04.04.10
19:56
Здравейте ,исках да попитам дали ако не спазвам стриктно дозирането на азотните буустери ще има същият ефект ,имам предвид ,че в нетренировачен ден се приемат на гладно ,само веднъж пробвах и последиците бяха неприятни ... в тоалетната ,и повдигане ... По-запознатите да коментират ,моля ви. : )
Направи си някаква малка закуска, и го изпий примерно час след нея.
Мнението беше редактирано от Madboy на 04.04.10 20:34.
04.04.10
21:49
Така правя .но имах предвид дали това ,че не е на гладен стомах ,ще попречи нещо...
казано от dedinoergen4e на 04.04.10, 19:56:
Здравейте ,исках да попитам дали ако не спазвам стриктно дозирането на азотните буустери ще има същият ефект ,имам предвид ,че в нетренировачен ден се приемат на гладно ,само веднъж пробвах и последиците бяха неприятни ... в тоалетната ,и повдигане ... По-запознатите да коментират ,моля ви. : )
сигурно е че няма да има същия ефект,в какви % ще падне ефективността е трудно да се каже,зависи от много фактори:вид на храната,количество,отстояние във времето между хранене и бустер и тнт.А за приема на краткотрайно действащи бустери и в нетренировъчните дни....за мен е излишен разход,да те стимулира за какво след като ти е почивен ден и нямаш натоварване.Друг е въпроса при нитрикс например(и този клас продукти),при които се цели постоянен ефект,там прекъсване не трябва да има.Поздрави!
05.04.10
12:28
Благодаря ти Малчо ,приема в нетренировъчни дни е задалжителен при повечето добавки ,защото определения продукт за целият този ден се разтваря в организма ти ,и ефекта от дозата е на следващият ден ... демек на тренировъчният. : )
казано от dedinoergen4e на 05.04.10, 12:28:
Благодаря ти Малчо ,приема в нетренировъчни дни е задалжителен при повечето добавки ,защото определения продукт за целият този ден се разтваря в организма ти ,и ефекта от дозата е на следващият ден ... демек на тренировъчният. : )
кой продукт визираш :-) да те посъветвам по-правилно ...ако мога,че така ми е малко наизуст(мислех,че за Нокс говорим)
Мнението беше редактирано от малкия113 на 05.04.10 14:54.
05.04.10
15:51
Говорим за продукт на no-xplode по-точно - N.O.-XPLODE extreme pre-training energy & performance igniter BSN
казано от dedinoergen4e на 05.04.10, 15:51:
Говорим за продукт на no-xplode по-точно - N.O.-XPLODE extreme pre-training energy & performance igniter BSN
:-) на мен ми изглежда като стандартен нокс....т.е. достига максималното си действие за 1 до 1,5 часа и действа максимално за около 4 часа,затова и на опаковката си пише да не се взема по-късно от 4 часа преди лягане,за да няма проблеми със съня.Любопитно ми е кой те е консултирал за бустерите :-) .Поздрави!
05.04.10
17:12
Ами лично никой не ме е саветвал да взимам буустери ,просто брат ми ми ги донесе и без да знае какво ми е донесал .... и реших да ги иззобя ... разгледайте ми галерията добре ли е за 94 набор ,Поздрави. : )