30.03.10
17:12
Какво ви е мнението относно този гейнър ?
http://www.explode.bg/massgainer.html
Четох доста противоречиви мнения и доста от тях бяха против само защото е български което според мен е смешно ...
Според вас струва ли си като качество и цена ?
ПП: Моля да пишат само хора, които са пробвали техни продукти или техни познати са ги пробвали и за виждали резултат ( ако е имало ), а не такива които го отричат само защото е български продукт.
31.03.10
05:12
От 3 месеца хапвам редовно продукти на Explode - гейнър (Gold Matrix)за след тренировка, млечно-яйчен (Silver) за вечер. Мнението ми е - това не са протеини. Нямам опит с други, но тези наистина не струват. Уж най-качествените им продукти, а се оказа, че качих тегло, когато прекратих хранителния си режим. Което говори, че трупане на мускулна маса балгодарение на тях липсва.
31.03.10
05:49
Преди много години съм пробвал един техен протеин, все едно пиеш брашно.
Всички български марки са пълен боклук, без изключение.
31.03.10
07:35
качих към 3кг от този гейнър, за мен си струваше ;)
На тази цена можеш да си земеш къде-къде по добри гейнери и то пак към 4 5 кг например Muscle juice
10.04.10
20:52
Не съм използвал друг гейнер, но от този съм доволен, сега мисля да мина към друга марка и ще видя какъв е резултата...
26.04.11
15:06
пробвал съм и на NUTRIM и на BIOGAME и на ЕXPLODE мога да ви кажа че са чисти боклуци неструват. Много добри за качване на мускулна маса са OPTIMUM NUTRTION - SERIOUSS MASS; Muscle Juice 2600,JUMBO GAINER,АBB XXL те са по 1000-1250 калории и сам пил преди значи качих от сериоусс масс 4 кг. И за мен те са най-добрите но свършват за 7-16 дена и са доста скъпи по-добре по голямата разфасофка на гайнера да си земеш че иначе няма смисъл свършва много бързо.
Мнението беше редактирано от Светослав Ненкож на 26.04.11 15:06.