СилаБГ: Великденска МЕГА Промоция до -25%

Темата е заключена.
СБ

04.04.10
07:57

ВЕЛИКДЕНСКАТА ПРОМОЦИЯ С ДО -25% ОТСТЪПКИ ЗАПОЧНА...
/от 01.04.2010 - до 07.05.2010/

Както всяка година, така и тази СИЛА БГ не ще изневери на традицията, която започна и други вносители в индустрията последваха. Отстъпките, които се предлагат до 07.05.2010 достигат до -25% от обичайната цена на марките, които присъстват в сайта. Възможността да спестите пари и същевременно да си закупите продуктите, които желаете никога не е била по-изгодна от сега и тази възможност продължава цял месец и една седмица.

Бихме желали да направим едно уточнение, което не е за пренебрегване, а през годините не е наблягано на него. Независимо че през този период, ще бъде много натоварено. СИЛА БГне ще изневери на професинализма иначина на обслужване на всяка една поръчка и всеки един клиент. С други думи, обслужването на всяка една поръчка ВИНАГИ ще е на ниво и ще гони максимална степен на удовлетвореност у клиента. Tова важи, както сайта така и за всички физически локации.

линк към промоцийте: www.silabg.com

марки с отстъпки:
AMERICAN STRONG LABS   25%
PEAK   30%
ANABOLIC Xtreme   25%
ASN   25%
BIO FIT   25%
BIOTECH   25%
BIOTECH USA   25%
BRAIN-PAD   25%
BSN   25%
CAGE FIGHTER   25%
CENTER STAGE   25%
CENTURY   25%
CHAMPION NUTRITION   25%
DANUTRITION   25%
DETOUR   25%
DYMATIZE   25%
EST   25%
EXPLODE   25%
FAMILIA GLADIATORIA   25%
FAST ACTION PHARMA   25%
GASPARI   25%
M DOUBLE YOU   25%
MEGA PRO   25%
MET-RX   25%
NATURE’S BEST   25%
POWER FOOD   25%
PRIMAFORCE   25%
PVL   25%
RINGSIDE   25%
SAN   25%
SAVAGE FIGHTWEAR   25%
SCHIEK   25%
SCIVATION   25%
SHOCK DOCTOR   25%
SPORTPHARMA   25%
STRENGTH NUTRITION   25%
TITAN NUTRITION   25%
UFC   25%
ABB   20%
ADVANCED PERFORMULATIONS   20%
AMERICAN SPORTS NUTRITION   20%
AMINOSTAR   20%
CONTROLLED LABS   20%
CYTOGENIX LABORATORIES   20%
INTERACTIVE   20%
ISATORI   20%
ISS   20%
JC NUTRITION   20%
LABRADA   20%
LG SCIENCE   20%
MAN   20%
MUSCLETECH   20%
NUTREX   20%
OPTIMUM NUTRITION   20%
PROLAB   20%
PROMAX   20%
TREC   20%
TWINLAB   20%
ULTIMATE   20%
UNIVERSAL   20%
ALTERNATIVE NUTRITION   15%

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.04.10 08:02.

04.04.10
10:40

Повечето продукти са със стара цена, има някаква грешка в сайта ви може би.

СБ

04.04.10
12:43

казано от korpusito на 04.04.10, 10:40:

Повечето продукти са със стара цена, има някаква грешка в сайта ви може би.

пусни ни линк за конкретен продукт/и на ЛС... мерси предварително!

——EDIT——

Сега ти прочетох ЛС. Продукта, за който казваш, че не е намален, а е с обичайната си цена е ADAM на фирмата NOW. Причината, че този продукт, както и други продукти на фирмата NOW не са намалени, е че вносителят за България, не бе съгласен да пуснем продуктите на NOW да бъдат с намаление. Същото важи и за FYRE на фирмата SYNTRAX.

Ако имате въпроси относно причините, поради които марката NOW не е на промоция, ще е необходимо да отнесете запитването си към директният вносител на марката за БГ, а именно Хелтстор.

Правим всичко възможно да пуснем всяка възможна марка на промоция, но ако вносителят или производителят на марката имат нещо против, ние не предприемаме инициатива на всяка цена.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 04.04.10 13:31.

04.04.10
16:36

А за дрехите ви на gasp в частност шортите ?

HE

04.04.10
21:12

Браво не ме разочаровахте и тази година - за пореден път се доказахте.
Обслужването винаги е било на ниво - спомням си миналата година каква лудница беше при вас, а въпреки всичко успявахте да обърнете внимание на всеки.

05.04.10
08:58

Разбрах, че не зависи от вас, мерси за изчерпателния отговор. Поздрави.

05.04.10
15:57

Само бих желал да попитам, някога ще имате ли спортни бутилки? Все не мога да нацеля момента, в който имате, а на сайта има няколко изложени :)

СБ

06.04.10
04:25

Кои по-точно те интересуват?

06.04.10
18:03

Бихте ли отговорили за Gasp отново ?

СилаБГ, на сайта ви не забелязах работно време на магазина Ви в София (може би просто не съм го открил).
Работите ли в събота и недел?

