Проблем с кростренажора - скърца

15.04.10
20:36

Здравейте. Имам кростренажор които ползвам активно от 4 седмици . Иначе го имам от 2 години. Наскоро започна да ми скърца . Вече не можах да издържа и го отворих . Отвътре тренажора му няма нищо но като въртя колелото с ръка продължава да скърца . Някой който разбира може ли да каже от какво може да скърца . Решила съм да го смажа с машинно масло или с грес е по добре . Как мислите .
Няма счупена част или нещо . Ремъка ми се вижда ок , но си скъраца при завъртане на 1 оборот . :(
Моля за помощ . И в прочем вътре не виждам някъде да е смазвано със нещо, но аз ще мажа утре дано да спре да скърца

16.04.10
12:13

Най-вероятно поредната прецаквация... поръчваш си кростренажор, пичовете ти го сглобяват без да ти го смажат, ти си въртиш, то си се трие... А в гаранцията пише, че не покриват повреди от несмазване на въртящите се части. Поне в моята инструкция изрично пишеше при сглобяване да се смаже, но не всички които сглобяват смазват. Мисла малко грес или масло и няма да скърца.

16.04.10
17:51

E нормално е за 2 години да скърца. Смажи го с нещо.

18.04.10
05:21

Аз понеже използвам моя често и го усещам като започне да скърца, веднъж месечно му затягам всички чаркули наблягам не тези които са в основата. Пробвай може да не се налага да го смазваш :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1