VPX - Meltdown - коментари/отзиви

31.03.10
08:49

Доста изчетох из долните теми за този продукт, но не видях тема за него и реших да пусна една. Очаквам отзивите Ви за него тъй като се колебая дали да го ползвам, поради факта че в  официалното превю на продукта намерих и някой тревожно факти.

Темата беше редактирана от emzo на 23.06.10 13:52.

31.03.10
09:43

Официално, на свястна цена, продукта е на българския пазар от 2 седмици. Изчакай към края на април ще има мнения за него от наши съфорумци.
Иначе има ревю в секцията за ревюта, но е от жена. Прочети как на нея и се е отразило.

08.04.10
19:36

Започвам го от понеделник. Ще пиша отзиви.

11.04.10
08:38

Как е при теб има ли някакви резултати ? Аз го очнах вчера.

11.04.10
10:53

Аз от две седмици съм на него.Свалих два килограма, но главно заради диетата и многото кардио.Иначе е силен енергетик, самият той не гори мазнини като SX примерно.Като цяло съм доволен.

11.04.10
16:29

Дам добре го усещам и аз по 2 на ден ли пиеш ? И от SX ли си по-доволен ?

11.04.10
17:17

Еми по 3 сутрин.Иначе SX не го завърших,защото се разбра за нелегалните съставки.При SX имаше jitters.Тук имам по цял ден чиста енергия, пък и нали ти казвам този е енергетик главно, докато има бърнери които главно горят мазнини директно, зависи какво търсиш.

12.04.10
03:53

Не целя да свалям кой знае какво количество мазнини.Искам да поизчистя като запазя или още по-добре натрупам още малко ММ.Мисля, че метдаун-а ще сварши идеална работа. А в SX все още ли я има тая съставка ?

12.04.10
21:16

Мелтдаун ти казвам как действа при мен дава ми много енергия.Обаче колкото до термогенеза на тоя етикет с тези твърдения ми се струва бая преувеличено... преди помня че от файър се потих след ядене а от SX пък да не говорим.Тука няма такива неща.Може и аз да съм се бъгнал нещо от толкова бърнъри през последните 2 години ...

13.04.10
16:50

Ами аз не съм употребявал до сега кой знае какво. Но определено термогенния ефект липсва. Иначе енергия да! Определено се намира. Явно след него ще се подготвя за 1 Fyre , а пък мет. ще го съчетая с БЦАА,аминокиселини и някой протеин.Мисля ,че ще даде добър резултат поне за още малко ММ.Колкото до изчистване ще видим след месец.За сега няма кой знае какви колебания на килограмите.

13.04.10
17:04

Ама вие какво чакате ? Термогенеза през целия ден ли ?  Е няма как да стане.

В SX имаше nootropic съставки, които май ви заблуждават за термогенен ефект :lol:

13.04.10
19:32

emzo не съм очаквал чудеса, но четейки за Файър ми се струва ,че той направо кърти пред това, а описанието на мет. изглеждаше доста по-впечатляващо от това на огъчето.Аз слим екстрийм не съм ползвал не го знам какво има и с какво да го сравнявам просто май имах по-високи очаквания, иначе продукта си е 6.

Може ли Melthdown да се комбинира с някой друг бърнар и евентуално,кой би бил по-подходящ за да се получи по-хардкор стак :)

13.04.10
19:37

Aко искаш комбинация от бърнари, по -добре се насочи към двоиките на Driven Sports или USP labs.

Aко ти идва Meltdown, вдигни дозата. Мен и без това ми се вижда слаб за тези капсули, които са дали на ден.

Аз вече съм си го купил,освен ще видя може да пробвам няква доза 2х2,но то ще се разбере като го почна
Дали няма да стане добра комбинация с Liquid Clenbutrx Hardcore на същата фирма

Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 13.04.10 19:53.

14.04.10
09:13

Нещо не ме радват коментарите ви :(

Ще залагам на гууд олд скуул Скорч с много Йохимбе.