СБ

10.04.10
09:14

Да,работим и в събота и неделя от 11 до 19 часа.

16.04.10
13:47

кога г/д ще има в наличност Scivation Whey

20.04.10
12:33

казано от Ilchev на 16.04.10, 13:47:

кога г/д ще има в наличност Scivation Whey

И аз това се питам, че моят е на привършване...

20.04.10
14:33

имат от 2.250 кг. но в сайта пиши “Скоро в наличност” , аз има се обадих и си го поръчах по телефона.

03.05.10
08:19

Имам въпрос относно поръчките от сайта - за да се осъществи такава, при потвърждаването на поръчката се изисква отбелязване на отметката “Декларирам, закупувайки тази стока, че не съм потребител по смисъла на ЗЗП”. Това изглежда малко странно - каква е гаранцията, че ще ми бъдат доставени продукти, на които не им е изтекъл срокът на годност и изобщо са годни за употреба?

03.05.10
08:41

Това е и една от причините аз да спра да поръчвам от този сайт. Прекалено нахално е това “отказване от права”, което не изисква никой друг сайт. А и цените им отдавна не са изкусителни.

HE

03.05.10
09:17

казано от Laura на 03.05.10, 08:19:

Имам въпрос относно поръчките от сайта - за да се осъществи такава, при потвърждаването на поръчката се изисква отбелязване на отметката “Декларирам, закупувайки тази стока, че не съм потребител по смисъла на ЗЗП”. Това изглежда малко странно - каква е гаранцията, че ще ми бъдат доставени продукти, на които не им е изтекъл срокът на годност и изобщо са годни за употреба?

Никога не са го правили и не мисля, че някога ще го направят. И смисъла на ЗЗП е различен, но кой да чете, а и в конкретния закон има толкова пропуски, че на човек може лошо да му стане. Обикновенно така се получава при писане на закони от неграмотни адвокати.

03.05.10
10:21

Смея да твърдя, че SilaBG са едни от най-коректните и най-големите професионалисти, с които съм работил и продължавам да работя.
Не виждам какво трябва да ви притеснява тази отметка при положение, че това не влияе върху качеството на извършваните от тях услуги.

03.05.10
10:24

Досега не съм поръчвала нищо от тях и тъкмо се каня да го направя, но това със ЗЗП малко ме озадачи. Затова реших да питам...

04.05.10
05:46

Определено и аз не мога да се оплача от обслужване.
Но аргументите им, за да я има тази отметка са несериозни, а смисъла на ЗЗП си е точно за защита на потребителя. Бих предпочел да платя малко повече, но да не се отказвам от правата си.

Това, че тях не ги кефи какво пише и дали е от неграмотни адвокати написано не е мой проблем. Пазарувал съм от почти всички сайтове в бг за добавки, както и от онлайн магазини за техника. В нито един не е имало подобна декларация за отказване на права.

04.05.10
10:22

Продуктите пристигнаха. Претегляйки плюсовете и минусите около поръчката и доставката, мога да кажа че съм по-скоро с неутрални впечатления от сайта. Бях поръчала и мостри, които обаче не пристигнаха...иначе продуктите са ОК.

04.05.10
10:54

По принцип Сила БГ си имат анти-мостра политика, така че споко :)

04.05.10
18:18

Някой знае ли дали Сила ще работят на 6-ти май?

HE

04.05.10
18:30

казано от Warrior Within на 04.05.10, 18:18:

Някой знае ли дали Сила ще работят на 6-ти май?

Мисля, че да - тогава трябва да си взема една поръчка  ;-)
Може даже да се засечеме в магазина.

04.05.10
21:25

Относно ЗЗП - поровете малко относно закона за хранителни добавки в България и ще останете очаровани от простотията на нашите законодатели.Отметката не е сложена просто за красота,а поради колосални пропуски в нашия мизерен закон,който отдавна трябваше да е променен и съгласуван с европейското законодателство.

Силабг са прекалено голям и сериозен сайт за да си позволят да ти пратят продукти с изтекъл срок или да ти вземат парите и да не ти пратят нищо...

HE

05.05.10
04:18

Абе и аз това се опитвам да обясня, но в крайна сметка човек сам си прави избора.
Все пак от към цени само Фитнес1 са наравно с тях.

JA

07.05.10
07:06

СилаБГ, кога се очаква да имате в наличност продуктите на All The Whey/MGN и по- точно казеина им?

19.05.10
10:30

Продукт на седмицата няма ли да има повече ?

СБ

19.05.10
17:14

Напротив, ще има. В момента даже тече гласуване по facebook.Просто сега за след промоцията сме пуснали отделни марки на големи отстъпки.

BSN - 15 %

Gaspari - 15%

Доста продукти на Оптимум също са на 15%.

19.05.10
17:21

Само вие ли определяте продуктите, между които се избира или сте отворени за предложения :)

СБ

19.05.10
19:00

Най-често гледаме да включваме в анкетите популярните продукти на пазара, но сме отворени за предложения ;-)

20.05.10
16:32

Ок, пускам ви предложение на Л.С ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1