Здравейте! Днес пак хайманосвах цял ден. Уморена съм и нямам търпение да се сттъмне и да нанкам :)
Храна
Закуска 9ч - 1/2 грейпфрут,овес ядки 40гр,трици 10гр,ленено семе 5гр,мед 5гр,канела,зелен чай
Втора закуска 11ч- зелена ябълка и 2 белтъка,зелен чай
Обяд 13.30- пил.месо 150гр, пълнозърнести макарони 50гр,салата,м.сол,зелен чай
Следобедна закуска 17ч - риба тон 130гр,ядки 20гр
Вечеря 20ч - пил.филе 100гр,2 домата,зехтин,м.сол
Преди лягане 23ч - 4 белтъка и ядки 20гр,ленено семе 5гр,чай
Вода 4л
Лека и приятна съботна вечер на всички!
Добро утро! Днес се събудих сама в 7.50 :) и ми се искаше да направя нещо много “изгарящо”,спрях се на табата клекове. След 4серия бях разбита и не можех да си поема дъх. Много е труден този метод. Всеки следващи 20секунди ми се виждаха като цяла вечност. Все още съм сгорещена и замаяна. Днес е високовъглехидратен ден. Снощи сварих 300гр кафяв ориз,не издържах и накрая му сложих 2гр шафран и 20гр био горчица. Усмихната неделя на всички!
Храна ВВ-ден
Закуска 9.00 - 1/2 грейпфрут,овес ядки 30гр,трици 10гр,ленено семе 5гр,мед 10гр,канела, 2 белтъка,зелен чай
Втора закуска 11.30 - ябълка,пил.филе 65гр,к.ориз 50гр,зелен чай
Обяд 14.30 - пилешко 85гр,к.ориз 100гр,краставица 200гр,зелен чай
Следобедна закуска 17.30 - риба тон 65гр,ориз 50гр,зелен чай
Вечеря 21.00 - риба тон 65гр,ориз 100гр,краставица,зелен чай
Преди лягане 23.30 - 4 белтъка и ленено семе 20гр
Вода 3л
Мнението беше редактирано от Hiya на 04.07.10 19:24.
Днес съм чайнис гърл :)хихихи Цял ден ориз малеее такова душманско ядене не съм правила ехеее... Снощи си сварих 300гр оризец(сурово състояние) и днес като си хапвах го умножавах по 3 и пак ми остана около 100 и нещо готово състояние. Явно ориза поема повече дурият път ще си го разделя по порции за всяко ядене и ще видя кое колко излиза.
Страшна мускулна треска имам на бедърите едвам въртях педалите на колелото като някой костенурка бях :))
Между другото днес бях на кафенце с една позната в едно заведение където продават пасти,торти,сладоледи всякакви джънкове и най-учудващото за мен бе,че само при видът им и какво съдържат ми се приповръща. Казах си как ще ям такива боклуци абсурд...по-добре аз да си направя нещо домашно примерно за закуска,но и тогава не ми се яде. Хубаво е човек да се храни с натурални храни. В момента вкусовите ми рецептори са силни усещам всеки вкус,а преди задължително солях овкусявах с каквото ми падне,зеленчуците ми се струваха безвкусни. Ох пак се заприказвах.
Хайде желая Ви една спокойна неделна нощ и успешна нова седмица!
Мнението беше редактирано от Hiya на 04.07.10 19:33.
казано от Hiya на 04.07.10, 20:03:
И едно стимулиращо видео
Ния, много ме разсмя това клипче :D !
Във ВВД, е добре към закуската да добавяш поне 4 или 5 белтъка, както и да хапваш само овесени ядки - 60 - 70 гр поне, може да добавиш и стафиди. Меда си го хапвай на гладно преди закуска, защото се усвоявя по-добре.
Олее аз се попиках от смях с това хъски,за майтап мога да тормозя моето така :)
Оо супер тогава ще си хапвам повечко на закуска :) Стафиди и сушени плодов умишлено не купувам,защото са ми слаби ангелите,а и тук само някакви разфасовки по половин килограм...Ще пробвам сутрин на гладно,чакам да свърши буркана и няма да купувам в близките 1-2седмици. Благодаря за предложенията :)
За вчера пропуснах втората закуска,след това ми се ядеше бърз въглехидрат.
Храна 5 юли
Закуска 10.00 - о.ядки 40гр, трици 5гр,ленено семе 5гр,канела,мед на гладно и грейпфрут,2 белтъка,зелен чай
Обяд 13.00 - к.ориз 50гр,морски дарове 100гр,пилешко 70гр,пипер,домат,лук,м.сол,зелен чай
Следобедна закуска 16.00 - риба тон 130гр, ядки микс 25гр,краставица,зелен чай
Вечеря 19.00 - агнешки котлет 150гр,салата от зеле,морков маруля и домат,зехтин м.сол
21.30 домашна телешка кайма 100гр,краставица,м.сол,ч.пипер
Преди лягане 00.00ч - 4 белтъка,краставица
Вода 4л
Колело около 60км с яка мускулна треска на кракта.
Днес бе за мен един шокиращ ден. Откриха на баща ми диабет и в момента е в болница, тази новина ме съсипа.
Нивото му на кръвната захар е 20 и много ацетон, нищо не ми говори всичко това и се опитвам да намеря каквато и да била информация.
Замислям се на какво се дължи това му състояние и стигнах до извода неправилно хранене.
И как няма да е така след като си хапва мазни гадни свински пържоли,ракийка всяка вечер,сладичко.
Стигнах до извода,че аз като млада жена трябва да се съобразявам какво ям,защото в бъдеще всичко
рано или късно ще си окаже влияние. Преди наистина си хапвах всякакви джънкове по всяко
време на денонощието и резултатът бе 20кг и нагоре,но никой не ми е виновен сама съм си го направила.
Към днешна дата мога да кажа,че започвам да се храня правилно и най-вече пълноценно.
Искам да бъда здрава дори и на 50. Ако се постарая винаги храната да ми е на ниво ще бъда
всичко зависи от мен самата. Доволна съм от себе си от 1г и 6 месеца не съм яла свинско,
отказах се от алкохола,след това и цигарите макар и не напълно,сега и джънк,
старая се да ям качествана храна ,за да бъда здрава. Последната ми цел е подобряване на тренировките.
Убедена съм,че и това ще постигна. Здраве да е!
Храна
Закуска 10.00 - грейпфрут, о.ядки 50гр,трици и ленено семе по 5гр,канела малко мед,2 белтъка
Втора закуска 12.30 - ябълка,4 белтъка
Обяд 15.00 - морски дарове 120гр,пил.филе 50гр,к.ориз 50гр, чушка,лук,домат,м.сол,ч.пипер
Следобедна закуска 17.30 - риба тон 130гр,ядки микс 25гр
Вечеря 20.30 - домашна телешка кайма 150гр,салата зеле,моркови,маруля,домат,зехтин,м.сол
Преди лягане 23.30 - 4 белтъка,ядки микс 25гр,краставица
Вода 4л, 750мл зелен чай
Вкъщи тренирах,но малко .
наклони в страни с дъмвел 5х10х12кг
бицепсово 5х10х12кг
повдигане на щанга от полулег 5х8х20кг
гребане с дъмбел 5х10х12кг
коремни преси 4х20
С колелото навън имам около 40км
Все още имам мускулна на краката.
Оранжевият отбор предава фронта ;(
казано от Hiya на 06.07.10, 19:55:
Стигнах до извода,че аз като млада жена трябва да се съобразявам какво ям,защото в бъдеще всичко рано или късно ще си окаже влияние. Преди наистина си хапвах всякакви джънкове по всяко
време на денонощието и резултатът бе 20кг и нагоре,но никой не ми е виновен сама съм си го направила.
Към днешна дата мога да кажа,че започвам да се храня правилно и най-вече пълноценно.
Искам да бъда здрава дори и на 50. Ако се постарая винаги храната да ми е на ниво ще бъда
всичко зависи от мен самата. Доволна съм от себе си от 1г и 6 месеца не съм яла свинско,
отказах се от алкохола,след това и цигарите макар и не напълно,сега и джънк,
старая се да ям качествана храна ,за да бъда здрава. Последната ми цел е подобряване на тренировките.
Убедена съм,че и това ще постигна. Здраве да е!
Респект за резултатите ти и промяната в мисленето ти за храненето и тренировките като цяло, продължавай все така и за напред! Дано с баща ти всичко да е наред, здравето наистина е преди всичко! А относно свинското недей да имаш страх от него, аз също от 3-4 години не бях яла, докато не получих компетентни съвети от съфорумците. Към днешна дата може би свинското е по-чисто месо отколкото пилешкото, което е под въпрос дали е такова наистина, поне тук в Бг, не знам при вас как е там положението и дали можеш да си поне 99% сигурен какво ядеш.
Мнението беше редактирано от S_L на 07.07.10 19:26.
Благодаря ти Сисе! Свинското го отказах по много причини и едва ли ще ям отново. Плюс това тук свинското го плюят много и винаги в нормален магазин е опаковано в червена опаковка означаваща внимание. След това пилешко в жълта и накрая телешко в зелена опаковка. Аз си купувам месо от едно и също място от мюсюлманско магазинче и знам,че собствениците имат огромна ферма и си отглеждат животните с натурални продукти тъй като религията им е против всякакви химии,а и клиентите също имат и сертификат за биоживотновъдство. Поне за това съм сигурна,че ям хубаво чисто месо и яйца.
За свинското в Бг колко е чисто не знам,но няма начин да не ги зобят и тях милите свине :) ,кокошките растът със скоростта на светлината :) И вегетарианци да станем пак ще ядем изкуствена храна така,че май трябва да се примирим с тези факти. :)
Здраве да е!
Снощи съм спала 5ч събудих се към 10 сутринта,закусих обилно изчаках да мине един час и нещо и отидох в залата.
Тренировката пак беше хаотична и кратка + 40мин кардио. След това се прибрах вкъщи убита,хапнах малко и спах 3 часа и нещо.
Обърках си хранта днес.
Храна ВВ-ден
Закуска 10.00 - о.ядки 50гр,трици и ленено семe по 5гр,мед,канела, 6 белтъка,зелен чай
Тренировка 11.30-12.40
Втора закуска 13.00 - ябълка,ориз 50гр,морски дарове 50гр,пилешко 30гр,домат,лук,зелен чай
Обяд 16.30 - ориз 100гр,морски дарове 50гр,пилешко 30гр,домат,лук
Вечеря 20.30 - ориз 100гр,риба тон 60гр,краставица
Преди лягане 23.30 4 белтъка,ядки микс 25гр,краставица
Вода 3л
За днес каква я свършех:
Храна
Закуска 8.00 -1/2 грейпфрут, овес 40гр,трици и ленено семе по 5гр,канела,ч.л фъстъчено масло,2 белтъка
Втора закуска 11.30 - ябълка,4белтъка
Тренировка12.50-13.30
Обяд 14.00 - ябълка,к.ориз 50гр,морски дарове 100гр,пилешко 60гр,домат,краставица,лук,м.сол
Следобедна закуска 18.00 - риба тон 60гр,ядки микс 25гр
Вечеря 21.00 - домашна телешка кайма 100гр,зеле,морков,маруля,домат,зехтин и м.сол
Преди лягане 23.30 - 4 белтъка,25гр ядки микс
Вода 3л и 750мл зелен чай
Тренировка
загрявка на отиване и връщане колело и стречинг
Клякане с щанга - 5х10х20кг
Преден клек - 5х10х20кг
бедрено сгъване - 5х10хнз кг
римска тяга - 5х10х20кг
ритници - 5х10
Хиперекстензии - 5х10,последните три серии бяха с диск 10кг
Всичко 40мин
Много се изпотих на тази тренировка хареса ми. Постарах се да изпълнявам всичко с умерено темпо и кратки почивки около 30секунди.
След обяда се чувствам тежка и не ми се яде вчера пак бях така. Може би тялото ми не е свикнало да тренира по това време.
Лека вечер на всички!
Здрасти, Hia :)
Искам да те поздравя за храненето и тренировките. Само си виж прогреса, страхотна си! Успя да си промениш навиците и започна да водиш един здравословен начин на живот!
Поздрави!
казано от libra на 09.07.10, 07:06:
Здрасти, Hia :)
Искам да те поздравя за храненето и тренировките. Само си виж прогреса, страхотна си! Успя да си промениш навиците и започна да водиш един здравословен начин на живот!
Поздрави!
Благодаря ти Либра! :) Единствено остана тренировките да ги вкарам в някакъв ред,но според мен това ще стане единствено с помоща на треньор. И това време ще дойде :)
Все пак не прекалявай много със зеления чай, да няма пак - туп! Той смъква кръвното.
