20.04.10
12:20
24.03.2010, 23:25, Здравейте и от мен. След 3 годишен заседнал начин на живот най-накрая се реших и днес ми беше първата тренировка във фитнеса. Преди 3 год бях 57 кг и се харесвах много,бях стегната. След употребата на неправилни противозачатъчни изписани ми от доктор качих за 5 месеца без да се усетя 10 кг,смених тези хап4ета с др подобни и въобще не обръщах внимание на теглото си пиех алкохол всеки ден плюс нездравословно хранене. До мин год март месец, когата положението излезе извън контрол и достигнах тежките за мен 80 килограма. В момента съм 69(от лятото не съм си променила теглото,а искам да достигна поне 60) проблемните зони са ми краката,коремът. Моят тип тяло е точно като негърките набити крака изпъкнало и вирнато дупе. Искам да си стегна дупето и да стопя мазнините от вътрешната част на бедрата и корема(според мен коремът ми не е е толкова зле). Храня се често и по малко. Закуска 2супени лъжици овесени трици с изсушени плодове и прясно мляко 0% масленост,след около 2ч около 300гр еднакъв плод,след това салата домати,краставици пиперка,зелен лук,маслини вс около 300грама плюс не тлъсто месо,риба,рибни деликатеси или някакъв вид сирене(редувам ги всеки ден) след това ако огладнея ям 1 или 2 варени яйца. Не използвам олио,зехтин и сол,но вс останали подправки дааа незнам дали е правилно,но ми е трудно да ям месо,риба,сирене без подправки. Пия по 1.5л вода+ чай чист. Не пия алкохол,от 2месеца не пуша. Понякога си позволявамм безалкохолни напитки,но лайт, и моят биг проблем шоколад преди цикъл. Моля за помощ и съвети как да тренирам и какво да ям за да достигна желаното тегло и форма на тяло.
Здравейте :))) Време беше да си направя дневник стига съм ви чела тайничко :) Така към днешна дата мисля малко по друг начин,а не като в горният пост. За този почти един месец и 5 пъти седмично фитнес, не съм свалила и грам,а напротив 1кг нагоре,но аз не се притеснявам от това защото виждам,че тялото ми е стегнато,а не разплуто като преди. От всичко изчетено мисля,че не е важно колко килограма си,а как изглеждаш и как се чувстваш най-вече. Реших да направя този дневник,защото искам с вашите съвети и моята изпълнимост да си оправя храненето и тренировките.
Вчерашната ми храна беше:
12:30 грейпфрут и 2 белтъка,
14:10 4супени лъжици карнитин 500мг(мн е слаб и смотан) и 2 таблетки зелен чай(съдържа кофеин и др нз точно трябва да погледна) с колелото до фитнеса 10мин
14:40 фитнес-> 20мин редуване на бързо ходене и бягане под наклон, 7градуса и скорост 6.6км/ч,/10градуса и скорост 8км/ч
кростренажор 10мин програма изгаряне на мазнини
напади с гири по 5 кг
клек с щанга 35кг 4 по 10
http://www.belchohristov.com/838.html
18:30 направих си 150 гр телешки бут нарязан на късчета с подправки и зехтин и зелена салата с лук 300 гр не можах да ги изям
20:30 остатъка от яденето в 18:30 и 50г сирене Бри
21:00 30гр стафиди
24:00 50гр овесени ядки и 200мл прясно мляко
В 3ч заспах. Приемам всякакви съвети и критика.
Темата беше редактирана от Hiya на 20.04.10 13:19.
20.04.10
16:08
Принципно мускулната маса тежи повече от мастната, така че или сваляш мазнини и качваш мускул или само второто. За това и един килограм си нагоре. Имай в предвид, че упражнения като клек с щанга наистина ще те стегнат, но и ще допринесат да допълнително покачване на мускулна маса. Поне аз така мисля, по-компетентните по-добре ще кажат.
Здрасти :) Успех с дневника, но защо вечерта всички тези въглехидрати? Вечер се яде белтъчна храна + салата. Стафидите и овеса с млякото са за закуска или веднага след тренировка.
Правилно си се насочила към игнориране на кантара :)
Здравей Staykovche! Точно за това си направих и дневник,за да ми помогнете с храненето и тренировките. Благодаря за съвета очаквам и други ако може и по подробни :)Относно клековете с щанга,аз не клякам с мн килограми,а просто искам да почувствам,че мускулчетата ми работят може и да греша поправете ме ако е така.
