Въпрос за протеин...

06.04.10
17:50

Здравейте! Преди около седмица си купих API Whey Protein 5lbs, та имам следните въпроси относно този продукт:

1. Как да го приемам? (тренировъчен / нетренировъчен) Когато имам тренировка да го приемам само след тренировка, или и сутрин също?

2. Мерителната лъжица колкото една доза ли се явява? Защото на опаковката пише, че дозата е 32гр., а като напълня цяла лъжичка ми се вижда повечко...

ПС: На 18г. 180см. / 67кг. 3 месеца стаж.

06.04.10
18:07

1.Грешен раздел!

2.Като тренираш доза преди и доза след тренировка. В нетренировъчен ден една доза (повечето хора го пият сутрин).

3.Няма начин мерителната лъжичка да е повече от дозата. Даже на някои продукти дозата е две мерителни лъжички!

Мнението беше редактирано от DaMp370 на 06.04.10 18:07.

06.04.10
19:49

Едната препоръчителна доза е след тренировка.
Другите приеми когато си пожелаеш. Можеш и 6 пъти на ден ако искаш. Зависи как се храниш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1