Споко Макси аз си правя чай с 2 пакетчета най-много, понякога и с едно. Икономия майка :) Нали е криза:)хихи
Храна 9 юли
Закуска 9.00 - грейпфрут, о.ядки 50гр,трици и ленено семе по 5гр,2 белтъка
Втора закуска 11.30 - ябълка,4 белтъка
Обяд 14.00 - морски дарове 120гр,пил.филе 50гр,к.ориз 50гр, чушка,лук,домат,м.сол,ч.пипер
Следобедна закуска 17.00 - риба тон 130гр,ядки микс 25гр
Вечеря 20.30 - домашна телешка кайма 150гр,краставица,м.сол,ч.пипер
Преди лягане 23.30 - 4 белтъка,ядки микс 25гр,ленено семе 5гр,краставица
Вода 3л и 500л зелен чай
Тренировка само кардио колело около 50км
Вчера бе адска жега 33 градуса,а в залата 36 абсурд да тренирам в такава сауна.Колкото по-малко време остава до пребирането ми в България,толкова по-нервна ставам.
Събудих се рано и на гладно направих 18мин скачане на въже, табата клек 2мин 4х12,напади 3х10х12кг,коремни преси 8мин различни видове.Всичко 40мин. Запалих се на макс.
Храна ВВ-ден
Закуска 9.00 - грейпфрут, протеинов бар 200ккал
Втора закуска 11.30 - бяла риба филе 80гр,ориз 50гр
Обяд 14.00 - бяла риба филе 80гр,ориз 100гр,краставица
Следобедна закуска 17.00 - риба тон 60гр,ориз 50гр
Вечеря 20.00 - бяла риба филе 80гр,ориз 100гр,салата зеле,морков,маруля,домат,зехтин,м.сол
Преди лягане - 4 белтъка,ядки микс 25гр и ленено семе 5гр,краставица
Вода 3л и зелен чай 0.500л
Общо взето храната ми е една и съща всеки ден улеснявам се по този начин и не се чудя какво ще е. Бяла риба по принцип не обичам,но днес е изключение може и да я харесам. Протеиновият бар си го купих като заместител на сладките изкушения. Колко е удачен за ВВ-ден не зная вие ще кажете.
Това е от мен за сега.
Желая на всички ви един приятен уикенд!
Днес много ми дойде тоя ориз 300гр за целият ден тежко ми е,пуфта като прияла свиня :D Май ще го намаля на 200гр във ВВ-ден. Някакви предложения?
казано от Hiya на 10.07.10, 20:07:
Днес много ми дойде тоя ориз 300гр за целият ден тежко ми е,пуфта като прияла свиня :D Май ще го намаля на 200гр във ВВ-ден. Някакви предложения?
Може, вместо ориз в междинните хранения да хапваш месо е оризови филийки, продават се в почти всеки голям магазин и в тези за здравословно хранене и си правиш нещо, като сандвич и го хапваш.
Мнението беше редактирано от T-X на 10.07.10 20:14.
казано от Hiya на 10.07.10, 20:24:
По колко мога да си хапвам от тях като грамаж?
50 - 60 гр.
Неделя ден за почистване,тук е адска жега и нищо не ми се прави,нямам и апетит. Пак ме обвземат някви мисли,че не се храня правилно и няма да постигна нищо. Хормони :)
Храна
Закуска 10.00 - 1/2грейпфрут, о.ядки 40гр,трици и ленено семе по 5гр,канела,3 белтъка
Обяд 14.00 - ябълка,к.ориз 50гр,бяла риба филе 130гр,краставица
Следобедна закуска 18.00 - риба тон 130гр,ядки микс 25гр,салата зеле,морков,маруля,домат
Вечеря 21.00 - домашна телешка кайма 100гр,краставица,м.сол,ч.пипер
Преди лягане 23.30 - 4 белтъка,ядки микс,краставица
Вода 5л и 0.500л зелен чай
Мнението беше редактирано от Hiya на 11.07.10 19:41.
казано от Hiya на 11.07.10, 10:19:
Неделя ден за почистване,тук е адска жега и нищо не ми се прави,нямам и апетит. Пак ме обвземат някви мисли,че не се храня правилно и няма да постигна нищо. Хормони :)
Ния, начина по който се храниш в момента е много по-добър от колкото в началото. Резултатите ще дойдат, ама се иска време и търпение и ти го знаеш много добре. Може съотношението ниско : високовъглехидратни дни да го направиш 3 : 1. Кое те кара да мислиш, че не се храниш правилно?
