Дивичка ха не си сама дон’т уори :) Природата си знае работата,кога е време за сваляне и кога за качване.
Днес като си мислех се сетих,че и предишни години февруари ми е бил кретичен от към килограми и хранене. Надявам се от март да си вляза във форма.
Днес храната до 18ч никаква я нямаше,само течности
Ставане 9ч
Зелен чай с ч.л мед
Тренировка
Горещ шоколад,че ми прилоша.
Половин литър сок от грейпфрут
Вечеря 18.00ч - пилешко около 200гр,малка глава броколи,домат,3 сурими стикс,ч.л майонеза
Чай лайка преди лягане
Вода 3л
Тренировка
Кростренажор - 25мин
Пътека бягане -23мин
И с моето колело 12км
Това е за сега. Ще се опитам да потисна глада си за сладко.
казано от Hiya на 23.02.11, 19:59:
Днес храната до 18ч никаква я нямаше,само течности
Горещ шоколад,че ми прилоша.
Ще се опитам да потисна глада си за сладко.
Обърни внимание на тези три неща. Дали няма връзка между тях?
Има има и то голяма връзка цял ден глад и вечерта се натъпча нормално да е така. Трябва да закусвам обядвам и вечерям винаги,а между тях междинки. С малко повече усилия и ще го постигна.
Храната днес е добре поне според мен :)
Ставане 8:15
Чаша сок от грейпфрут,зелен чай
Закуска - 1 яйце,3 белтъка,3 с.л мюсли,по 1с.л ленено,конопено семе и кокосови стърготини,канела,ч.л мед
Обяд - пилешко филе 150гр с подправки,1/2 краставица
Тренировка
Чаша сок от грейпфрут
Вечеря - пилешко филе 100гр,малка глава броколи,домат,4 сурими,ч.л майонеза,малко сол
Чай лайка
Вода 4л
Тренировка
400м бягане степен 12.7 - 1.45 мин; Баба мравка,можех и по-бързо но нямаше как да увелича,защото щях да падна :)
Еспресо за отскок :))10мин почивка
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Тръстери - първа серия с 22кг тежко ми дойде останалите ги направих с 17кг
Преден клек - същото,но ми беше доста леко
Бърпита първа серия с лицеви опори,останалите без
Време 15мин
След 7-ците ми се искаше да си изплюя дроба :)) Интересен комплекс с удоволствие бих го повторила пак,но с повече тежести и отделна щанга за предният клек. При бърпитата с лицеви просто не ми държат китките,болят ме страшно много,пробвах с юмруци,но нещо не се получава. По принцип китките ми са много слаби и не държат изобщо. Почивките м/у сериите бяха различни в началото по-големи,а към края по-малки.
Следващият път ще направя 400м бягане и след самият комплекс.
Уморена съм :)
Мнението беше редактирано от Hiya на 24.02.11 21:00.
здравей :) позачетох се в дневника ти и ми стана доста интересен :) ... имам 1 въпрос. Как успяваш да пиесх толкова много вода?
казано от eli_ile на 24.02.11, 23:03:
здравей :) позачетох се в дневника ти и ми стана доста интересен :) ... имам 1 въпрос. Как успяваш да пиесх толкова много вода?
Здрасти Ели,за водата първо габаритите ми са големи и усещам,че тялото ми има нужда,второ пия 1.5л ,когато тренирам, и останалите 1.5(2.5 понякога) ги изпивам без да усетя. Винаги имам под ръка бутилка от 1.5л вода(вкъщи),в дамската ми чанта половинка и така лесно се събират литрите.Сега като пия сок от грейпфрут усещам още по-голяма жажда.
Когато водата ми е малко директно се запичам и затова гледам да пия поне 3л отделно чай,кафе(рядко) и сок.
Въпрос на навик :)
25.02.11
10:02
Нали знаеш за КСЕНОЕСТРОГЕНИТЕ , които изпуска пласмасовата бутилка във водата ти?!
казано от Freelancer на 25.02.11, 10:02:
Нали знаеш за КСЕНОЕСТРОГЕНИТЕ , които изпуска пласмасовата бутилка във водата ти?!
