Всеки ден ми се налага да работя с него и вече не ми прави впечатление :) Ще направя един опит, пък каквото стане :)
14.05.10
10:22
Excel е фантастична програма с уникални възможности за събиране и обработване (сортиране, филтриране и т.н.) на информация!
Щом го познаваш, ще ти свърши много работа.
Много е полезно да си въвеждаш тренировките в таблици, информацията се обработва много по лесно, може да си правиш графики и други занимавки :-)
Виж го това като идея
http://stronglifts.com/files/stronglifts-5x5.zip
Да, така е - добра си е програмката :)
Ще видя какво точно ми трябва и ще постна тука един скрийншот като я направя :)
Кольо, а от твоя дневник може да се извлече материал за една книжка с надъхващи сентенции. Само така!
Ти можеш всякаква програма да си правиш, давам ти го като пример как да си организираш таблицата. На мен ми беше много удобно.
аз съм 170см висок, гръдната обиколна ми е 98см бицепса ми е 36см не напомпан и изглеждам по едар от тебе защо съм 65кг тва са цели 10кг каде са отишли ... при мн случай е така хора с мойто телосложение са с 10кг най малко по тежки от мене :( трябва да ям калции май :D успех с дневника
Сега защо си 65 кила ли ме питаш, или защо изглеждаш по-едър от мен?
Тоя калций с каква цел ще го “ядеш”?
По цял ден съм в нета баце, но не остава много време за писане. Ще заминавам за Англия сега неделята за 2 седмици и се подготвям тука.
Иначе следя някои раздели :)
Вие - заяквате ли?
Викаш от ходене по жени няма време за нищо :-)
П.П Слабеем всички в тая жега :)
казано от korpusito на 16.06.10, 11:04:
П.П Слабеем всички в тая жега :)
E хайде сега - не всички ;)
16.06.10
13:47
казано от BlackStar на 16.06.10, 08:15:
аз съм 170см висок, гръдната обиколна ми е 98см бицепса ми е 36см не напомпан и изглеждам по едар от тебе защо съм 65кг тва са цели 10кг каде са отишли ... при мн случай е така хора с мойто телосложение са с 10кг най малко по тежки от мене :( трябва да ям калции май :D успех с дневника
Хората с твоита физика ако са на 75кг ще са доста жалки. 75 кг на 170 със 98 гръдна трябва да си дъска и килата ти да са отишли за коремче и паласки. Не се взимай за много як ;)
незнам неразбирам от съотношения ще постна снимка кат си направа струваха ми се много 98гръдна за 170 и спрях да тренирам за гръб
Мнението беше редактирано от BlackStar на 17.06.10 22:06.
17.06.10
22:20
Мойта на 171 е горе долу 115 а не изглеждам особено здрав... не спирай тренировките за гръб. Няма такова нещо като твърде голям :D
казано от BlackStar на 17.06.10, 21:52:
незнам неразбирам от съотношения ще постна снимка кат си направа струваха ми се много 98гръдна за 170 и спрях да тренирам за гръб
Моята обиколка е толкова (97см.), а съм къде къде по-нисък и по-лек от теб.