Пак "глупав" въпрос

02.04.10
16:26

Ох,писна ми да питам,ама така е като не знам...

Значи възможност за зала и диети нямам,но имам желание да увелича общата маса,от кръста нагоре(особено гърди и ръце),и да намаля % мазнини в тялото,предимно корем и крака.
Чувствам някаква много гадна отпадналост и попитах едно приятелче - предложи ми да си закупя протеин,които освен това щял да помогне и за увеличаването на масата.Въпроса ми е как да намаля %-та мазнини предложете ми упражнения.Колко пъти на ден да тренирам и как да подредя упражненията.

Също,ако може някой да ми разясни цялостния ефект на протеина и л-карнитина върху тялото...

02.04.10
17:54

Сайта е на твое разположение! Използвай търсачката! Никой не може да ти каже кое е най-доброто за теб, при положение, че не си споменал дори и килограми, години, стаж и т.н. Който търси - намира ;))

02.04.10
18:03

Протеин-храна.
Карнитин-нищо особенно.
Трен.вкъщи-нищо особенно.
Без хран.режим-не добре.
Виж темите”Протеин срещу аминокиселини”...и “вси4ко за Карнитинът”(за 2рата май не беше то4но така). :)
А не мисля да коментирам това за приема на протеин при отпадналост...може би-кофеин+таурин.

Мнението беше редактирано от Николаи на 02.04.10 18:04.

02.04.10
19:44

Нямаш възможност за зала, но пък имаш желание. И това е нещо.Бих ти предложил да пробваш домашните упражнения от сайта, както и спазване на хранителен режим според възрастта, годините, целта.В твоя случай наблягай да протеина.По-малко въглехидрат предимно сутрин, преди тренировка и също така след.Не мисля, че трябва да бързаш с добавките, особено щом нямаш възможност за по интензивни тренировки в зала.

02.04.10
19:57

С упражнения ще натрупаш мусколна маса ама за да изгориш мазнините трябва да тичаш и хран режим, а да сваляш само от 1 място не става, ще сваляш мазнини и мусколи от всякъде, а за да сваляш минимално мускол трябва повече белтък(протеин).

Мнението беше редактирано от r0ck на 02.04.10 19:58.

02.04.10
20:39

Oбърках се  “Не мисля, че трябва да бързаш с добавките, особено щом нямаш възможност за по интензивни тренировки в зала.”,а другите мнения ми казват да наблягам на протеина,знам,че става въпрос за истинския(от храна),но както казах за диети пари - нямам.
Мисля да си направя по - късно тази вечер или утре един “дневник” за да бъде нагледно всичко и да ми се помогне по - лесно :)

Благодаря на отзовалите се и на бъдещите мнения..

02.04.10
20:55

казано от infoblok на 02.04.10, 20:39:

Oбърках се  “Не мисля, че трябва да бързаш с добавките, особено щом нямаш възможност за по интензивни тренировки в зала.”,а другите мнения ми казват да наблягам на протеина,знам,че става въпрос за истинския(от храна),но както казах за диети пари - нямам.

А за протеин на прах имаш?!

02.04.10
21:42

Плаща се еднократно,а не всеки ден за ядене по няколко пъти на храни богати на протеин,преценили сме го с един приятел,който ми помага с тези неща,но все пак да потърся и други мнения..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1