ще и остане за цял живот, ще е здрава и повече няма да има проблеми с теглото и външния вид.
31.03.10
12:28
посочената диета-в никакъв случай ако и колегата да ми тегли една :P
тва че работи при него не значи че ще работи при теб и не мисля че ще работи при теб
повечето мацки от форума дето тренират активно изяждат това за 1 ден, не за 7
дай мерки-не само на дупето
бавно и полека с кръгова тенировка като хората, малко кардио и пълноценна храна-месо яйца мляко мед черен хляб плодове зеленчуци
поне за начало-махни ги тия трици за закуска-та те дори не се усвояват!!! а сложи няколко лъжици овесени ядки с орехи и стафиди в кисело мляко-мммм :)
и никога не ходи на тренировки на гладно-смятам го повече за загуба отколкото за полза
@Queen Kobra прощавай, но как я мислиш тази работа да постигне някакъв бърз ефект със здравословно хранене и кардио ?
Кардиото и тренировките - са ОК, нооо храненето е трудна работа :)
така като я гледам на снимката не изглежда изобщо дори леко закръглена :X не знам какво иска да сваля повече.
Съвета ми от мен е
- здраво кардио + L-carnitine, относно яденето (така като те гледам, едва ли ядеш много ... така, че може да си остане същото :Д евентуално в по-малки количества ;) )
Абе тази тема е от март месец. Ама е любопитно мацката дали е започнала да се храни “качествено” или продължава на “днес една ябълка, утре пакетче солети, вдруги ден половин кисело мляко”; дали кара на “малки розови гирички”, дали е започнала да кляка с 50 кила (хихи) или е зарязала всякакви идеи за отслабване.
Мнението беше редактирано от Anelia на 05.07.10 06:29.