Малко повече инфо плииийз :) Каква вода трябва да пия,от стъклена бутилка или хартиена кутия?
Храната за днес :
Чаша сок от грейпфрут,зелен чай
Закуска - 4 яйца (blush)3 с.л мюсли,по 1с.л ленено,конопено семе и кокосови стърготини,канела,ванилия ч.л мед
Чаша сок от грейпфрут
Обяд - пилешко филе 200гр,малка глава броколи,домат,зехтин,сол
Следобедна закуска - пангасиус 150гр,1/2 краставица,подправки,зехтин,йоги чай
Вечеря - сурими стикс 200гр,3 домата,конопено семе с.л,майонеза ч.л
Чай лайка преди лягане
Вода 3л
Страшна мускулна треска имам на бедрата трудно ми е да клекна,надявам се утре да бъда по-добре.
Приядох с тази вечеря надух се много. Трябва да се откажа от суримито,а ми е толкова вкусно (inlove)
За вчера 26.2 събота:
1 чаша сок от грейпфрут,зелен чай
Закуска -прясно мляко 250мл, 3 с.л мюсли,по 1с.л ленено,конопено семе и кокосови стърготини,канела,ванилия
Тренировка
Обяд - пилешко филе 150гр, 2 домата,с.л конопено семе,зехтин.подправки
1 чаша сок от грейпфрут
Вечеря - пилешко бутче,1 домат,1/2 краставица,ч.л майонеза,подправки
Чай лайка
Вода 4л
Тренировка
Набирания - едвам едвам 2 и то с подскок и какви ли не магии,не мога да се справя, мн ми е трудно,като дърво съм
Гребане със щанга - 4х10/20,22,25кг
Добро утро - 4х10х30кг
Планкове 3х45с,страничен десен,ляв 3х50сек,на един крак и една ръка 3х.0.3сек
Днес 27 февруари
Закуска - яйчен крем от 1/2л прясно мляко,3 яйца,ч.л мед,ванилия,1с.л кокосови стърготини, 3 с.л мюсли
Обяд - 7 белтъка,2 домата,зехтин,подправки
1 чаша сок от грейпфрут
Вечеря - пилешко 200гр,1 домат,1/2 краставица
Чай лайка
Вода 3.5л
Мнението беше редактирано от Hiya на 28.02.11 22:42.
Тресе ме едно ПМС не се стои покрай мен :D:D Сутринта много се мразех заради пустите килца,чувствах се огромна мецана, аман от тях. Усещам се много тежка,тромава,надявам се всичко да си дойде на мястото с идването на цикъла ми.
Та днес храната долу горе добре
Закуска -прясно мляко 250мл, 3 с.л мюсли,по 1с.л ленено семе и кокосови стърготини,ванилия
Тренировка
ментов бонбон
Обяд - пилешко бутче,2 домата,1/2 краставица,ч.л майонеза,с.л конопено семе
1 чаша сок от грейпфрут
Вечеря - пилешко филе 150гр,1/2 краставица,ч.л майонеза,с.л конопено семе
Чай лайка
Вода 4л
Тренировка
Опити за набиране - неуспешни
Пътека ХИИТ - 60мин
Сауна и парна баня. Все се заричам,че повече кракът ми няма да стъпе в сауната,но след днес наистина ще бъде така. Много ме умаря сауната след нея нямам сили да се прибера и след това съм парцал.
Храна
Закуска -прясно мляко 250мл, 3 с.л мюсли,по 1с.л ленено и конопено семе,кокосови стърготини,ванилия,2 белтъка
Обяд - пилешко филе 150гр,1/2 краставица
Тренировка
Ментов бонбон,чаша сок от грейпфрут,1/2 бисквита
Вечеря - 4 яйца,3 филийки хляб,2 домата,конопено семе
Чай лайка
Вода 4л
Тренировка
5 кръга от
Тяга -5х50кг
Бърпии 1-ви кръг х12,останалите без лицеви опори х12
Пътека ХИИТ - 30мин
Едвам се прибрах с колелото :D бях толкова гладна,че подхванах каквото ми видят очите. Така става като храната ми куца от всякъде. Трябва да я увелича,а все не става в последно време.
