03.04.10
14:37
Прието количество - привършвам втора опаковка
Вкус 10/10 - предпочетох диня по простата причина че мострите с останалите вкусове лично на мен не ми допаднаха.
Разтворимост 9/10 - типично за подобен тип продукт е леко бавното разтваряне.Това, което ме изненада - не се получава никаква утайка като се има предвид креатиновото съдържание.
Възстановяване 9/10 - изключително бързо притъпява чувството за умора и отпадналост.Страхотна плътност и обем на тренираните мускули групи след всяка една тренировка. Интересното е, че Beta-Alanine-а не се усеща няма ги тези така известни “бодлички”.
Странични ефекти 10/10 - при мен не се проявиха под никаква форма, дори съм си мерил кръвното налягане 40 минути след прием на продукта и си е на същото ниво както винаги. Направих пълна кръвна картина и изследване на урина абсолютно здрав съм.
Цена 4/10 - цената на българският пазар е просто грозно завишена (лично мнение).Казвам това, защото съм взел 2-те кутии от Кипър и е на доста по достъпна цена !
Заключение - доволен съм от продукта. Допада ми като профил, 20гр. протеин с всяка препоръчителна доза от 20гр. продукт.С ръка на сърцето ви казвам, че при мен продукта се усети след 5-тата тренировка до тогава обичайните жестоки мускулни трески, но от там нататък се чувствам страхотно, дозата не съм я увеличавал - точно 20гр. и нито грам повече.Ако тренирате сутрин като мен определено ще почувствате повишаване в тонуса през оставащата част от деня.Нулево съдържание на мазнини и въглехидрати. Моята препоръка е до 1 час след приема на продукта да приемате поне 150-200гр. бавни въглехидрати понеже влияе силно на инсулина и може да почувствате леко главоболие или световъртеж ако не се комбинира с въглехидрати !!
Съдържание:
Разфасовка - 560грама
Препоръчителна доза - 20грама
Дози в една опаковка - 28
Protein Hydrolysate Matrix Yielding 22% Glutamine Peptide, 21% BCAA Peptide, 41% EAA’s 9,712mg. (Casein Protein Hydrolysate, Whey Protein Hydrolysate, Whey Protein Isolate)
BCAA Acid Matrix 12,350mg.
L-Leuceine,L-Valine,L-Isoleucine L-Phenylalanine
L-2-Aminopentanoic Acid (L-nor-Valine) L-Threonine
L-Leucine Ethyl Ester L-Histidine
L-Valine Ethyl Ester L-Isoleucine Ethyl Ester
L-Lysine L-Methionine
Proprietary Muscle Volumizing, NO2, Insulinotropic 9,352mg.
Creatine Taurinate Citrulline Malate
Creatine Gluconate MTB Pump (Magnesium Tanshinoate B)
CEX (Creatine Ethyl Ester HCI) Bis Picolinato Oxo Vanadium
Beta-Alanine Beta-Alanine Ethyl Ester
Di-L-Arginine Malate Di-Na Creatine Phosphate Tetrahydrate
COP (Creatinol-O-Phosphate) Phosphates
Creatine Magnesium Chelate Folate (as Folic Acid)
Creatine Monohydrate Gamma-Butyrobetaine Ethyl Ester
Gamma-Butyrobetaine
Добро ревю. И аз съм чувал, че това е много качествен продукт. Дано го има скоро на по-добра цена за България.
извинете колеги забравих да уточня, че премерването на кръвното го правих с цел да се уверя, че наистина няма стимуланти в продукта.
ако има интерес бих направил ревю и на Nutrabolics Hemorush.
Мерси за ревюто колега, интересен продукт, но уви цената наистина не е особено добра.
04.04.10
13:04
Направи ревю и на Hemorush!
Много хубав продукт.Жалко,че остава в сянка специално тука във форума е пренебрегван,но така е като няма вносител който постояно да го рекламира и препоръчва(въртят все 3-4 едни и същи които с нищо не го превъзхождат).За цената наистина мисля,че е високичка/като всички останали добваки в Б.Г.
08.04.11
11:30
този продукт има страхотно съдържание
за съжаление цената го прави недостъпен
08.04.11
17:52
За какви пари го закупи от Кипър, ако не е тайна?
Интересен продукт.Още повече,че при мен(в Германия) е 40 евро цената... замислям се :)
Моята препоръка е до 1 час след приема на продукта да приемате поне 150-200гр. бавни въглехидрати понеже влияе силно на инсулина и може да почувствате леко главоболие или световъртеж ако не се комбинира с въглехидрати !!
само това ми е малко неясно.по какъв начин точно влияе на инсулина ? нали е основно аминокиселини и креатин ?
бтв в момента е на промоция в няколко бг сайта(просто споделям ;) )
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 13.04.11 16:59.
14.04.11
13:30
Цената е в България му е доста под 45 евро, не виждам кое е завишено.
Иначе ревюто е добро, което е съвсем нормално, имайки предвид продукта.