24.03.10
18:20
Здравейте ! Днес си закупих PRIME но понеже е нов продукт на българския пазар и почти няма информация за него
Дали ще можете да ми помогнете за това как трябва да се приема ?
Трябва ли да се правят някакви почивки ?
На празен стомах ли трябва да се приема или не ?
По колко пъти на ден също така и по колко капсули на прием ?
Ще го комбинирам с jack3d,витамини(UNIVERSAL DAILY FOMULA) и протеин.
Благодаря предварително !!!
24.03.10
18:37
5 дни приемаш, два почиваш. 2 капсули със закуската и 2 със вечерята. Може да добавиш още 2 с обяда или преди лягане. Препоръчително е цикъла да е по дълъг, примерно две кутии. Най - силно се усеща на старта на втората. Успех. Страшен избор си направил!
24.03.10
20:34
Prime е наистина добър продукт, друг е въпросът,че работещата доза далеч не е 6 капсули дневно,а поне 8-10.
26.03.10
18:16
Благодаря ви !
За да не отварям нова тема само да пълня форума..
Та въпросът ми е относно jack3d
В тренивъчните дни го пия преди трен. трябва ли да се приема и в нетренировъчните дни ?
казано от hamalina92 на 26.03.10, 18:16:
Благодаря ви !
За да не отварям нова тема само да пълня форума..
Та въпросът ми е относно jack3d
В тренивъчните дни го пия преди трен. трябва ли да се приема и в нетренировъчните дни ?
Не.
абе някой може ли да ми обясни какво е точно този Прайм?гледам има трибулус ... някакъв анаболен агент ли е ? помага за усвояването на веществата?какво точно представлява и как работи,че нещо не ми е ясно?прохормон или не ? :)
26.03.10
20:00
Сега - Prime наистина съдържа есктрак от растение от семейството, от което е познатият ви Трибулус, но приликите свършват дотук. Tribulus Aquaticus е активното вещество, което е много качествен екстракт и далеч не действа само като афродизиак, а засилва анаболните процеси в организма, активирането на андрогенните рецептори по мускулната клетка, а оттук и процесите по растеж. Концентрацията на стероидни гликозиди от Tribulus Aquaticus е много голяма, което спомага за задръжката на азот и забавяне на катаболните процеси. Идеята на продукта е по-скоро да се постигне мускулна маса не чрез анаболно-андрогенно стимулиране,а по скоро чрез контролиране и регулиране на катаболните процеси в организма.Перфектно би се стакнал с MassFx за един изключително силен натурален стак.
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 26.03.10 20:09.
26.03.10
20:43
Приликата с трибулус терестис е само по име, разликата е огромна. Общо взето сравнението по ефективността и ползите на трибулус терестис с трибулус акватикус е като сравнението между хранителните добавки и стероидите/прохормоните.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 26.03.10 20:44.