Здравей Анелия! Това е моят проблем тези пусти въглехидрати... и по специално вкуса на захарта. Понякога успявам да се контролирам,но вчера просто не издържах. По принцип в къщи нямам абсолютни никакви джънк продукти единствената ми алтернатива като ми се прияде сладичко е овеса или стафидите и то по никое време. Но мисля в най-скоро време и тях да ги хвърля в коша. Моят кантар е един....оле малеее от втората световна. Омразна ми да се качвам през ден и да виждам едно и също, тормозя се психически. С пълноценни тренировки и здравословен начин на живот ще постигна желаният успех да изчистя излишните мазнинки. Нямам за цел да бъда бухенвалдски манекен или диагноза анорексия със стърчащи кокали. Просто не ми харесва и не искам. В България идеалите за красива жена са....
Да се отчета за днес до този момент
13:00 1 грейпфрут 1 цяло яйце и един белтък,30гр овес
14:00 фрапе с 150мл обезмаслено мляко и 4 грама ванилова захар
15:30 карнитин и 2 хапчета зелен чай
16:00 тренировка до 17:00
вело 20мин на 6 степен
кростренажор 12мин за изгаряне на мазнините много ми е трудно с този уред
повдигане на лост от полулег 4 по 10
и след това минах още 4 уреда за горната част на тялото незнам как се казват редувах 1,2,3,4x10 3 серии
18:30 150гр пилешко филе овкусено с черен пипер,малко морска сол и кимион на тигана без мазнина; салата домати,краставици,пипер,лук, 20гр маслини и 50гр моцарела, мн малко зехтин,морска сол
Ако после хапна нещо ще дописвам утре :)
1:30 супа от броколи и 70грама сирене Бри
Мнението беше редактирано от Hiya на 21.04.10 10:02.
Добър вечер! Снощи след последното ядене не можах да заспя до сутринта имах страшни болки в стомаха и ми се повръщаше. Днес се събудих в 11ч и се чувствах като пребита плюс имам и мускулна треска раменете,гърдите и гърба. Днес почивам бях в парка карах колело около 10км изминах просто за раздвижване.
Храната за днес :
12:00 грейпфрут овесени ядки и 200мл обезмаслено мляко
16:00 телешка,агнешка кайма 150гр, 3 домата,лук и подправки всичко на тигана
20:30 100грама сурови бадеми и лешници
вода до момента 2.5л
Добро утро! Снощи последното ми ядене беше в 00:30ч 1 домат и 30гр моцарела. Приемам много мазнини трябва да ги намаля. На моменти се вманиачавам да мисля кога ще отслабна и защо няма резултат. Пия противозачатъчни можеби заради тях не мога да сваля. Уффффффф
Здравейте! Днес близо 2ч бях с колелото навън. Не ми остана време за закуска,забравих да пия карнитин и зеленият чай.
14:30ч тренировка 30мин пътека редуване бързо ходене и бягане пулсът ми достигна 185.
10мин кростренажор cross train 6 ниво
Направих 10мин почивка и изпих едно кафе без захар
След това упражненията от сайта на Белчо http://www.belchohristov.com/838.html плюс още три. Упражнение за вътрешната част на бедрото чрез долна макара. Другото е малко смешно звучи,но... действа мн добре,а то е както кучетата си вдигат крака. Третото лягам по корем на лежанка краката ми увисват след това ги вдигам нагоре неюо подобно на заден ритник но с двата крака.
17:30ч ми беше първото хранене марули(200гр),краставица(250гр),зелен лук,маслини 30гр,зехтин,оцет и риба тон 130гр тотал всичко 650 гр не можах да я изям по-късно ще я довърша
Вода до момента 2литра
За вчера вечерта 20:30 остатъка от зелената салата добавих още 100гр маруля
Докато заспя изпих 3 чая(зелен чай,мента и жълт кантарион) с 2 чаени лъжички мед
Плюс вода 1литър
Малко съм заета и не ми остава време да пиша. За вчера:
Закуската беше много ускъдна
13:00 половин грейпрут карнитин,2 таблетки зелен чай,витамини,фрапе с ванилова захар и мляко 50мл(всичко това ми даде страшна енергия)
14:30 тренировка 35мин пътека с висока интензивност,тренировката беше същата като във вторник повдигане на лост от полулег 4 по 10 и след това минах още 4 уреда за горната част на тялото незнам как се казват редувах 1,2,3,4x10 3 серии, за финал 10мин въженце с кратки почивки най-много 20секунди
19ч кюфтенца 150гр(морска сол,черен,пипер,кимион,чубрица) 2 домата,половин червена пиперка,лук морска сол,15мл зехтин; 4 оризовки(общо са 100кал.)
