Неопределен режим

11.04.10
20:18

Здравейте, първо да си кажа, ученик съм, 10 клас и имам малко разногласия относно начина по който се храня. Проблема е, че не ми е възможно да пазя стриктно диета за покачване на ММ.  От 2-3 дена ям г/д така: Сутрин 4 белтъка и 1 жълтък с малко сирене и в повечето случаи луканка или нещо на скара. В даскало нямам много възможност и ям по 3 сандвича, след училище първо хранене макарони, спагети или нещо от сорта, следващото хранене пак са 4 белтъка 1 жълтък и нещо на скара, след това пия гейнер          ( Optimum Nutrition Serious Mass) вечер тренирам БИ и се връщам късно към 22.00, тогава ям пак 4 белтъка 1 жълтък и нещо на скара. Знам че звучи доста некадърно като за режим но моля дайте мнение дали ще кача по тоя начин . Благодаря Ви предварително.

П.С. Забравих да добавя, висок съм 1.70 тежа 67.900 и тренирам в зала през ден

Темата беше редактирана от Dancho1421 на 11.04.10 20:47.

12.04.10
15:21

Момче къде ти е ориза ...в него е истината :Д

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1