17.02.05
22:07
Здравейте, моля ви само не се смейте на моята болежка!!! А тя е следната - почна ли да тичам и на 2-рата минута ми заглъхва дясното ухо!!! много е дискомфортно, ама адски е неприятно. и към личния лекар се обърнах и той идея няма, защо се получава така.
питам за мнение и съвет , благодаря предварително.
Кръвното и пулсът как са ти? Имаш ли наднормено тегло? Боли ли те ухото или няква промяна в структурата му да забелязваш?
по-здрави
18.02.05
14:30
АБсолютно, кръвното е много вероятна причина.
Въув всеки случай мини един преглед при уши-нос-гърло да ти види ухото, да нямаш възпалено или повредено тъпанче или нещо такова. Поздрави!
Днес се събудих грипозна - може би това е било нещо като предвестник на състоянието ми в момента. Иначе нямам проблеми с кръвното, нито съм със свръх тегло.
Пазете се от лошите вируси, които върлуват навън :wink:
[quote author=“Bebeto”]Днес се събудих грипозна - може би това е било нещо като предвестник на състоянието ми в момента. Иначе нямам проблеми с кръвното, нито съм със свръх тегло.
От това е гаранция! Един пример мога да ти дам. Ако тичаш в някой парк, примерно и завали дъжд и те измокри до кости, считай, че на следващия ден си... мътво болен/на. Та тогава едно от оплакванията е заглъхване на ушите. Простудено то е ухото. Аз ако бях, освен редовното лечение, може да МАЖЕШ С РАКИЯ, ама мажеш не пиеш.... :lol: Загрява и помага- от народа е тоз пиниз. :wink:
[quote author=“Bebeto”]Днес се събудих грипозна - може би това е било нещо като предвестник на състоянието ми в момента. Иначе нямам проблеми с кръвното, нито съм със свръх тегло.
Пазенето става с противогрипна ваксина през есента. Разбира се не е 100% гаранция, но аз от 5 години си слагам такава и да чукна на дърво още не съм го хващал, за разлика от всички около мене и особено тая година (шефа се наложи да прекрати работната седмица щото просто от 7 души екип останахме здрави аз и той).
[quote author=“Slade”]Пазенето става с противогрипна ваксина през есента. Разбира се не е 100% гаранция, но аз от 5 години си слагам такава и да чукна на дърво още не съм го хващал, за разлика от всички около мене и особено тая година (шефа се наложи да прекрати работната седмица щото просто от 7 души екип останахме здрави аз и той).
Елава Слейд!! И аз така правя от години вече стана. А като кажа на някой да се ваксинира, той ми се хили тъпо и си мисли че та*ак си правя... Глупави хора, ама като ги прасне грипа с 2 бъбречни и 1 чернодробна криза, ще ходя аз да им се хиля тъпо в болницата. :lol:
с двете въце за противогрипната ваксина. Откак ползвам такива неща (3-4 години) съм изкарал само 4-5 леки хреми с малко кашлица и малко запушен нос, неразположение за по-малко от седмица. Да чукна на дърво, ама със всяка година се подобрява положението :)
01.03.05
01:50
Мога да ви кажа,че това далеч може да не е от грипа... защото на мен ми заглъхва ухото от вече сигурно 1/2 години.И то не само едното!! Много е неприятно, защото те разконцетрира и те кара да мислиш за друго. Още не знам как да се справя с този проблем. но почти съм сигурен, че това е от кръвното и пулса, както каза емил_мло. Емиле,даже бих излушал още нещо интересно по тази тема, защото това наистина много ми пречи на футбола. :) Мерси !
Болест или кръвно иначе заглъхват ушите от промяна в налягането затова се ориентирах към кръвното
02.03.05
17:04
Да, и аз така мисля, защото имам проблеми с кръвното ...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече