18.02.05
01:38
Отнасям въпроса си към всички компетентни жени и към мъжете които разбират от женски т.нар. Фитнес :) . Та приятелката ми иска да почне да тренира с мен, а не знам много неща за тренирането на една жена. Аз знам яко кила на лежанката блъскай и се скъсвай :). Значи висока е 165 см./44 кг. Целта й е да качи малко килограми и да се постегне. От лични наблюдения :) заадникът й е доста хубав,но усещам, че е започнал да увисва и е големичък в сравнение с краката ( а той е две шепи :shock: ), значи проблема е в краката - трябва да качи там малко. Но ако започне ВВД има опастност да се поналепи на корема. Тя и сега си има едно малко шкембенце, което тя (пък и аз) иска да премахне. Та посъвтвайте ме как да направя диетата й тренировките хем да качи маса (поне 4 кг.), хем да не надебелее в корема и задника. А и незнам какво да и предложа за гърди. С какви упражнения се тренират женските гърди ( не ми се вижда много добре на лежанката с 80кг серии :) ) . А и имайте в предвид,че в залата няма гладиатор. Има лег преси, уреди за корем и крака, велоергометри ,степер и много желязо :). 10х много. Успех на всички :)
П.П А ако има и упрежнение за уголемяване на гърди супер ще е (мъжете ще ме разберат :) )
Еми братле аз като гледам една вълшебна пръчица ще ти оправи проблемите :) хаха иначе казваи на приятелката си да почва да тренира тука в саита има много готини програми за жени като изключим че в някои има по 35 серии. иначе като цяло може и ти да и измислиш програма тъи като не казваш кви уреди има просто следи да има някаква полседователност,примерно; гръб ,гърди, рамо, четириглав бедрен, мускули по задната част на бедрото, бицепс, трицепс прасец корем.1-2 упр. с по 1-2 серии и тъй като жените трупат мазнини наи вече в дупето и бедрата може за крака да и кажеш да прави по няколко упражнения .като отначало 5-10 мин загрявка на велъргометъра а след тренировка 25 мин кардио. ем тва е наи общо иначе внимателно с кг тва не е мъж и да и проверяваш често в кво състояние и е дупето хахахах :lol:
Избери й една програма за начинаещи, постни я тук и ще я преработим. За храненето те съветвам да балансирано откъм калории. Може и НВД, но скъпичко излиза...
17.03.05
19:57
Белтък му е майката и зареждане с въгл. на 3 дена.