Критики по режима ми

20.03.10
12:41

Всеки ден общо взето ям различни храни, но ще дам пример за днешния и ако може го критикувайте максимално...

7:30-1ОЕП+1Рекреат
8:00-15мин тичане около езерото в Дружба(от утре почвам по 30мин)
8:20-аминокис. 3 броя
9:45-овесени трици с кисело мляко +орехи и с.л. мед, 1 морков и половин чаша прясно мляко
10:30 до 12:30-футбол(поуморих с доста, като се има предвид колко енергия ми вкарват тва окси и рекреата... нямах търпения да изпия 2рата доза...)
13:45-ориз с картофи и зеленчуци(не беше голямо количеството, но пак ме е яд за тоя бял ориз и картофите тия ГИ-та много дразнат, но просто усетих как мусколите ми искат малко по-тежка храна- а всъшност не изпитвах глад...) + 2 яйца и малко домашно кисело мляко
14:15-1ОЕП+1Рекреат
От тук още не се знае но сигорно режима ще продължи така:
16:30-3яйца и малко салата от марула с краставици(зехтин и лимон използвам само за вкус)
20:00-2яйца и пилешка пържола 200гр с малко краставици с зехтинче
21:00-22:00 съм труп и заспивам.

Сега съм към 80кг 1,86-7 на 17 години 26юни ставам на 18, тренирам от 2 години, целта ми сега е да се изчитя най-накрая до кост, да нямам грам мазно, и да пазя мусколите колкото се може все пак, но целта ми за сега е до лятото да съм с дълбок релеф(а никога не съм бил) а по корема също така имам повечко работа около пъпа имам мазничко..... иначе над пъпа вече 3 дена на диета горните плочки ми се виждат...
Критикувайте всичко знам че бъркам на много места, искам да се изчистя стабилно за 1 месец, пък после ще мина на ротация и ще ходя често по басейни и ше тичам 2-3 пъти в седмицата за да направя релефа дълбок както го искам....

БОНУС въпрос: алкохола съм го спрял на 100% дори домашно вино отказвам, но проблема ми е друг... цигарите и тревата-цигари като тичам не пуша само след трен.(знам че намаляват кислорода в кръвта и от там в мускулите, за това когато тренирам мускули гледам да не пуша цял ден-само вечер.)
А тревата съм я намалил крайно, но от както пия бърнарите имам някакъв страх да не земе да ми стане нещо... няма да пуша повече от 1-2 пъти на 2 седмици, но ако съм пил добавките в същия ден и пуша да не ми стане нещо на сърцето... изобщо не съм запознат, за това моля и не ме критукувайте по този въпрос, този въпрос го задавам само към някой запознат който може да ми каже дали наистина има няква опасност нещо да ми стане....

Ако имате някакви въпроси относно режима казвайте, приемам всякаква помощ относно чистенето...

Темата беше редактирана от needweed на 20.03.10 12:45.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1