23:00 един домат и 30гр крема сирене
чай с половин ччаена лъжичка мед
Вода тотал:3,5литра
Събота и неделя не ходя на фитнес,картата ми е само за делничните дни,но аз ще си направя разходка с колело.
Събуждане в 8:20ч без аларми :) за мен е нещо необичайно да се събудя толкова рано чувствам се много по-добре отколкото да си доспивам до към 12 на обяд. Все още ми е проблем заспиването преди полунощ. Снощи заспах към 2:30 добре,че пих чайче за да ме отпусне.
Събудих се многоооо гладна.
Заакуска 9:00 Омлет 3 белтъка и един жълтък морска сол черен пипер,10гр масло :) 2 домата овкусени с морска сол и 15мл зехтин,125гр данон активия масленост >0,1 ; фрапе с обезмаслено мляко 50мл, чаена лъжичка ленено семе
Вода до момента 1л
14:00 марули,краставица,лук,(150гр), 30гр маслини, 60гр риба тон,15мл зехтин, около 100гр сурови ядки бадеми,лешници и орехи
20:30 пица от омлет като на Вероника; 6 яйчни белтъка,10гр овесени трици,морска сол,черен пипер,кимион,чубрица,босилек(смесвам всичко до хомогенна смес и изсипвам в тиганчето) Готовият омлет го поставям в/у хартия за печен.; плънката: 1 домат нарязан на колелца, малко червена чушка,зелен лук,риба тон около 60-70гр, моцарела около 50гр
За вчера 25.04
9:00 овесени ядки +150мл обезмаслено мляко лъжичка мед
14:00 2 домата,50гр сирене Бри,150гр пушено филе сьомга
Докато заспя изядох 150гр ядки микс(лешници,бадеми,орехи)
Вода 3.5
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Много съм доволна от факта,че заспивам по рано от обичайното и се събуждам сама сутрин :)
8:00 се събудих пих едно фрапе чисто и отидох веднага във фитнеса.
Пътечка 40мин интензивно кардио много се изпотих доволна съм,тонусът ми се повдигна:)
Станах с нагласата,че сутринта ще правя кардио,а следобедът тежести,но уви не се получи.
12:00 овесени ядки с кисело млякко и ч.л мед
18:00 150гр маруля,150гр краставица,100гр царевица,130гр риба тон,лук, 15зехтин,чеснов сос от к.мляко(50гр) тази салата я разделих на две и останалата част изядох в 22:00.
Имам нужда от напътствия и съвети единствената ми надежда е във вас,понеже тук в Холандия попадна единствено на псевдо тренери. Относно тренировките наистина незнам как,какво и по колко да тренирам. Разгледах фитнес програмите в сайта изчетох доста информация и главата ми се напълни и тотално се обърках. От август месец помръдвам или 70кг или 69кг какво да правя незнам,не ми харесва този застой. Как другите слабеят,а аз немога. Понякога даже и не искам да ям. Много е гадно това чувство мъча се по някакъв начин да променя нещата,а резултат никакъв. Може би не полагам достатъчно усилия,не знам и какво да направя. Като се кача на шибаният кантар и като погледна надолу и полудявам.....
Понякога даже и не искам да ям. Много е гадно това чувство мъча се по някакъв начин да променя нещата,а резултат никакъв. Може би не полагам достатъчно усилия,не знам и какво да направя. Като се кача на шибаният кантар и като погледна надолу и полудявам.....
С толкова негативизъм и глад няма да станат нещата. Скрий кантара за известно време, успокой се, яж достатъчно, но САМО качествена храна. После, след като си се успокоила, тога намали съвсем леко храната. Но наистина малко.
Вчерашното ти е глад. Виж в моя дневник сложих едно меню из оня ден. Вместо моите 2 пържоли вечерта, изяж 1, но останалото си е храна, достатъчна за една жена да преживее спокойно деня.
