и това може да се случи...

17.02.05
22:07

Здравейте, моля ви само не се смейте на моята болежка!!! А тя е следната - почна ли да тичам и на 2-рата минута ми заглъхва дясното ухо!!! много е дискомфортно, ама адски е неприятно. и към личния лекар се обърнах и той идея няма, защо се получава така.
питам за мнение и съвет , благодаря предварително.

17.02.05
22:21

Кръвното и пулсът как са ти? Имаш ли наднормено тегло? Боли ли те ухото или няква промяна в структурата му да забелязваш?
по-здрави

АБсолютно, кръвното е много вероятна причина.
Въув всеки случай мини един преглед при уши-нос-гърло да ти види ухото, да нямаш възпалено или повредено тъпанче или нещо такова. Поздрави!

18.02.05
16:34

Днес се събудих грипозна - може би това е било нещо като предвестник на състоянието ми в момента. Иначе нямам проблеми с кръвното, нито съм със свръх тегло.
Пазете се от лошите вируси, които върлуват навън :wink:

19.02.05
10:27

[quote author=“Bebeto”]Днес се събудих грипозна - може би това е било нещо като предвестник на състоянието ми в момента. Иначе нямам проблеми с кръвното, нито съм със свръх тегло.
Пазете се от лошите вируси, които върлуват навън :wink:

От това е гаранция! Един пример мога да ти дам. Ако тичаш в някой парк, примерно и завали дъжд и те измокри до кости, считай, че на следващия ден си... мътво болен/на. Та тогава едно от оплакванията е заглъхване на ушите. Простудено то е ухото. Аз ако бях, освен редовното лечение, може да МАЖЕШ С РАКИЯ, ама мажеш не пиеш.... :lol:  Загрява и помага- от народа е тоз пиниз. :wink:

19.02.05
20:16

[quote author=“Bebeto”]Днес се събудих грипозна - може би това е било нещо като предвестник на състоянието ми в момента. Иначе нямам проблеми с кръвното, нито съм със свръх тегло.
Пазете се от лошите вируси, които върлуват навън :wink:

Пазенето става с противогрипна ваксина през есента. Разбира се не е 100% гаранция, но аз от 5 години си слагам такава и да чукна на дърво още не съм го хващал, за разлика от всички около мене и особено тая година (шефа се наложи да прекрати работната седмица щото просто от 7 души екип останахме здрави аз и той).

20.02.05
22:30

[quote author=“Slade”]Пазенето става с противогрипна ваксина през есента. Разбира се не е 100% гаранция, но аз от 5 години си слагам такава и да чукна на дърво още не съм го хващал, за разлика от всички около мене и особено тая година (шефа се наложи да прекрати работната седмица щото просто от 7 души екип останахме здрави аз и той).

Елава Слейд!! И аз така правя от години вече стана. А като кажа на някой да се ваксинира, той ми се хили тъпо и си мисли че та*ак си правя... Глупави хора, ама като ги прасне грипа с 2 бъбречни и 1 чернодробна криза, ще ходя аз да им се хиля тъпо в болницата. :lol:

21.02.05
10:55

с двете въце за противогрипната ваксина. Откак ползвам такива неща (3-4 години) съм изкарал само 4-5 леки хреми с малко кашлица и малко запушен нос, неразположение за по-малко от седмица. Да чукна на дърво, ама със всяка година се подобрява положението :)

raz-r

01.03.05
01:50

Мога да ви кажа,че това далеч може да не е от грипа... защото на мен ми заглъхва ухото от вече сигурно 1/2 години.И то не само едното!! Много е неприятно, защото те разконцетрира и те кара да мислиш за друго. Още не знам как да се справя с този проблем. но почти съм сигурен, че това е от кръвното и пулса, както каза емил_мло. Емиле,даже бих излушал още нещо интересно по тази тема, защото това наистина много ми пречи на футбола. :) Мерси !

01.03.05
23:26

Болест или кръвно иначе заглъхват ушите от промяна в налягането затова се ориентирах към кръвното

raz-r

02.03.05
17:04

Да, и аз така мисля, защото имам проблеми с кръвното ...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1