Днес тренировка няма,храната донякъде беше добре после стана зле и на мен включително.
Закуска - прясно мляко 250мл, 3 с.л мюсли,по 1с.л ленено и конопено семе,кокосови стърготини,ванилия,2 белтъка
Обяд - пилешко филе 150гр,1/2 краставица
Следобедна закуска - миди 100гр,спанак,домат,2с.л ориз със пилешко филе и яйца,зехтин
4 бисквити с шоколадов чипс,1 чаша сок от грейпфрут
моркови 200гр
3 чая лайка и мента
Вода 3л
Днес реших сутринта да си премеря мерките и се разочаровах повече от 12см качени в талията,5 в ханша,бедро 3см,единствено минус имам в раменният пояс -5см. Нищо и това ще мине с малко зор. Нека се постопли и ще вляза в релси :) Сега е зимен сезон и се дебелее :D
На фона на плюсовете днес въобще не се ограничих от към сладичко. То тези дни ми стана навик. Хапнах си домашна баклава с домашни точени кори,шам фъстък и мед не много де 4 парченца от тези най-малките снимка по долу. Доста повървях отделно и колело по-изморих се. Не можах да стигна до залата,но пък направих една импровизирана тренировка вкъщи. Добре се натоварих.
Храна :
Закуска - прясно мляко 250мл, 3 с.л мюсли,по 1с.л ленено и конопено семе,кокосови стърготини,ванилия,2 белтъка
Малко фъстъци около 20гр
Баклавата,чай
Вечеря 19ч- 3 яйца,2домата,1/2 краставица,малко пилешко
Тренировка
Чай лайка
Вода 3.5л
Тренировка
Клек с щанга над главата - 4х8х20кг
Напади - 4х10
Суинг - 4х10х12кг
Добро утро - 4х10х20кг
Мнението беше редактирано от Hiya на 03.03.11 23:25.
Двете снимки са абсолютно несъвместими. Иначе баклавата изглужда много греховно :D
Храна :
Закуска - прясно мляко 250мл, 3 с.л мюсли,по 1с.л ленено и конопено семе,кокосови стърготини,ванилия,4 малки пилешки долни бутчета
Тренировка,ментов бонбон
Кокосова вода,1/4 кокос
Вечеря - 1 мексиканско бурито(дюнер дурум пълно с пиле,пиперка и сос, 4 малки пилешки долни бутчета,кетчуп хеинз
евентуално ако огладнея някаква салата ще дописвам утре
Чай лайка за лека нощ:P
Вода 4л
Тренировка
Кростренажор - 40мин,7км
Планкове - 5х40сек Нищо пред планка на Маргаритка :D
Коремни преси -3х30
Повдигане на краката от тилен лег - 3х30
Парна баня 10мин,днес ми се замая главата много пара имаше и то гореща.
Отдавна искам да си купя кокос е днес най-накрая си взех. Изпих кокосовата водичка със сламка,чудесна е. След това започна чуденката как да го отворя около 20мин се борих с него,счупих острието на ножа и накрая успях :D Кокосово месо е много вкусно и засищащо :)
Закуска - прясно мляко 250мл, 3 с.л мюсли,по 1с.л ленено и конопено семе,кокосови стърготини,ванилия,3 белтъка
Обяд - 3 яйца със сирене
Тренировка
ментов бонбон,чай
Вечеря - телешко месо 150гр,салата маруля,конопено семе,зехтин
Чай лайка
EDIT : печени фъстъци с чурупка количество не знам един малък супник
Вода 4л
Тренировка
Набирания - 2 успешни опита и 6 с подскоци и акробатски стойки :D т.е полу набирания
Гребане с дъмбел - 4х10х10кг
Клек с щанга над главата - 4х10х22кг
Преден клек - 4х10х22кг
Коремни -2х30
Повдигане на краката от тилен лег - 2х15
Кростренажор - ХИИТ 15мин
Cardio wave - 10мин пффф това чудо е мн натоварващо едвам издържах,при различни стойки различно натоварване.
