обсъждане на хранителният ми режим

JI

17.02.05
08:33

искам да ми обсъдите хранителния режим
ставам 10
10 и 30 200 - 300 грама извара с половин пълнозърнест хляб или ям нешо от рода на домашна баница с кисело мляко .
12 30 (ако не сям изял изварата я ям сега ) ако сутринта сам ял извара ям нещо като яйца ако има месо супер (4 5 филиики пълнозърнест).
вече идват мъките на даскало.
за даскало си земам половин пълнозърнест хляб с 4 яйца или 200- 250 грама пуешко филе ( ако си зема яйца ям и едно пакетче фъстъци тъй като ми идва малко ) в дасакло ям сяко междучасие по малко
вечер като се върна вече каквото са сготвили наще преди лягане ако нямам извара ям кисело мляко със 100г сирене ако имам нагъвам извара ( и за вечеря помитам половин хляб ).
нямам пари за протеин да си купувам но по някой пат след трен пия или 30 сурватка или 60 про голд .
За уточнение хляба е Бонус Класик .
лошото е че лягам леко гладен щото лягам в 1 :)) мисля си че ще си легна след кат изрупам киселото мляко но се се застоявам на компа към час час и половина .
П.Ц събрах инфо почвам да пиша статията за храненето мисля че ще е от полза :))

PS

17.02.05
09:47

Като за начало не си ни дал никакво инфо за теб.
А и не разбрах яйцата цели ли ги ядеш щот ако са цели е наистина много. Дай инфо за възраст стаж и т.н. и ще ти бъдем полезни!Успех!

JI

17.02.05
22:31

сорру забравих просто :)) много пъти сам ги давал и :)) начи 174 76 кг 6-7 месеца ми е стажа на 15 сам .Яйцата са цели да , но не ми пречи поне за сега а. малко сам мазен , но аз имам една особеност ,която сам забелязал като качвам мазнини ги качвам много ама много и почти само на корема много е тъпо тва :(( .
надявам се да бях изчерпателен :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1