Проблем с раменния пояс

17.04.10
16:19

По повод на двигателни проблеми, които ме мъчат от доста време реших да питам тук. Първо какви са проблемите:
- болка и пукане в раменните стави;
- болка и пукане в трапеца и врата;
- болки в предно и средно рамо при тренировки за гърди- хоризонтален бенчпрес с щанга и повдигане встрани с дъмбел за следно рамо;
- слабо развита мускулатура на рамото и горната част на гърдите;
- слабо развита мускулатура на ръката-бицепс и трицепс.
Какво съм предприел до момента: ходих на различни масажи, като накрая попаднах на компетентен човек- кинезитерапевт, който ми каза, че сухожилията ми са слабоеластични и от там идват изброените по-горе проблеми. Прави ми масажи и раздвижвания и ми сложи една инжекция Дипрофос, с опцията ако не усетя подобрение до 10 дена да ми сложи още една.
Причина според мен за тези сковани сухожилия, болки в мускулите и недоразвити мускулни групи е претоварването /претренирането/. Порових в интернет и открих, че това може да е следствие от недостиг на калциеф флуорид в организма.
Въпросът ми е следния: при описаната ситуация с лечебна цел може ли да се приема калциев флуорид, по каква схема и от къде може да се намери натурален такъв?
Благодаря предварително!
п.п. Интересно ми е мнението и на Дзвер, с когото се познаваме от друг един форум.

18.04.10
09:45

лично аз не бих си сложил втора инжекция дирпофос. почети из нета за вредвата от кортикостероидите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1