Продължение на свалянето след фет бърнер

12.04.10
19:33

Скоро ще приключа с фет бърнарите(рекреат + окси) имам по към 30 капсули от 2-та продукта, свалил съм видимо, ще сваля и още, но няма да постигна това което искам....  та идеите ми за след свършването на бърнарите са:

1)5кг Протеин за месец-месец и половина(за този период искам да продължа да свалям, но идея да взема протеина е да го ползвам за голяма част от храненея защото имам остър апетит и след този месец да взема пак бърнер, тъй като трябва поне 1 месец почивка от бърнарите ....)

2) азотно/напомпващо - нещо от сорта на сваляне и покачване на ММ едновременно, но не разбирам особенно и трябва да ме насочите към нещо определено с което да мога да продължа да свалям и помпането на мускули да е като бонус

3) нещо “по-хард” и тук не съм запознат, какво мога да си купя за 100-130кинта с което да продължа да свалям ... склоненен съм да експериментирам месец с нещо такова, но не знам какво да избера има голям избор и пак се надявам да ме насочите ....

Ето малко инфо за мен: преди да почна с бърнарите имах малко коремче и бях 81-2кг(от както съм на диета с бърнарите не съм се мерил нито 1 път просто гледам огледалото) сега съм по преценка към 78 нямам никъв корем но имам мазнини, като пипам се усеща иначе горните плочки вече се виждат, преди не се виждаха изобщо ... висок съм 187 .
На фитнес ходя от 2 години с пропуски както всеки в началото, но имам година и 4-5 месеца чисти, затова и бих склонил да експериментирам с нещо “по-хард” но не знам на къде да се насоча .... Целта ми е релеф и да не падам много по килограми, мисля че ще се чувствам най-добре около 73-74кг, след което да се науча да си подържам теглето и без химии да качвам бавно и постепенно с времето да стана наистина здрав ... но на тоя етап искам да се изчистя за да се чувствам добре в тялото си дори с помоща на хард продукт...
Ето 2 снимки преди да почна с бърнерите и една снимка преди 2-3 дни
1- http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=opt1271096967b.jpg
2- http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=klz1271097037r.jpg

Темата беше редактирана от needweed на 12.04.10 19:37.

12.04.10
20:10

Какво мислите за нещо азотно с креатин? Мислите ли че подходящо за това което искам?

13.04.10
00:02

По-добре помисли какво да качиш, а не какво да свалиш... БЦАА, протеин, глутамин ако искаш да задържиш маса мускулна. Много си висок за тия килограми, малко са ти...

13.04.10
05:27

Съгласен съм с Bogomil…......неси някав хилав,Но е много по-добре да качиш Маса и после да свалиш останалото мазно =)

13.04.10
05:38

Подкрепям горните изказвания. Почвай да качваш маса, ако в моментната ти форма изчистиш до плочки - ще се свършиш.

13.04.10
09:35

Килограмите ми за тоя ръст не са толкова малко, поне аз така се харесвам, и не искам да съм тежък. Нормално е за хора занимаващи се с фитнес да са по-тежки и мускулести но аз не искам да постигна точно такова тяло ... не искам да съм много обемен просто .... а и спортувам не толкова фитнес колкото и другите спортове... последните 2 месеца от както започнах да чистя, ходя по-рядко на фитнес и ходя по-често по лостове правя упражнения със собствено тегло и тичам повече, сега идва и сезона ще ритам баскет, ще почна и плуване, и не искам да се набивам и да става “по-бавен”... сега ходя на фитнес 2-3 пъти седмично + в другите дни тичане сутрин, по училищата лостове и т.н. аеробни упражнения сутрин и корем тренирам по-често...

Кажете към какъв продукт да се насоча(100-120лв за тоя месец, пък другия месец сигорно ше зема пак некъв бърнър..) имам мазнини които ми пречат много, за сега не се чувствам слаб, достатъчно съм помпал, има време и за това, мисля си за следващата зима да помпам яко във фитнеса, но сега искам да се изчистя за лятото даже и по-рано, като седна корема ми се набръчква и тогава личи най-много... моля ви не ме разобеждавайте да не свалям, решил съм го вече, искам да стана по-релефен дори да нямам достатъчно мм да се изпъква както вие си го представяте ....
Та за това което ще си взимам- азотно с креатин? Какво да очаквам ако си взема такова нещо?

