Хранителна програма

13.04.10
19:35

Кво става хора и любители на най - якия спорт. Аз се занимавам с фиитнес от 1 година и сега съм на 12. Ако някой пита за мерките ето ги и тях 166см 75кг ( много едро изградена костна система ) Засега съм с добри постижения в фитнеса ( за мойте години ) но исакам релеф. Та мисълта ми е не мога да права НВД защото съм малък. Не мога да спазвам диета която секи ден е различна и сложна защото няма как да приготва толкова храна. Попринцип съм супер запален по култоризма и в акъла са ми много неща които даже не би трябвало да знам ( да не се изкуша за някоя глупост ), но в областта на храненето не ми е силата, а ме е страх да импровизирам. Не бързам за никъде ( както се разбра от годините ми ) Та извода е да е проста за изпълнение и някой, ако може вече да я е пробвал. За тренировката права: Понеделник гърди, трицепс, рамена  Вторник: гръб, бицебс, крака.      Падам си доста по супер сериите така че няма да имам преоблем с интензивността на тренировката. Права по 3 - 4 супер серии с малка тежест с която ми позволява да направа 15 - 20 повторения. В тренировка не права по - малко от 12. Права кардио 5 дни в седмицата (кросотренажор) по  20 - 30 минути.     

Благодаря предварително

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1