Отслабвам по краката, но не и по корема и ханша

28.03.10
19:59

Здравейте,
заглавието е точно описание на проблема. Краката и дупето ми станаха клечки, а корема и паласките не са мръднали. Смешна картинка. Отначало само тренирах без диета някаква по-специална, сега се ограничих от някои храни, но положението не се е променило. Тренировката ми се изразява почти и само в кардио, бягане, стълби, някои упражнения с тежестта на тялото. Около 30-45 мин дневно 3-4-5 пъти в седмицата, зависи от свободното време. Храната - залагам на млечни продукти и ядки, по-рядко домашна манджа, с месото съм скарана, ям само риба 1-2 пъти седмично. От време на време зеленчуци. Плодове ги спрях, хляб и захар не ям. Вода в промишлени количества, друг вид напитки не пия. Реших да се допитам до вас за мнение

Повече информация, ако е необходима:
165 см, 58 кг, 52см бедро, 91см - нивото на паласките

29.03.10
08:28

За съжаление няма как да избереш, кои мазнини да се стопят първи. Продължавай с тренировките - хапвай по 5 пъти на ден. Гледай да гориш повече отколкото ядеш и ще станат нещата. Така като гледам до 52-3 килограма като стигнеш, запазвайки мускулите и ще си перфектна.
Ако пък нещо те притесняват тънките бедра  - прави повече клекове, а за да гориш калории ти препоръчвам “трастъри” - клякаш като държиш гирите на височината на раменет и като се изправаш ги вдигаш нагоре.

Мнението беше редактирано от entwickler на 29.03.10 08:31.

29.03.10
09:39

Диетата за всеки човек е строго индивидуална , поне така ми каза моят лекар , ако имаш възможност се консултираи с лекар за да знаеш какво как и защо.Относно тренировките ти са добри но трябва точна диета и резултатите не са бързи а изисква време.Аз също залагам само на кардио и тичам по 6-8км на ден , 5 дни в седмицата , пробвай с колан за корема но най важно разбери коя е нужната за теб диета ;о) Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1