31.03.10
08:49
Доста изчетох из долните теми за този продукт, но не видях тема за него и реших да пусна една. Очаквам отзивите Ви за него тъй като се колебая дали да го ползвам, поради факта че в официалното превю на продукта намерих и някой тревожно факти.
Темата беше редактирана от emzo на 23.06.10 13:52.
Официално, на свястна цена, продукта е на българския пазар от 2 седмици. Изчакай към края на април ще има мнения за него от наши съфорумци.
Иначе има ревю в секцията за ревюта, но е от жена. Прочети как на нея и се е отразило.
11.04.10
10:53
Аз от две седмици съм на него.Свалих два килограма, но главно заради диетата и многото кардио.Иначе е силен енергетик, самият той не гори мазнини като SX примерно.Като цяло съм доволен.
11.04.10
17:17
Еми по 3 сутрин.Иначе SX не го завърших,защото се разбра за нелегалните съставки.При SX имаше jitters.Тук имам по цял ден чиста енергия, пък и нали ти казвам този е енергетик главно, докато има бърнери които главно горят мазнини директно, зависи какво търсиш.
Не целя да свалям кой знае какво количество мазнини.Искам да поизчистя като запазя или още по-добре натрупам още малко ММ.Мисля, че метдаун-а ще сварши идеална работа. А в SX все още ли я има тая съставка ?
12.04.10
21:16
Мелтдаун ти казвам как действа при мен дава ми много енергия.Обаче колкото до термогенеза на тоя етикет с тези твърдения ми се струва бая преувеличено... преди помня че от файър се потих след ядене а от SX пък да не говорим.Тука няма такива неща.Може и аз да съм се бъгнал нещо от толкова бърнъри през последните 2 години ...
Ами аз не съм употребявал до сега кой знае какво. Но определено термогенния ефект липсва. Иначе енергия да! Определено се намира. Явно след него ще се подготвя за 1 Fyre , а пък мет. ще го съчетая с БЦАА,аминокиселини и някой протеин.Мисля ,че ще даде добър резултат поне за още малко ММ.Колкото до изчистване ще видим след месец.За сега няма кой знае какви колебания на килограмите.
Ама вие какво чакате ? Термогенеза през целия ден ли ? Е няма как да стане.
В SX имаше nootropic съставки, които май ви заблуждават за термогенен ефект :lol:
emzo не съм очаквал чудеса, но четейки за Файър ми се струва ,че той направо кърти пред това, а описанието на мет. изглеждаше доста по-впечатляващо от това на огъчето.Аз слим екстрийм не съм ползвал не го знам какво има и с какво да го сравнявам просто май имах по-високи очаквания, иначе продукта си е 6.
13.04.10
19:35
Може ли Melthdown да се комбинира с някой друг бърнар и евентуално,кой би бил по-подходящ за да се получи по-хардкор стак :)
13.04.10
19:37
Aко искаш комбинация от бърнари, по -добре се насочи към двоиките на Driven Sports или USP labs.
Aко ти идва Meltdown, вдигни дозата. Мен и без това ми се вижда слаб за тези капсули, които са дали на ден.
13.04.10
19:47
Аз вече съм си го купил,освен ще видя може да пробвам няква доза 2х2,но то ще се разбере като го почна
Дали няма да стане добра комбинация с Liquid Clenbutrx Hardcore на същата фирма
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 13.04.10 19:53.
Нещо не ме радват коментарите ви :(
Ще залагам на гууд олд скуул Скорч с много Йохимбе.
казано от emzo на 14.04.10, 09:13:
Fyre не е ли по добрият вариант
emzo, лошо нема опитай, нищо не губиш пък и не е на кой знае каква цена. :) Може пък на теб да се отрази доста по-добре.
14.04.10
12:53
казано от emzo на 14.04.10, 09:13:
Ами то според мен и Мелтдауна с много Йохимбе ще даде по-добър резултата отколкото само Мелтдаун, макар че в Мелтдауна Йохимбина е 9 мг. Лично аз, както казах и в ревюто, когато го приемах сутрин на гладно х 2 хапа + кофеин ми ставаше лошо.
А например когато пиех сутрин на гладно - 30 мг Синефрин + 7,5 мг Йохимбин + Грейн Теа + кофеин на ПраймаФорс не ми е ставало никога лошо.Така, че не мисля, че Мелтдауна е слаб бърнер и мисля, че си струва да се опита :)
След 4 дни с Meltdown мога да каже, че неслучайно е избран за енергетик на годината в Америка.
По 2 в 7.00 ч. сутринта и 1 в 13.00ч. и все едно съм пил витамини, даже FYRE мисля че го усещах повече. Ще го пия още една седмица и мисля да продам останалите и да взема DS Adrenalean и DS Lean-Xtreme или да изчакам Redline Ultra Hardcore?
казано от gorskia на 15.04.10, 17:26:
По 2 в 7.00 ч. сутринта и 1 в 13.00ч. и все едно съм пил витамини............
И аз нещо не го усещам , пия по 3 сутрин след ставане :(
Имам едно питане , понеже винаги тренирам след 17-18.00 вечерта ,а доста често и към 20.00 , не го ли хабя този Metdown така с толкова ранен прием сутрин от 6-9 часа? ? ?
Мисля си ,че когато доийде време за тренировка вече му е минало действието , все пак това са по 12 часа ? ? ?
Дали да пробвам някакъв друг прием по близко до тренировката ?
И ти си като мен прецакан, ставам рано и тренирам късно.
Пий го преди тренировката, може да заспиш трудно 1-2 вечери, но ще свикнеш.
При условие, че е енергетик - пий го преди кардио и/или тренировка.
Еми така е , налага се да ставам рано и ми остава време за тренировка все вечер :(
А примерно ако разделя тези 3 таблетки на 2-3 приема ?
Колко време преди трнировка според вас е оптималният вариант на прием , мисля да не спазвам предписанието вече понеже като стане време за трениране нямам и капка от тази невероятна енергия която споменавате :(
Аз го пия 30 минути преди да тръгна за тренировка. Последния път 4 капсули и щях да строша колелото накрая, защото усещах, че мога да си вдигам скоростта колкото искам.
казано от 4oKuTo на 15.04.10, 21:39:
Аз го пия 30 минути преди да тръгна за тренировка. Последния път 4 капсули и щях да строша колелото накрая, защото усещах, че мога да си вдигам скоростта колкото искам.
Само в тренировъчни дни ли го пиеш , и само преди тренировка ли ?
В тренировъчен ден- само преди тренировка, в нетренировъчен- сутрин на гладно.
П.С.: Пийте много вода. При мен шейкъра е постоянно пълен.
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 17.04.10 14:03.