Креатин монохидрат - начини на приемане?

05.04.10
15:48

Здравейте! Искам да ви попитам нещо, на някои ще им се стори тъпо, но аз все пак искам да знам.
Въпросът ми е следният: Има ли разлика (и каква) при приемането на креатина по следните два начина:
1. Разтваря се в чаша с вода (220-250мл.) и естествено не се пие само с 1 чаша вода.
2. Дозата креатин се слага директно в устата и след това се пие пак с няколко чаши вода.
Знам, че е леко тъпичък въпросът, но мен ме интересува. Надявам се да сте го разбрали. Креатина е монохидрат. Благодаря ви предварително. И се извинявам ако темата не в точния раздел.

Темата беше редактирана от Георги Янчев на 05.04.10 15:48.

Няма разлика. Аз предпочитам втория начин.

05.04.10
16:25

Можеш да го пиеш и по двата начина!Най-добре се усвоява след тренировка с прости въглехидрати!

05.04.10
17:05

Благодаря и на двама ви. Само това ме интересуваше - дали има разлика :)

05.04.10
21:22

Здравей :) ,попринцип аз като го слагам в чаша вода и то остава на дъното и немога добре да го изпия при тебе незнам как е но затова най добре е вторият вариянт ;)

Мнението беше редактирано от Braqn на 05.04.10 21:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1