Гърдите...

09.04.10
18:40

Здравейте!
Първо да кажа че съм на 16години 175 см висок и 67 кг,ходя на фитнес от 2-3 месеца по 3 пъти на седмица.Имам “мазно” по корема и гърдите но не мн.Искам да попитам следното:Как да си стегна гърдите точно около зърната ,защтото само там и под тях (в долниа част) е меко и немога да го стегна ,а гордната и повечето средна част е твърда.Какви упражнения да правя за да се стгега и там и може ли това да е от мазничкото :П .Благодаря предварително!

09.04.10
19:00

лег от обратен наклон. Поразрови се из форума има подобни запитвания

10.04.10
06:43

кофички! много! пускаш максимално с лек наклон на тялото напред. може и с тежест да ги правиш

10.04.10
11:23

Аха мерси..То точно тези упражнения не съм правил.Кофичките защтото са ми трудни и правя по 2-3.. И тази лежанка ми е малко странна и трудна,но ще почна да ги тренирам.Мерси!
За да не правя нова тема може ли да ми кажете как да стегна паласките и малко над тях,защтото и там имам мазно ..

10.04.10
11:49

казано от NeverBeckDown на 10.04.10, 11:23:

Аха мерси..То точно тези упражнения не съм правил.Кофичките защтото са ми трудни и правя по 2-3.. И тази лежанка ми е малко странна и трудна,но ще почна да ги тренирам.Мерси!
За да не правя нова тема може ли да ми кажете как да стегна паласките и малко над тях,защтото и там имам мазно ..

Тичане 20-25 минути 3 пъти седмично

11.04.10
10:13

Мекото около зърната и корема е мазнина - тя би паднала с хр.режим и кардио. Тренирал си едва 2-3 месеца, т.е. резултатите е рано да ги очакваш (говоря за голямото трупане на маса). Тренировката ти за гърди трябва да е стандартната - полулег, хоризонтален и флайс, който можеш да реуваш през тренировка с кросоувър или пек дек. Ако не изчистиш мазното, а в същото време послушаш съвети от рода на “наблегни на долната част”, след време проблемът ти ще се задълбочи, защото ще развиеш мускул, който още повече ще наддига мазнината и ще имаш едни хубави цицки :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.04.10 10:14.

14.04.10
17:28

казано от Стоянчо на 11.04.10, 10:13:

Мекото около зърната и корема е мазнина - тя би паднала с хр.режим и кардио. Тренирал си едва 2-3 месеца, т.е. резултатите е рано да ги очакваш (говоря за голямото трупане на маса). Тренировката ти за гърди трябва да е стандартната - полулег, хоризонтален и флайс, който можеш да реуваш през тренировка с кросоувър или пек дек. Ако не изчистиш мазното, а в същото време послушаш съвети от рода на “наблегни на долната част”, след време проблемът ти ще се задълбочи, защото ще развиеш мускул, който още повече ще наддига мазнината и ще имаш едни хубави цицки :)

Разбрах,но не разбрах да наблягам ли на долната част или не ? за да не получа “цицки”,защото аз тренирам с малки тежести през 2-3 тренировки за ГЪРДИ долните гърди

14.04.10
18:27

Наблягайки на долната част не гориш мазнините в тази зона и можеш да я направиш твърде голяма в сравнение с горната част. Това ще кара гърдите ти напомнят на женски дори и да изчистиш мазнините :)

15.04.10
11:48

Недей да наблягаш на долните, а на горните ;)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1