В 9 часа хапнах една активия към 2 ядох 3 пълнозърнести филийки със салам,кашкавал и домат.Болят ме мускулите от вчера на задните части хаха и днес си повторих упражненията-качвах се на стол с 1 крак,вдигах си таза в легнало положение както с единия крак във въздуха тъка и без.Подскоци в клекнало положение и още доста упражнения де...Сега искам да правя интервална тренировка,обаче не съм много запозната,а и пуша цигари..вече не много,но пак ми се отразява.. Мога ли да правя 2-3 мин спринт после 2-3 мин ходене и пак тъка?
Ако с това хранене свалиш и то мазнини ми се обади, ще съм адски доволен да измислиме нова диета за сваляне на излишни мазнини.
едит1:
Нали целта уш ти е да качиш мускул ? Защо ще праиш спринтове....
Мнението беше редактирано от fam0us на 15.04.10 18:53.
В 9 часа хапнах една активия към 2 ядох 3 пълнозърнести филийки със салам,кашкавал и домат.Болят ме мускулите от вчера на задните части хаха и днес си повторих упражненията-качвах се на стол с 1 крак,вдигах си таза в легнало положение както с единия крак във въздуха тъка и без.Подскоци в клекнало положение и още доста упражнения де...Сега искам да правя интервална тренировка,обаче не съм много запозната,а и пуша цигари..вече не много,но пак ми се отразява.. Мога ли да правя 2-3 мин спринт после 2-3 мин ходене и пак тъка?
Ако с това хранене свалиш и то мазнини ми се обади, ще съм адски доволен да измислиме нова диета за сваляне на излишни мазнини.
едит1:
Нали целта уш ти е да качиш мускул ? Защо ще праиш спринтове....
?!?
спринтовете са чудесен начин да качиш маса в бедрата (за справка - погледнете какви бедра имат сприньорите на къси разстояния - 100, 400м) :-P
но 2-3 мин бягане не са спринт - спринт е 30сек -1мин бягане с темпо, с което не можеш да бягаш повече от това време
15.04.10
19:24
Яденето трябва да го коригираш според мен. Прочети статиите от първата страница на форума си които са ти дали хората, ако не разбираш питаш и така...
Този салам особено...
Мнението беше редактирано от staykovche на 15.04.10 19:25.
Сега ядох и една сърма хахаха и 3 пълнозърнести филии е не сега де,преди 2 часа някъде... ами какво да ям почти не съм си у нас,попринцип ям само от някое магазинче каквото си купя ...
mbarton 15 мин спринт 1мин и 30 сек варвете,5-6 спринта,2-3 пъти в седмицата?
Зачетох се тия три страници и нито храна, нито тренировки намерих като хората...
Авторката, тази работа не става толкова с писане, колкото с четене. Ся последно отслабваш ли, “стягаш” ли се, мускули ли правиш....ако си решила да качваш, добре се справяш с въглехидратите вечер; ако ще сваляш - в повече са ти три филии на вечеря. Това с магазинчето и по принцип какво ядеш - ами смени си принципите и се погрижи за себе си, ако искаш да приличаш на онова момиче от снимката. Мечтите са хубаво нещо, но живей в реалността, която за теб означава следното:
- връщаш дневника на първа страница и четеш какво са ти писали Анелия, Вероника и Лимка;
- прочиташ раздела за хранителните режими и започваш да преценяваш какво и как да ядеш;
- започваш да тренираш здраво и след време ще изглеждаш доста по - добре от момичето на снимката;
- можеш да си отбележиш и въпросите за интервалните тренировки, които (евентуално) ще ти разясни mbarton.
Хайде със здраве и разум.
Мнението беше редактирано от Инис на 15.04.10 19:56.
Ами засега искам да отслабна и после да се стегна
Извинявай, ама ти нямаш нужда да отслабваш, по-добре си насочи вниманието към стягането.
А иначе добър вариант за кардио тренировка е изкачване и слизане по стълби рано сутрин, ефекта е поразяващ.
И вземи да си оправиш яденето, той е ключът към успеха за твоите цели.
Успех ;-)
Моля те моля те кажи ми какво да си купувам от магазинчето като съм на училище да ям моля тееееееее ;[
П.П. Не искам манзините да са ми на 12-13% и тогава ще се стягам
Моля те моля те кажи ми какво да си купувам от магазинчето като съм на училище да ям моля тееееееее ;[
П.П. Не искам манзините да са ми на 12-13% и тогава ще се стягам
Ами аз работя и си нося яденето в кутии, като го приготвям от предната вечер и така не се налага да ям от храната, която предлагат в заведенията. Най-добре прочети някои от дневниците и виж как се хранят другите и избери такъв режим, който ще е най-подходящ за целите, които преследваш.