Чувствам се уморена пък няма от какво спя по 8-9 часа.
Последните 3 месеца цикълът ми мн закъснява изобщо не е в час.Странно дано с настъпването на пролета да се нормализира.
Мнението беше редактирано от Hiya на 06.03.11 16:42.
казано от Hiya на 06.03.11, 00:40:
Cardio wave - 10мин пффф това чудо е мн натоварващо едвам издържах,при различни стойки различно натоварване.
Чувствам се уморена пък няма от какво спя по 8-9 часа.
Последните 3 месеца цикълът ми мн закъснява изобщо не е в час.Странно дано с настъпването на пролета да се нормализира.
Join the club дет’ се вика:) И аз се чувствам изморена (спя по 6 часа де..) и цикъла ахааа да дойде...и фалшива тревога :)
Какво е Cardio wave? Звучи интересно :)
06.03.11
13:14
Защо не си дадеш малко почивка. 4-5 дена. Има вероятност да си тръгнала по пътя на претренирането. Храната ти е ограничена, а забелязах на едно място да пишеш HIIT 60мин., което ме прати в униние. Дори не мога да си представя как е възможно да го издържиш :)
06.03.11
13:34
казано от Hiya на 03.03.11, 22:49:
Днес реших сутринта да си премеря мерките и се разочаровах повече от 12см качени в талията,5 в ханша,бедро 3см,единствено минус имам в раменният пояс -5см. Нищо и това ще мине с малко зор. Нека се постопли и ще вляза в релси :) Сега е зимен сезон и се дебелее :D
На фона на плюсовете днес въобще не се ограничих от към сладичко. То тези дни ми стана навик. Хапнах си домашна баклава с домашни точени кори,шам фъстък и мед не много де 4 парченца от тези най-малките снимка по долу. Доста повървях отделно и колело по-изморих се. Не можах да стигна до залата,но пък направих една импровизирана тренировка вкъщи. Добре се натоварих.
Wow , как така 12 см в талията ? Нещо си се объркала сигурно ;)
Иначе тука какви снимки се разполитат - сахер , баклава лелеее :D За грешници са тези страстни изкушения :D ;) Много е хубава :)
За цикъла: Да не би да е ако претренираш? Или някакъв проблем с хормоните?
Allegra аз спинкам между 8-10 часа,явно от тренировките се чувствам така изморена.
Cardio wave е страшен уред хехе
ProXxX Аз си давам редовно почивка понякога по 2 дена и когато се почувствам добре тренирам с нови сили.
Храната ми не е много ограничена чувствам се добре с нея нито съм гладна нито много сита.
А това кардио 60 мин беше редуване на 3км/ч и 6км/ч 400м,9км/ч 400м, което за мен си беше направо спринт тъй като съм късокрака дама :) т.е доста трудоемко. Тогава и аз се учудих как издържах,може би заради музиката,която кънтеше в ушите ми :)
Файърче изобщо не съм объркала нищо от последните ми мерки юни или юли наистина талията е 12см + И аз си го усещам по дрехите много и дънките най много. Явно стават тези неща и то в последно време доста си напълнях в корема.
Ииии баклавааа имам още от нея забравих :)))
За цикъла си мисля,че става така защото почнах пак противозачатъчните,ама и аз съм за убиване,защото доста хапченца пропуснах този месец и като се сетя наваксвам и става една обърквация. Дано да почука на вратата тези дни (blush)
Мнението беше редактирано от Hiya на 06.03.11 16:12.
