30.03.10
18:16
Здравейте! Значи вчера гребах с Т-щанга и усетих леко дърпане долу вляво за секунда и после нищо цял ден и снощи вечерта преди да си легна започнах да го усещам като мускулна треска и се сетих от къде е ! Та въпроса ми е дали може да е херния и да се наложи операция и от там дълго въстанояване а аз тренирам и лека атлетика и като си помисля направо ми са плаче. Болката не е силна просто като муслукна треска я чувствам. Пипам се не усещам подутина! А и това че не ме болеше след като го усетих а след 10-12 часа признак ли е за херния ? Мерси предварително! :)
Темата беше редактирана от finder на 30.03.10 18:19.
Може да всичко , но според мен е по-скоро нещо като леко растежение. Иди на лекар , така е най-добре :)
05.04.10
18:51
казано от finder на 30.03.10, 18:16:
Здравейте! Значи вчера гребах с Т-щанга и усетих леко дърпане долу вляво за секунда и после нищо цял ден и снощи вечерта преди да си легна започнах да го усещам като мускулна треска и се сетих от къде е ! Та въпроса ми е дали може да е херния и да се наложи операция и от там дълго въстанояване а аз тренирам и лека атлетика и като си помисля направо ми са плаче. Болката не е силна просто като муслукна треска я чувствам. Пипам се не усещам подутина! А и това че не ме болеше след като го усетих а след 10-12 часа признак ли е за херния ? Мерси предварително! :)
Имах подобно нещо долу в ляво точно на сгъвката до слабините където по принцип гуру-тата ;) казват,че си е чиста херния ингвинална,но при мен след седмица мина.При теб случая е подобен и самия факт,че няма подутина ме кара да ти вдъхна надежда,че е дреболия и ще ти мине след някой друг ден,по принцип признаците на херния няма как да се сбъркат:
1)подуване на мястото
2)болка при натискане и скриване на изпъкнатината при лягане
3)запек или разстройство...
Успех!И дано изляза прав :)