Ето ти и едно примерно меню:
трябва да имаш поне 4-5 хранения, рапределени на равни интервали - през 3-4 часа
1 - кисело мляко с овесени ядки, може да добавиш малко стафиди или мед
2 - плод и извара / или сурови ядки и извара
3 - месо, ориз или картофи + салата
4 - плод или нещо сладко ако не можеш без него с кисело мляко или извара
5 - месо + маслини и салата или пък омлет + салата
6 - преди сън извара
Това е само пример, варианти и разнообразие колкото си щеш. И извинения аз ходя на училище и няма как да ям толкова често, не се приемат. Винаги има начин, въпроса е доколко силна е мотивацията ни да го правим.
Количествата определяш според особеностите на твоето тяло.
Този начин на хранене го приемай така - че това е храна от която имаш само полезни калории и че тя е пътят към твоята цел. Не мисли за храните като позволени и забранени, защото няма да имаш успех. Този начин на хранене трябва да стане част ит твоя живот. Може да има и чийтинг хранене 1 път на 7 или 14 дни. Водата също е важна.
ПС - аз се храня така от около 2 години и се чувствам много добре, хората около мен не ме разбират и се чудят на волята ми и смятат че съм луда, но това не ме интересува. Важно е че аз и тялото ми се чувстваме добре. Мога да дам примери и още но нямам време вече.
Успехът ти зависи от това, колко силно го искаш!!!
Мнението беше редактирано от T-X на 16.04.10 04:17.
Супер,о аз съм много нахъсана,немисля за храната ката като “товя трябва и това не” на мен ми се яде това което трябва,приятно ми е че правя нещо за себе си,но незнам какво.Тази програма обаче много ми хареса,мерси ще се постарая да се храня и в училище.
До сега днес правих доста упражнения за задните части,бягах правих коремни и сега в 12 ям един морков за нататък ще видим,че няма нищо за ядене сега хаха
Още снимки,тук се вдигам на стола хаха за това сам качена там горе хахахах :D
На мене ми харесваш. Само внимавай да не развалиш това, което имаш вместо да го подобриш.
И аз мисля, че не ти трябва отслабване, а качествена храна и примерно 3 пъти седмично фитнес с по-тежко.
Успех.
Мнението беше редактирано от maria на 16.04.10 11:25.
На мене ми харесваш. Само внимавай да не развалиш това, което имаш вместо да го подобриш.
И аз мисля, че не ти трябва отслабване, а качествена храна и примерно 3 пъти седмично фитнес с по-тежко.
Успех.
Айде и едно мъжко мнение ;) Според мен изглеждаш добре, ако оправиш храната и тренираш 2-3 седмично, ефекта ще доста добър. Успех :)
Розовка,понеже се познаваме,беше преди 3 години на плажа :P мисля че трябва само малко да се стегнеш нищо повече.Ако искаш опитай Тае-бо братовчедка ми ходи да тренира и има изключителни резултати
Rado92 с преди 3 години имам огромна разлика и от 1-2 месеца имам огромна разлика хахаха ама мерси все пак,но немога да се сетя кой си :) Аааа сега си управям режима на хранене,искам още малко да сваля мазнините да са ми на 12-13% и тогава ще вдигна мускулна маса
Мнението беше редактирано от rozovka на 16.04.10 13:48.
Според мен си супер с правилна диета и добра тренировка ще постигнеш всичко което желаеш. Трябва обаче да имаш търпение, качествените неща не стават бързо. Успех!
Ето програмата с ужасни благодарности на fam0us!!!
6.30-тренировка 8 мин(за задните части)
7.00-яйце+шепа бъдеми
11.00-2филии пълнозърнест хляб+кайма
14.00-салата+(кюфте,месо,мляко,сирене)
17.00-извара
17.40-18.20-степер на 5-6 степен
18.50-яйце(може и 2 яйца)
21.00-месо+салата
22.30-извара
22.50-тренировка 8мин(за задните части)
23.00-лягам си
На другия ден по същия начин,но упражненията са 8 мин за корема.
Мнението беше редактирано от rozovka на 16.04.10 19:44.
трябва да имаш поне 4-5 хранения, рапределени на равни интервали - през 3-4 часа
6 - преди сън извара
Тя ще сваля с ВВД-ВМД ? Даже не съм чувал за такъв режим...
Мнението беше редактирано от fam0us на 16.04.10 19:15.
Дамата иска нещо ама не полага много усилия за постигането на желанието си, ама това си е мое виждане на база по-голяма част от коментарите.
Мнението беше редактирано от T-X на 16.04.10 21:21.
6 - преди сън извараТя ще сваля с ВВД-ВМД ? Даже не съм чувал за такъв режим...