Хайде спокойно и наново започни :)
Понякога даже и не искам да ям. Много е гадно това чувство мъча се по някакъв начин да променя нещата,а резултат никакъв. Може би не полагам достатъчно усилия,не знам и какво да направя. Като се кача на шибаният кантар и като погледна надолу и полудявам.....
С толкова негативизъм и глад няма да станат нещата. Скрий кантара за известно време, успокой се, яж достатъчно, но САМО качествена храна. После, след като си се успокоила, тога намали съвсем леко храната. Но наистина малко.
Вчерашното ти е глад. Виж в моя дневник сложих едно меню из оня ден. Вместо моите 2 пържоли вечерта, изяж 1, но останалото си е храна, достатъчна за една жена да преживее спокойно деня.
Хайде спокойно и наново започни :)
Ния, Анелия е права послушай я с глад няма да решиш проблема преди известно време и аз си мислих, че с глад ще постигна нещо ами познай единственото, което направих е дупка в морето и в резултат се чувствах супер слаба нямах сили и енергия :lol: (въпреки, че вчерашната ми храна не е пример). Кантара аз съм го оставила той депресира допълнително аз също си седя на едни и същи килограми даже понякога качвам килограм от горе. Но си казах майната му то аз и това целя де да не слабея повече, но понякога си казваш е сега ако отслабна още малко няма да навреди груба грешка! А и може да качваш мускулна маса успокой си наистина спри да мислиш за това и всичко постепенно ще си дойде на мястото :)
Хей, ти днес РД ли имаш? Хайде честито, много здраве и да постигнеш целите си! Повече положителна енергия!
ЧРД и от мен и наистина по - позитивно гледай на нещата!
П.П. Вземи си сурови ядки и изяждай през деня по петдесетина грама, ама 50, не 150.
Ч.Р.Д на първо място ти пожелавам много здраве наистина много за цял живот, защото без здраве сме за никъде :lol:
и след това постигане на целите всъщност то другото ще си дойде :)
Мнението беше редактирано от Neni на 27.04.10 12:43.
Честит рожден ден и от мен! :) Много хубави моменти от тук нататак и преди всичко бъди много здрава! :)
Ъъъъъъъъъъъъ бясна съм досега писах цял роман и накрая не ми го публикува. Ще се гръмна
Благодаря ви за хубавите пожелания!Целувчици на всички
Старах се толкова много описах всеки ден подробно и накрая не се публикува. Следващият път първо ще копирам написаното.
Сега на бързо да нахвърля храната и тренировките
27.04
8:00 15мин скачане на въже с кратки почивки 30сек
грейпфрут, 125гр данон 30гр овесени ядки,фрапе с о.мляко и карнитин
12:00 омлет 4 белтъка и 1 жълтък,м.сол,ч.пипер,чубрица, 2 домата
14:00 15мин скачане на въже
и от 18ч почва плюскането
бонбон,6 пържени картофчета с малко майонеза,снежанка,пилешка пържола 150гр,200гр шопска салата,парче торта,мн малка баклавичка. Успях да се въздържа от алкохол и безалкохолни напитки,но от сладко и цигари НЕЕЕ. Ипуших 3 гадни фаса и все още ме яд на мен.
Вода 4л
28.04
9:00 грейпфрут,омлет 4 белтъка и 1 жълтък,м.сол,ч.пипер,чубрица,100гр рикота обезмаслена,фрапе с о.мляко и карнитин
13:00 50гр орехи
15:30 фитнес: обичайните упражнения за крака и дупе,клек с щанга 4х10х35кг. Това упр. ми е най-приятно усещам цялото ми тяло как работи. Пътека 30мин интензивно. По принцип правя кардиото преди силовите упр.,но този път се почувствах много по-добре и за напред кардиото ще е в края на тренировката.
18:00 Салата от марули, краставица,лук,(200гр)15мл зехтин,м.сол,оцет,риба тон 130гр
23:00 Сирене бри(50гр) домат
Вода 3л
29 и 30.04 фитнесът е затворен(почивни дни)
29.04
9:00 скачане на въже 15мин
грейпфрут, 125гр данон 30гр овесени ядки,фрапе с о.мляко и карнитин
14:00 Салата домати,пиперка,ч.лук(200гр) с 100гр рикота
18:00 омлет 4 белтъка и 1 жълтък,м.сол,ч.пипер,чубрица, краставица 150гр
22:00 100гр моцарела 2 домата,босилек
Вода 3.5л
Изобщо не ми се ядеше месо и риба.