14.04.10
09:17

казано от emzo на 14.04.10, 09:13:

Fyre не е ли по добрият вариант

14.04.10
09:18

Не, fyre изобщо не го класирам като силен термоген.

14.04.10
11:44

emzo, лошо нема опитай, нищо не губиш пък и не е на кой знае каква цена. :) Може пък на теб да се отрази доста по-добре.

Мила

14.04.10
12:53

казано от emzo на 14.04.10, 09:13:

Ами то според мен и Мелтдауна с много Йохимбе ще даде по-добър резултата отколкото само Мелтдаун, макар че в Мелтдауна Йохимбина е 9 мг. Лично аз, както казах и в ревюто, когато го приемах сутрин на гладно х 2 хапа + кофеин ми ставаше лошо.
А например когато пиех сутрин на гладно -  30 мг Синефрин + 7,5 мг Йохимбин + Грейн Теа + кофеин на ПраймаФорс не ми е ставало никога лошо.Така, че не мисля, че Мелтдауна е слаб бърнер и мисля, че си струва да се опита :)

15.04.10
11:08

След 4 дни с Meltdown мога да каже, че неслучайно е избран за енергетик на годината в Америка.

15.04.10
17:26

По 2 в 7.00 ч. сутринта  и 1 в 13.00ч. и все едно съм пил витамини, даже FYRE мисля че го усещах повече. Ще го пия още една седмица и мисля да продам останалите и да взема DS Adrenalean и DS Lean-Xtreme или да изчакам Redline Ultra Hardcore?

15.04.10
19:56

казано от gorskia на 15.04.10, 17:26:

По 2 в 7.00 ч. сутринта  и 1 в 13.00ч. и все едно съм пил витамини............

И аз нещо не го усещам , пия по 3 сутрин след ставане :(

Имам едно питане , понеже винаги тренирам след 17-18.00 вечерта ,а доста често и към 20.00 , не го ли хабя този Metdown така с толкова ранен прием сутрин от 6-9 часа? ? ?

Мисля си ,че когато доийде време за тренировка вече му е минало действието , все пак това са по 12 часа ? ? ?

Дали да пробвам някакъв друг прием по близко до тренировката ?

15.04.10
20:18

И ти си като мен прецакан, ставам рано и тренирам късно.
Пий го преди тренировката, може да заспиш трудно 1-2 вечери, но ще свикнеш.
При условие, че е енергетик - пий го преди кардио и/или тренировка.

15.04.10
20:26

Еми така е , налага се да ставам рано и ми остава време за тренировка все вечер :(

А примерно ако разделя тези 3 таблетки на 2-3 приема ?

Колко време преди трнировка според вас е оптималният вариант на прием , мисля да не спазвам предписанието вече понеже като стане време за трениране нямам и капка от тази невероятна енергия която споменавате :(

15.04.10
21:39

Аз го пия 30 минути преди да тръгна за тренировка. Последния път 4 капсули и щях да строша колелото накрая, защото усещах, че мога да си вдигам скоростта колкото искам.

15.04.10
21:51

казано от 4oKuTo на 15.04.10, 21:39:

Аз го пия 30 минути преди да тръгна за тренировка. Последния път 4 капсули и щях да строша колелото накрая, защото усещах, че мога да си вдигам скоростта колкото искам.

Само в тренировъчни дни ли го пиеш , и само преди тренировка ли ?

15.04.10
21:58

В тренировъчен ден- само преди тренировка, в нетренировъчен- сутрин на гладно.
П.С.: Пийте много вода. При мен шейкъра е постоянно пълен.

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 17.04.10 14:03.

29.04.10
14:19

кои според вас е по-добър енергитик мелтдална или Jack3d???

29.04.10
19:37

Еми несравними са.

22.05.10
08:46

Скоро ще постна ревю, но в отделената тема за тази цел.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1