Какво и е лошото на въглехидратната ротация famous?Мислиш че с нея не се постигат резултати ли? И това е само пример, за дневно меню? Все пак ако ще се отслабва трябва да има - КП иначе няма как да има резултати.
Храни като ориз, картофи и т.н. са с висок ГИ - демек не стават за това което иска тя.
Попринцип тези храни не се използват в хр. режим за отслабване.
Храни като ориз, картофи и т.н. са с висок ГИ - демек не стават за това което иска тя.
Попринцип тези храни не се използват в хр. режим за отслабване.
Аз пък съм на противоположно мнение, дори и когато съм била в режим за намаляне % на подкожните мазнини, в менюто ми са присъствали храни като - овесени ядки, кафяв ориз и картофи и мога да кажа че резултатите са били много добри. От значение е времето, в което ги хапваме.
Искам да кажа, че между кафяв ориз и само ориз разликата е много голяма, а в твоя пост пишеше “...ориз...”!
Също така, картова може да се прави по 1000 различни рецепти, това има значение, а аз бас лова, че ако се залови тя да прави картов ще е пържен.За овеса не съм съгласен.
Искам да кажа, че между кафяв ориз и само ориз разликата е много голяма, а в твоя пост пишеше “...ориз...”!
Също така, картова може да се прави по 1000 различни рецепти, това има значение, а аз бас лова, че ако се залови тя да прави картов ще е пържен.За овеса не съм съгласен.
Ако си с бърз метаболизъм може да си позволиш дори и бял ориз / има начин при приготвянето му с който може да намалиш В ГИ, а относно картофите, кой ще ги пържи, особено когато иска да отслабва - мисля че се подразбира, че трябва да са печени, варени или задушени. А относно овесените ядки, с кое не си съгласен
Една закуска - която включва да кажем 4 белъка, 1 жълтък, 45 гр овес, 30 гр овесени трици, 1 с.л ленено семе и малко канела, а това прави приблизително 21 гр Б, 11 гр М и 31 гр В или общо около 310 ккал на едно ядене и закуската, най-важното не е добър вариант?
Мнението беше редактирано от T-X на 17.04.10 13:42.
Просто нямам никакъв опит с овеса(ползвам го само когато качвам) и не мисля, че става.
Просто нямам никакъв опит с овеса(ползвам го само когато качвам) и не мисля, че става.
Аз обаче имам и казвам, че става и в 2 варианта и при качване и при сваляне, твърдението е на база личен опит и резултати.
Повече няма да пиша по този въпрос, за да не спамим дневника.
Днескашната ми програма беше така:
10.30-тренировка корем
11.30-яйце и шепа бъдеми
14.00-2 филии пълнозърнест хляб(60-70 грама)+телешка кайма 30 грама
17.00-300грама салата(домати,краставица,маруля и сирене)
18.00-20-30грама извара
18.50-40 минути крос тренажор на 6 степен
ПРЕДСТОИ
20.30-2 яйца
22.00-месо+200 грама домат+краставица
23.00-тренировка
23.30-сънчо :D
18.04.10
18:52
Браво :) Добър режим :) Keep it up ;)
Е да то това е за днеска,аз вчера като те питах вече бях яла малко извара,днес ще ям 100гр извара и обезмаслено кисело мляко :P
СЛУШАМ И ИЗПЪЛНЯВАМ хахаха :D
Днес:
8.00-Упражнения за задните части
8.45-Яйце+шепа бъдеми
11.30-2филии пълнозърнест хляб+телешка кайма
14.30-салата 300грама(домати,краставица,маруля,сирене)
16.30-извара+обезмаслено кисело мляко 0,1%
17.00-17.40-кростренажор 40 минути на 6 степен
18.30-2 яйца
ПРЕДСТОИ
сега си направих 100 грама пилешко месо
Т.е. 21.00
и остава в 22.00 тренировката и да бягам да си лягам...
АБЕ ХОРАА ПОМОГНЕТЕ с какво да заместя изварата??? Повдига ми се от нея... да я заменя с 2 белтъка,обаче трябвало временно,а с какво мога попринцип да заместя изварата моля помагайте!
Опитай да я смесиш с разни неща.Подправки,зеленчуци...,някои и със степче я хапват.Има доста варианти.Прочети из форума :)
Каква извара хапваш ? Аз ще ти препоръчам на OLYMPUS и Маджаров ,те са ми най-вкусни и други извари не мога да ям :)
П.С Може да е замениш изварата ,но ще ти излезе доста скъпо и ненужно.Купуваш си едно протеинче(казеин) и го пиеш само вечер ,но пак ще ти кажа ,че са много скъпи
Мнението беше редактирано от Fantaa на 19.04.10 20:19.