30.04 - Денят на кралицата,от сутринта имаше хаус партита навсякъде, не беше за изпускане, обиколих целият град с колелото и багажник отзад 50кг моята приятелка.
9:00 обичайният омлет,фрапе с о.мляко и карнитин
18:00 се прибрах да се преоблека и хапнах на бързо малко маруля,риба тон,краставица
00:00 доядох си остатъка от марулята,рибата,краставелката и се тръшнах.
Изпита вода 5л
15:30 фитнес: обичайните упражнения за крака и дупе,клек с щанга 4х10х35кг. Това упр. ми е най-приятно усещам цялото ми тяло как работи. Пътека 30мин интензивно. По принцип правя кардиото преди силовите упр.,но този път се почувствах много по-добре и за напред кардиото ще е в края на тренировката.
Така и трябва да бъде. Добро решение :)
Днес е международен ден на труда. Честит празник на всички.
След вчеращните танци днес имам мускулна треска по цялото тяло.Релаксирам цял ден
10:00 грейпфрут, фрапе,о.мляко,карнитин
13:00 омлет 2белтъка,жълтък(последните яйца),подправки
16:00 100гр обезмаслено к.мляко,овесени ядки 30гр,чаена лъжичка мед(чудех се какво да ям и ми се прияде това,знам че не му е мястото на това ядене в този час,но просто сутринта не бях гладна)
20:00 пилешка пържолка 100гр,салата марули,краставица,лук(200гр),15мл зехтин,оцет,м.сол
Чаша чай с чаена лъжичка мед
Вода до момента 3л
Благодаря Инис за включването. Аз съм опитно зайче и докато не опитам всичко,не се спирам. По този начин ще разбера кое е добре за моето тяло,което е най-важно. Рано или късно ще намеря подходящите силови упражнения за мен самата,ще се опитам да променя храненето и тогава всичко ще си дойде на мястото.
Между другото днес сутринта като се теглих бях 68кг. Танците показаха резултат,но и храната ми беше много малко плюс съм в почивка(7дена) от противозачатъчните може би и те оказват влияние и не ми позволяват да свалям. Незнам и аз вече.
Здравейте :)
Вчера и днес времето е под всякаква критика,мрачно,дъждовно и силен вятър. Но за разлика от времето аз се чувствам страхотно заредена с енергия и приятни мисли :)
Вчера като ходих на магазина най-накрая открих извара очичките ми изкочиха като видях cottage cheese на данон е в кутийка като к.млякото 400гр 3.6% , 89ккал на 100гр. Оох много вкусна.
Та за вчера храната
10:00 грейпфрут,100гр к.мляко,30гр овесени ядки,канела,чаена лъжичка ленено семе
12:00 зелен чай с листа от мента
14:00 омлет 4белтъка 1жълтък,подправки,150гр извара,1 домат
18:00 зелен чай с листа от мента
20:00 пилешка пържолка 100гр, салата домати,пиперка,лук(200гр) извара около 100гр, не знам да ли е добра комбинация месо и извара? Но пък ми хареса в салатка.
00:00 извара около 100гр с чубрица
Мисля,че прекалих с извара,но за сметка на това ме засища. За напред ще се постарая да не ям такива големи количества.
Желая на всички приятен и усмихнат ден!
Забравих за вчера водата 3л
За днес:
10:00 2 кивита,фрапе,о.прясно мляко, карнитин
после ще дописвам
13:00 стандартният омлет,домат
15:00 тренировка :
придърпване на вертикален скрипец 4х10й5степен много модерни тия уреди всичките са от 1 до 12. Май по добре да кача снимки и някой да ми каже как се казват с точност всичките уреди крайно време е да се науча.
http://www.fitnesslifegezondheid.nl/default.php?HoofdCatID=0066&SubCatID=0045&ArtikelID=0130 на този уред 4х10х5степен
http://www.fitnesslifegezondheid.nl/default.php?HoofdCatID=0066&SubCatID=0045&ArtikelID=0127 4х10х5степен
http://www.fitnesslifegezondheid.nl/default.php?HoofdCatID=0066&SubCatID=0045&ArtikelID=0131 4х10х5степен
повдигане на лост от полулег 4х10х20кг
пътека 20мин мн бърз спринт с кратки почивки
Имам лека мускулна треска в гърдите
18:00 салата от марули,краставица,лук(200гр)риба тон 130гр
22:00 извара с чубрица
Зелен чай,мента,+чай лека нощ,чаена лъжичка мед
И за мое най-голямо съжаление не можах да заспя и си развалих режима с ранното заспиване.
