19.04.10
18:28
Здравейте на всички
на 16 години съм тренирах плуване, но откакто го спрях теглото ми се покачи рязко(Височина 1.70;Тегло:70 кг)Сега новата ми фикс идея е да ставам фитнес манияк, но както се разровичках из интернет разбрах, че първо трябва да изчистя мазнината и след това да трупам още.Целта ми не е толкова релефа а големината(но въпреки това требва да има поне малък релеф)
Въпросите ми са:
1.Какъф фет бърнър/л-карнитин да си купя?
2.След изчистването какви добавки да си набавя?
Ще получиш отговор, че на тези години трябва да наблегнеш най-вече на храната и тренировките и после на добавките, но това си е мое мнение на човек без много опит.
Купи си първо качествена храна, оправи си режима, потренирай без добавки поне 1 година, после ще ти кажем какво и колко да си вземеш...
Май сезона на летните билдери започна :D
20.04.10
09:55
казано от MoshteN на 19.04.10, 18:28:
Здравейте на всички
на 16 години съм тренирах плуване, но откакто го спрях теглото ми се покачи рязко(Височина 1.70;Тегло:70 кг)Сега новата ми фикс идея е да ставам фитнес манияк, но както се разровичках из интернет разбрах, че първо трябва да изчистя мазнината и след това да трупам още.Целта ми не е толкова релефа а големината(но въпреки това требва да има поне малък релеф)
Въпросите ми са:
1.Какъф фет бърнър/л-карнитин да си купя?
2.След изчистването какви добавки да си набавя?
няма нужда да чистиш защтото няма какво да ти остане(мускул) така че моята препоръка е да се концентрираш върху чистата храна и правилната тренировка ако го направиш неизбежно ще постигнеш желания резултат