12.04.10
16:49
Малко за мен, на 14 съм, тежа около 55килограма, висок съм 165-6сантиметра, искам да ви попитам какъв протеин ще е удачен за мен?Инструктора(тоз дет седи в фитнеса, той не е никъв, просто са го сложили..) ми каза да зема ето тоя http://www.redis.bg/products.php?view=63 като за начало.Първото което е, стана ми много странно, че ми даде точно тоя сайт.
Горещо ти препоръчвам протеин от твърда храна! За протеинови пудри ти е рано да мислиш!
И аз мисля така!..Даже не само протеин,а всякаква ка4ествена храна-ориз,картофи,месо... :)
Мнението беше редактирано от Николаи на 12.04.10 18:28.
Ами нямам възможност да поглъщам по “30яйца” на ден, просто ще повърна още на 3тото... така, че не знам, не ми се дават парите за такива прахчета, ама ще видя, ще се консултирам и с други хора, все пак благодаря.
Аре стегни се малко! Има хора, които не протеин не могат да си позволят, а яйца! Ти се оплакваш, че имаш едното та даже мислиш за другото! Сядай да белиш яйца! И много се лъжеш ако мислиш, че с пудра ще заместиш яйцата...
Аре стегни се малко! Има хора, които не протеин не могат да си позволят, а яйца! Ти се оплакваш, че имаш едното та даже мислиш за другото! Сядай да белиш яйца! И много се лъжеш ако мислиш, че с пудра ще заместиш яйцата...
Не, не, не си ме разбрал, аз няма да заместя яйцата, те са ми най-важния източник на протеин в менюто ми, просто искам да мога да набавя 170-80гр. протеин на ден, а с това ми хранене макс 70-80..
Е, да, ама повечето не ми понасят, например изварата не я ли смешам с нещо не мога да приема повече от 50грама...
12.04.10
20:52
Ами смесвай си я, няма проблем. Малко са хората, които я ядат без нищо друго. На айрян също е вариант. И месо предполагам ядеш. Тези 70-80 гр протеин са 200 гр месо и 4-5 яйца... това е за 2 яденета кажи речи, ами в другите 3-4? Има как да си набавиш още доста протеин от храна.
Edit: Пък и за твоите килограми не ти трябва кой знае колко много - 120-130 гр са достатъчни, само от 200 гр извара вечер + гореспоменатите неща си ги направил...
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 12.04.10 20:55.
Ами смесвай си я, няма проблем. Малко са хората, които я ядат без нищо друго. На айрян също е вариант. И месо предполагам ядеш. Тези 70-80 гр протеин са 200 гр месо и 4-5 яйца... това е за 2 яденета кажи речи, ами в другите 3-4? Има как да си набавиш още доста протеин от храна.
Edit: Пък и за твоите килограми не ти трябва кой знае колко много - 120-130 гр са достатъчни, само от 200 гр извара вечер + гореспоменатите неща си ги направил...
Ами сега си пинах последната доза протеин(беше за седмица и половина), която може би ще ми бъде и последната за близките месеци,години.
Здравейте на Всички. От скоро започнах фитнес и се чудя удачно ли е след като до сега не съм приемал протеин да приемам този, който дискутирате тук - 100% Whey Protein на Optimum. Не искам много мускулна маса, защото играя редовно футбол и не бих искал да загубя от бързината си, ако ме разбирате. Просто искам малко да позаякна, да напрая релеф. Удачно ли е да приемам този протеин и колко пъти трябва да тренирам в седмицата. Достаъчни ли са 3 пъти ?//
Благодаря предварително :)