Вода 3л
Мнението беше редактирано от Hiya на 04.05.10 23:40.
Здравей, Честит рожден ден, на патерици!
Много смъкнати кила и стегнати бедра, ти пожелавам :-) .
Записвам се да ти следя дневничето :red: .
10:00 грейпфрут, 100гр плодов кварк 0% масленост(45ккал), 30гр овес, фрапе с обезмаслено мляко(50мл),карнитин
Много гладна бях днес сутринта
12:00 омлет с 100гр извара, с това ядене се заситих доста.
13:00 тренировка:
Leg extension (ако може някой да ми каже как е на бг) 2х15х6степен
Leg curl(...) 2х15х6степен
упражнения на макара за краката едното е за задната част,а др е за вътрешната част 3х15х3.5кг
клек с щанга 3х15х35кг
мъртва тяга 3х15х20кг
ритници с гиричка 3кг 3х10
вдигане на крак като куче чак смешно звучи 3х10
от тези последните две упражнения усетих страшно парене в дупето и задната част на краката ми
кростренажор 20мин редуване 3мин крос,1мин почивка
18:00 грейпфрут
20:30 салата марули,краставица,лук(200гр) риба тон
00:00 чай с лъжичка мед
Вода 3л
Здравей, Честит рожден ден, на патерици!
Много смъкнати кила и стегнати бедра, ти пожелавам :-) .Записвам се да ти следя дневничето :red: .
Мерси :))) Включвай се по честичко
Здравейте!
Днес фитнеса е затворен почивен ден. Времето е мрачно,но аз се чувствам прекрасно. Днес ще правя обиколки напред назад с колелото моят верен другар :))) Зачетох се в дневника на Аллегра и видях едно мнение на Митака101 :
” LEG EXTENSION не е хубаво упражнение за жени - товари четириглавия бедрен мускул точно над коляното (т.нар. “капка”). Мастните депа са доста по-нагоре, а ако развиеш и малко мускул над коляното женската визия ще пострада.
Замени го с някакъв вид полу-клек: по-тежко е като упражнение, тоест ще гориш повече и товари горната част на бедрата.”
Следователно повече няма да правя това упражнение ще го заменя с нещо друго,например напади? Очаквам мнения по този въпрос.
Между другото днес като си пипах мазнотийките по краката ги усетих много меки,като ги дръпна и се отделят от мускула,преди това беше невъзможно краката и дупето ми бяха много твърди, а сега са като желе. Незнам какво означава това,но е странно явление за моето тяло.
Снощи заспах към 3 сутринта,но си навих алармата за 8.30. Събудих се не доспала,но е нормално. Не искам да кукувам по цели нощи,трябва да си оправя режима и да се науча да заспивам преди полунощ.
Желая на всички усмихнат и изпълнен с радости ден!
Добър вечер на всички! Храната за днес:
10:00 грейпфрут,фрапе,о.мляко,карнитин
13:00 130гр плодов кварк,30гр овес,ч.л мед
18:00 грейпфрут чай
20:00 агнешко месо 100гр, салата домат,краставица,чушка,20гр маслини,3ч.л извара(350гр)
Нещо множко ми дойде вечерята салата много мешана и ми е тежко в момента. Другият път на половина.
Лека нощ!
Добър вечер!Честит имен ден на всички именници!
Днес доста спах почти до 12 на обяд,12ч сън много е. Обърках си целият ден и ангажименти и съм страшно ядосана на себе си. От туткане не можах да отида на фитнес картата ми е до 17ч. Потренирах малко вкъщи просто за тонус следното:
лежанка 2х10х20кг
кофички 2х10х10кг
въже 25мин
Храна:
12:00 киви,фрапе,о.мляко,карнитин
15:00 плодов кварк,30гр овес,ч.л мед
19:00 грейпфрут,чай
20:30 маруля,краставица,лук,лимон,(200гр), риба тон 130гр
Много тежко се чувствам след вечерята пак, цял ден почти на сила ям.
