Възстановяване?

28.03.10
11:29

Здравейте. Понеже съм вегетарианец (наблягам на млечните продукти: сирене, кашкавал, извара, кисело мляко, прясно мляко и сухо мляко), както и на бобовите и съм ученик (спането ми е близо 7 / 8 часа) предлагам че възстановяването ми е по бавно. Преди бях на програма 3 дни тренирам 1 почивам като ги комбинирах по следния начин:
1/ Гърди, гръб
2/ Рамо, бицепс, трицепс
3/ Крака
4/ Почивка

Нямаше голям ефект и си мисля че е от малкото почивка за възстановяване за това ми хрумна да си разделя тренировката 4 дни тренирам 1 почивам със следната комбинация от МГ:
1/ гръб, бицепс
2/ гърди, трицепс, корем
3/ рамо, трапец
4/ крака, корем
5/ почивка

Моля да ми кажете дали съм прав и ако не съм да ми поправите грешката. Благодаря и поздрави ;)

28.03.10
14:43

Мислиш си, че е от малкото почивка за възстановяване, а пък намаляваш почивките!!! Почивай по- на често.
Какво разбираш под голям ефект? Ако си мислиш, че за месец-два ще направиш атлетично тяло грешиш.
п.п. Have a break, have a power

28.03.10
21:41

Кажи нещо за тебе, ръст, години, килограми, стаж.
И не виждам как ще има ефект като мускулите растът през почивките, а ти “нямаш” такава....

29.03.10
12:24

Мислиш ли, че като си вегетарианец, тялото ти ще може да се възстанови максимално след интензивните тренировки като не си даваш почивка, пък и като не ядеж месо което съдържя незаменуеми вежтества!? По-скоро не и мускулите ти ще почнат да спадат. Проблема може да ти е 80% от диетата ти! :)

Мнението беше редактирано от Cholakoff III на 29.03.10 12:24.

29.03.10
15:47

яйца ядеш ли? не случайно яйцата са еталон за белтъчна храна

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1