18.02.05
00:56
Някой ползвал ли е LIPO THERM на UNIVERSAL в описанието пише че е много добър за изгариането на мазнините,но незнам дали има смисъл да давам толкова пари за препарат в чието действие несъм сигурен.
Затова моля тези които са го ползвали да ми обясят всичко за него:кога и в какви дози да го вземам.
И разбира се дали има някакъв ефект или е поредната рекламана измама.:)
Благодаря ви предварително.
18.02.05
11:31
Аз не съм го ползвал , но според мене ефакта му едва ли ще е задоволителен за тебе ,защото мазнините не се горят от препаратите , а от пражилната диета -т.е. ако не с е храниш правилно няма да усетиш ефект от продукта.Иначе имам един познат , който го бе използвал - беше доволен и го приемаше ,както бе указана на етикета.
по-здрави
Балгодаря ти art_of_pain знам че без диета и кардио нищо ияма да стане.Затова съм и на НВД вече около 3месеца.
Но сега вече искам малко по-бързи резултати за тия 4 месеца в които пробвам най различни диети и методи съм свалил едва 15кг.
Преди време пих ЛИПОЗАН на Нутрим и Л-карнитин пак на Нутрим,но честно да си кажа не усетих нищо и нямаше много голям резултат.
Затова сега искам мякой по-добър продукт.
Да питам и още нещо така и така съм почнал:)
Според вас добре ли ще е да го смеся със СУПЕР ФАТ БЪРНЕР-а на Амеикан Масъл.:?
Доста добри думи чух за този фет бърнер и че давал добри резултати при смесване с други по-силни продукти като термогеници и др.:)
BE STRONG AND HAPPY!!!