Вода до момента 1л,вчера едвам изпих 1.5л
Лека вечер
Здравейте :lol: Надявам се,че сте добре :))
Храната за днес :
10:00 грейпфрут,фрапе,обезмаслено мляко(30мл)
12:00 кварк 100г,овес 30г,ч.л мед
16:00 омлет 4белтъка,1жълтък,30гр извара,1домат
ииии тук става страшно 2 оризовки с шоколад чист(общо 150ккал) + чокомел 200мл-106ккал(обезмаслено прясно мляко и какао)
22:00 маруля,краставица,лук,(100гр),риба тон 60гр
Тренировка 13:30-14:30
leg curl 4х10х6степен
упражнения за краката през долна макара назад,ляво и дясно 4х10х1.25кг
клек 4х10х30кг
редуване на ритници и вдигане на крак като кученце:) 4х15 ей тук направо дупето ми се запали от всякъде
коремни преси 4х15
упражнение за гърба като навеждане с щанга,но със собствено тегло 4х10
кростренажор 20мин редуване на спринт 3мин,1мин бавно
Вода до момента 2л
Днес реших да си сметна подкожните мазнини с дадената формула и според моите изчисления излиза,че имам 28.07% според мен са много,в кг почти 19. Ако мога да ги намаля на 24% ще е добре. Но да не се вманиачавам чак толкова. Каквото стане,важното е да съм жива и здрава :)))
Лека вечер на всички
Мнението беше редактирано от Hiya на 07.05.10 20:23.
07.05.10
20:40
Каква е тази формула? Изобщо да не им вярваш
Hiya, яж яйцата целииии, изобщо не им се плаши :P Нямаш никакви мазнини... защо така?
Приемай ядки, зехтин..
Мнението беше редактирано от libra на 07.05.10 21:01.
http://lubomirivanov.com/1322
ей от тук видях. Вероника възможно е аз съм ниска 164 и в краката мн ми личи особено вътрешната част на бедрото...Всичките ми панталончета се притъркват...
Hiya, яж яйцата целииии, изобщо не им се плаши :P Нямаш никакви мазнини... защо така?
Приемай ядки, зехтин..
От жълтъците ми става тежко и затова не ги ям. Имам мазнини спокойно аз си поливам обилно салатите със зехтин,омлета си го правя със масълце,просто не ги вписвам. Даже понякога сутрин на гладно пия по една лъжица зехтин 00 ми е проблем...
Ядките...като ги почна няма спиране. Момента ми е такъв не ми се яде почти нищо.
http://www.youtube.com/watch?v=Vf0q6qtThF4
За добро настроение. Може би ще се запиша на зумба харесва ми много,преди ходех на бели денс,но жената изчезна безследно и ги прекратих...
http://lubomirivanov.com/1322ей от тук видях. Вероника възможно е аз съм ниска 164 и в краката мн ми личи особено вътрешната част на бедрото...Всичките ми панталончета се притъркват...
Абсолютно нищо общо с истината. Мен ме изкарва 24% :lol:
Мнението беше редактирано от Петко К на 08.05.10 10:47.
http://lubomirivanov.com/1322ей от тук видях. Вероника възможно е аз съм ниска 164 и в краката мн ми личи особено вътрешната част на бедрото...Всичките ми панталончета се притъркват...
Абсолютно нищо общо с истината. Мен ме изкарва 24% :lol:
Поредната лъжа и измама. Благодаря Петко :-)
Hiya, няма значение това! И на мен краката ми се търкат, но съм далеч от процента, който ме изкарва тази формула - 27,8.
Последно като се замервах с калипер бях 16,8. Вярно, качих 12кг от тогава, но не всичките са мазнини. Така че ги забрави тези мерки и формули :)
Петко, добре си :D :D
ПП: аз съм veronique, но обърках профилите
Мнението беше редактирано от bacarkata на 08.05.10 10:59.
Hiya, няма значение това! И на мен краката ми се търкат, но съм далеч от процента, който ме изкарва тази формула - 27,8.
Последно като се замервах с калипер бях 16,8. Вярно, качих 12кг от тогава, но не всичките са мазнини. Така че ги забрави тези мерки и формули :)Петко, добре си :D :D
ПП: аз съм veronique, но обърках профилите
Охх успокоих се...Вярвам Ви. Явно по голяма част от статиите са направени да плашат хората и най-вече някой да печели от това. Повече няма да се замислям за тия мазнини,щом тялото ми е добре и нямам никакви здравословни проблеми,ще се хапвам здравословно и ще спортувам за тонус.
Случват се такива грешки Вероника,BTW имаш страхотно тяло двете с Лимка сте ми фаворитки.