Боли......

JI

19.02.05
01:40

Китиките ме спукват не ме болят докато дигам но след това ме болят кат ги завъртя на някъде и боли нз защо уж ги загрявам там с гирички( имам и много кунтузии на тях кат малак само с изкълчени китки бях ) болят ме като правя бицепс със прав лост ( предмишницата ми е добре развита не е от нея ) и може би главната причина чер лега го прая с 5 те пръста от едната страна вообще не ми е удобен другия хват ....идеи какво да ги прая тея китки че мноо лоша работа 
плс кзвайте мноо лоша тая работа !!!!

19.02.05
03:09

Затворения хват може и да не ти е удобен, но трябва да свикнеш. Иначе цялата тежест ти пада точно на китките, при това ти се огъват навън, а в противен случай са ти прави. Гледай да не ги огъваш по време на упражненията (лежанката или другите видове преси, сгъванията), дръж ги прави.
Освен това може да ги претоварваш с тежести, за които не са готови - аз като бях спрял да тренирам за две години, и като почнах после пак, и мен ме боляха един - два месеца, докато заякнаха достатъчно. Просто мускулите се адаптират по - бързо към натоварванията от сухожилията и ставите.

19.02.05
10:21

...ами според мен е ясно положението човек, китките са ти хронично слабо място. Или генетично или просто защото си им разказал играта като малък. Има доста адаптирани “неща” за хора със слаби китки, не си единствен, доста са в твоето положение, макар да не ги боли така адски както казав/ако не преувеличаваш/. Потърси информация, а ако няма, някой тук може да склони да ти обясни, аз бих... но не съм имал проблем точно с китки никога и не ги разбирам много... поне ползвай ластични бинтове за китките или други за стягане, това е минимума който е редно да правиш, дори и без проблемни китки.

Само внимавай! Че имам един познат, насмалко не си счупи китката, леко я изметнал от лоста и тя се згънала доста гадно. Много внимавай, че от наклонена лижанка, яко изтървеш може и да ти е за последно...

Поздрави и умната :)

JI

19.02.05
22:03

ще направя това което ме съветвате но само да добавя тея китки ме болят от много много много и наистина много времене конфортно е абе агадно нз ..

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1