казано от Hiya на 06.07.10, 19:55:
Днес бе за мен един шокиращ ден. Откриха на баща ми диабет и в момента е в болница, тази новина ме съсипа.
Нивото му на кръвната захар е 20 и много ацетон, нищо не ми говори всичко това и се опитвам да намеря каквато и да била информация(
За да се намали нивото на кръвната захар, може 1-ж на месец да хапва по 1 грахово зрънце направено от средата на бял хляб и малко ванилия/но тя трябва да е натурална. А ако живеят в София, може да отидат в билковата аптека на Поп Богомил - и да си вземе бабин зъб и петопръсник - и да ги пие - те ще му кажат как.
Карпи все си мисля,че нещо не е както трябва така го чувствам. От към тренировки е ясно,че съм много зле,но тук трябва чужда помощ и най-вече на някой опитен инструктор,но това ще стане като се прибера в България. Днес си прегледах дневника от самото начало и ми стана зле как съм гладувала...и в същото време съм се чувствала сита,странна работа.
Днес ми е НВ-ден и ще пробвам тази седмица така както казваш ти 3:1 множко ми дойдоха тия ВВ-дни. Каквото стане имам търпение,но мисленето ми е едно...негативно от към сваляне. Пък ако не стане ще трупам мускули :)
Благодаря за препоръка ще кажа на родителите ми,но предполагам вече като се прибера ще уточним всичко :) Благодаря за подкрепата Карпи.
Ако днес спечелят оранжевите цяла година никой в Холандия няма да плаща ток :) Ха дано да спечелят!
Ехо добър вечер! Днес се събудих с адско желание за тренировка и кардио на гладно,но уви пороен дъжд не можах да мръдна никъде! Както и да е, аз си намерих занимание веднага,за пръв път правих Тае бо :D Брееех то много забавно било! Не можах да направя всичко правилно и точно,но поне се опитах. Следващият път по-добре. За 25 минути изплезих език :) Яко!
И следобеда пак не спря пустият му дъжд,но направих някакви упражнения вкъщи. И от 18-19ч имам един час колело на вън по едни псевдо баири. Запалих се :)
Храна
Закуска 9.00 - 1/2грейпфрут, о.ядки 40гр,трици и ленено семе по 5гр,канела,3 белтъка
Обяд 13.00 - ориз 50гр,бяла риба филе 130гр,краставица
Следобедна закуска 16.30 - фъстъчено масло 20гр,4 белтъка
Вечеря 19.30 - риба тон 130гр,зеле,морков,маруля,домат,зехтин
Преди лягане 23.00 - фъстъчено масло 20гр,4 белтъка,ленено семе 5гр
Вода 4л и 0.500л зелен чай
Тае бо 25 минути на гладно
Тренировка
повдигане на щанга от тилен лег с тесен хват 4х10х20кг
бицепсово сгъване 5х10х20кг
гребане с дъмбел 5х10х12кг
Бицепсово сгъване с надхват 5х10х12кг
наклони в страни с дъмбел 5х12х12кг
Лека вечер на всички!
Опитай с табата, не е въобще толкова трудно колкото изглежда. мене единствено краката ме заболявт при клековете, не че се изморявам. Нея я правя когато няма с кого да излзна и вали навън. :)
Здравейте!
Храна
Закуска 10.00 - 1/2грейпфрут, овесени ядки 40гр,ленено семе и трици по 5гр,канела,ч.л мед,3 белтъка
Втора закуска 13.00 - 1/2 грейпфрут,3 белтъка
Тренировка
Обяд/следобедна закуска 16.30 - ориз 50гр,пилешко 100гр,морски дарове 100гр,чушка,домат,лук
Вечеря 20.00 - риба тон 130гр,салата зеле,морков,маруля,домат,зехтин,м.сол
Преди лягане 23.30 - 4 белтъка,ядки микс 30гр
Вода 3.5л и 0.500мл зелен чай
Тренировка
Колело,стречинг
Клек - 5х20х 20и30кг
Римска тяга - 5х20х 20 и 30кг
Добро утро - 5х20х 20 и 30кг
Бедрено сгъване 5х17х?килограми,усетих голямо парене
Молитва 5х20х20кг
Пак си нямам партньор,а ми се кляка с много килограми.Трябва да преодолея тоя страх.