казано от Aleksandar Marinov на 13.04.10, 05:38:

ако в моментната ти форма изчистиш до плочки - ще се свършиш.

В какъв смисъл “ще свърша”?

13.04.10
10:12

fitness1.bg/musclespeed към това се насочих, помага и с апетита до колкото пише... какво мислите за този продукт, още никой явно не го е пробвал но все пак какво очаквате от него? Ако не е много скъп и го комбинирам с 1 протеин, и диета с малко въглехидрати свалям ли мазнини, и едновременно с това ще качвам ММ(нямам големи очаквания даже, се надявам просто да не губя мускул, но ще видим...)

13.04.10
12:07

Май не четеш какво ти се казва... Какво ще оформяш като нямаш нищо? На анорексик ли искаш да приличаш? Мазнините са необходими за производството на тестостерон, вместо да работиш за здравето си ще се съсипеш! Ако толкова държиш вземи си Нитрикс или Но Експлоуд...

Мнението беше редактирано от Bogomil Ignatov на 13.04.10 12:21.

13.04.10
13:37

Значи е нездравословно да изчистя мазнините?
Не че не приемам това което ми се казва, но честно казно ти не четеш това което аз казвам.. ако искаш прочети, ако искаш не, както и да е :)
За сега мисля да си взема след 1-2 седмици 1 протеин и аминокиселини и да продължа да се чистя, и след тоя месец ако пак не съм се изчистил ще направя пак цикъл с бърнър и тогава мога да пробвам да качвам маса, но много бавно за да е чисто, пък по на там ще направя някъв сериозен цикъл с качване и сваляне както вие го препоръчвате .....

13.04.10
14:30

Всяко едно нещо, с което се прекалява е нездравословно, а ти си доста под килограмите за своята височина...

15.04.10
13:58

ок щом така мислиш, на 17 години съм от 2 години ходя на фитнес, и в началото бях тия килограми +/- 1-2, за това време е невъзможно да не съм качил някъв мускул, като се има предвид че в началото едвам вдигах 40х8, сега не знам колко точно, но днеска като се има предвид диеата и малко въглехидрати вдигнах 80х4, което не е толкова малко поне за мен!
И да съм толкова хилав колкото мислиш че съм, пак искам да изчистя мазнините около корема, не вярвам че ще си прецакам организма или нещо ....

И по темата, след като свърша с бърнарите след колко време мога да почна пак с друг бърнер? Следващия бърнер ще го комбинирам с амино и протеин, но след колко време да го взема ?

15.04.10
15:56

казано от needweed на 15.04.10, 13:58:

ок щом така мислиш, на 17 години съм от 2 години ходя на фитнес, и в началото бях тия килограми +/- 1-2, за това време е невъзможно да не съм качил някъв мускул, като се има предвид че в началото едвам вдигах 40х8, сега не знам колко точно, но днеска като се има предвид диеата и малко въглехидрати вдигнах 80х4, което не е толкова малко поне за мен!
И да съм толкова хилав колкото мислиш че съм, пак искам да изчистя мазнините около корема, не вярвам че ще си прецакам организма или нещо ....

И по темата, след като свърша с бърнарите след колко време мога да почна пак с друг бърнер? Следващия бърнер ще го комбинирам с амино и протеин, но след колко време да го взема ?

Зависи от бърнера, дали ще избереш липотропен или термогенен, зависи от стимулантите... необходима е почивка ако решиш да вземеш от същия поне седмица.

16.04.10
08:10

Подкрепям мнението , че трябва да качиш още преди да сваляш.

16.04.10
09:08

А за ротацията какво ти е мнението - в нормалния си вид с дни с въглехидрати и калории като при НВД, РБД и ВВД или просто храна в тренировъчен и почивен (кардио) ден, съответно много карбс в единия и ниско-умерено в другия ли?

17.04.10
06:12

silabg.com/bg/2900-CONTROLLED-LABS-REDuction-120-tabs-.html
какво мислите за това комбинирано с няква кретинова матрица и протеин
-2 седмици след края на сегашния бърнер?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1