На рецепционистчето не мога да разчитам,защото е към 50кг милият :)
Днес като правих молитва ме пита за какво било това упражнение? Хахахаха
Лека нощ!
казано от Hiya на 13.07.10, 22:21:
На рецепционистчето не мога да разчитам,защото е към 50кг милият :)
Днес като правих молитва ме пита за какво било това упражнение? Хахахаха
Не че се заяждам, ама не е хубаво така да се подиграваш: ако си забравила и ти първите десетина страници от дневника не знаеше как се казват и за какво служат уредите. А все пак казваш рецепционистче - т.е. не му влиза в job description-а да разбира от упражненията. ;)
Маргаритка,аз питам и се научавам,а той е сложен там с цел да помага на хората при тренировка,но нищо не знае.
А и не претендирам,че знам. Дала съм си парите за този фитнес и би трябвало да имат поне един инструктор,който да знае малко повече.
Грешката е моя,че се записах в първият фитнес,който намерих близо до вкъщи. Сега съм с договор за една година и не мога да се отпиша.
Мнението беше редактирано от Hiya на 14.07.10 16:51.
За днес имам 40 минути пътека.
Храна
Закуска 9.00 - 1/2 грейпфрут,о.ядки 40гр,ленено семе и трици по 5гр,канела,4 белтъка
Втора закуска 12.00 - ябълка,к.ориз 50гр,4 белтъка
Обяд 15.00 - к.ориз 100гр,риба тон 60гр,краставица
Следобедна закуска 18.00 - оризовки 50гр,пилешко 70гр
Вечеря 21.00 - ориз 100гр,пилешко 70гр,салата зеле,морков,маруля,домат,зехтин,м.сол
Преди лягане 23.30 - 4 белтъка,ядки микс 30гр
Вода 3л и 0.500мл зелен чай
Ако е рецепционист не е задължително да знае. А иначе погледни си в договора дали фигурират услугите на инструктор/треньор, ако да, си в пълното си право да си го търсиш.
И още- гледам жълтъци не ядеш въобще - ако толкова те е страх от тях, слагай само по един на 4-те бектъка, които изяждаш. Но принципно е най-добре да си хапваш целите яйца.
Аз така си го наричам “рецепционист” и да наистина в договора има услуги на инструктор,но не ми се разправя с тях трябва да стигам до съд и много главоболия. Най-добре да изчакам да мине тази една година и ще се преместя в по-хубав фитнес.
Не ям жълтъци,защото ми става много тежко от тях,от малка не ги любя :) Понякога изяждам един жълтък,но като се замисля не помня кога беше последният път :) Утре ще си хапна един от мен да мине :)
Ако бях от Амстердам, с удоволствие бих ти пазилна клека, но за съжаление съм от София. :)
Четох за жътъците в списанията М и Ф и Олимп, че не са въобще вредни и НЕ повишават лошия холестерол . така че можеш да си хапваш спокойно цели яйца и дават повече ситост, заради полезните им мазнини.
Също така още едно проучване открило, че хора които ги приемат сутрин на закусна, през следващите хранения се хранят по нискокалорично.
Поздрави :)
Ами само като идея, понеже виждам че яйцата (белтъците) ги хапваш с ядки, ориз и пр. по-тежки храни, може би от комбинациите ти става тежко. Пробвай цели яйца със зеленчуци. В последно време ми стана любим обяд настъргани тиквички, забъркани в тиган с яйца (евентуално и cottage cheese) и подправки.
Мерси ще пробвам отдавна не съм яла тиквички,чак сега ми се приядоха...ммм :)
Хей Julius ти сега ще ме накараш да ям цели яйца хем ще икономисвам от всичко :) Има нещо вярно в това преди като ядях от време на време цели яйца след това поне 5 часа не се сещах за храна. Ще пробвам пък каквото стане.
Тенк ю френдс!
казано от Julius на 14.07.10, 17:26:
. така че можеш да си хапваш спокойно цели яйца и дават повече ситост, заради полезните им мазнини.
Също така още едно проучване открило, че хора които ги приемат сутрин на закусна, през следващите хранения се хранят по нискокалорично.
Поздрави :)
Тя може да ги хапва цели, но в 1 цяло яйце /Л размер - около 65 гр/ има приблизително 7 гр протеин, 5 гр мазнини и 0.5 гр въглехидрати или около 75 ккал и да определено ще е по сита, но ако хапва повече цели яйца трябва да внимава с количеството мазнини, които приема.