казано от diva 97 на 04.03.11, 07:10:
Двете снимки са абсолютно несъвместими. Иначе баклавата изглужда много греховно :D
Дивичка след баклавата се захванах с тренировка вкъщи енерджи на макс :)
06.03.11
16:07
Еееееее карай , верно зима е ;) В корема се свалят лесно :)
А иначе наистина си за убиване , Нийчее :) Хаповете не се пропускат , затова сигурно ти се е изместил цикъла :)
Тези противозачатъчни са като часовници - поне на мен ми регулираха цикъла точно на 28 дена . И ако случайно закъснее или подрани , значи нещо много фрапантно се е случило- стрес , умора ... etc :)
Поздрав :
http://www.youtube.com/watch?v=i8wILgjsFqY :D
При мен беше на всеки 21 дена :) Бях в почивка от тях и явно сега ми трябва време да свикна пак.
Песничката е върхът мерси много (F)
Неделя 6 март
Закуска - прясно мляко 250мл, 3 с.л мюсли,по 1с.л ленено и конопено семе,кокосови стърготини,ванилия,ч.л мед,2 белтъка
2 часа чистене,2 бейби моркова
Обяд - телешка кайма 150гр,1 яйце,лук,подправки,салата маруля и 2 домата,зехтин
фъстъци с черупката 25
Вечеря - телешка кайма 150гр,доматен лют сос,лук,подправки,салата маруля и 2 домата,зехтин
фъстъци с черупката 20
Вода 3.5л
След съботната тренировка имам голяма мускулна треска не мога да си изпъна ръце все още.
Храна:
Закуска - прясно мляко 250мл, 3 с.л мюсли,по 1с.л ленено и конопено семе,кокосови стърготини,ванилия,ч.л мед,2 белтъка
Обяд - бели макарони една чиния,телешка кайма 150гр,домати,подправки
Тренировка
фъстъци 30гр
Вечеря - риба тон 130гр,маруля 200гр,2 домата,ч.л конопено и ленено семе,зехтин,м.сол
Преди лягане - 2 яйца био
Чай лайка
Вода 4л
Тренировка вкъщи
5 рунда :
Тяга 5х60кг
Тръстер 7х20кг
Преден клек 5х20кг
Бърпи 7 първата и втората серия до 4бр с лицеви след това без
Напади - смяна на краката с подскок х 3 на всеки крак
5 мин скачане на въже с малки почивки
Тягата ми дойде множко.
Измъчих се със сменянето на дисковете.
Тръстерите опитах се с 30кг,но не успях.
Предният клек мога и повече,но трябва да сглобя лежанката (dull)
Днес след гадният обяд се качих на кантара и се разплаках стрелките заковаха на 69 пфффф. Малко по-малко ще се опитам да отстраня захарите.... И дано ми дойде скоро,че да се оправя.
08.03.11
08:46
Честит 8-ми Март :)
Честит 8-ми март! (F)
Храна:
Закуска - 3 яйца,маруля 1 домат,ленено семе, зехтин
Тренировка
Обяд - пилешко бутче,маруля,3 домата,ленено семе,зехтин
кокос около 100гр
Вечеря - 3 яйца със сирене,домат
Вода 4л,2 кафета с мляко,зелен чай и лайка
Тренировка
Лег преса - 4х5-95,125,145,165
Забравих между почивките 4х100 скока на въже
Коремни преси 4х15
Повдигане на краката от тилен лег - 4х15
Кростренажор - 50мин 10км
Днес почти никакви въглехидрати и наистина ми е тегаво цял ден,нещо като главоболие,но не точно. Усещам липсата им,но пък на корема ми е много леко и приятно,което е плюс.
Май храната ми е много малко трябва да я увелича.
Мнението беше редактирано от Hiya на 08.03.11 22:44.
Храна:
Закуска - 3 яйца със 50гр сирене,маруля 1 домат,ленено семе, зехтин
Обяд - Пилешко бутче с 1 с.л домашно картофено пюре
кокос 50-60гр,с ч.л мед
Вечеря на 2 пъти - телешка кайма 225гр,4 яйца,лук,подправки,маруля 1 домат,ленено семе, зехтин
Преди лягане - извара 150гр с щипка ленено семе и 5 ореха
Вода 4 л,2 чая
Днес тренировка няма.
Снощи не можах да заспя до към 3 сутринта бях много гладна,а нямах нищо подходящо за ядене и осъзнах,че без въглихидрати трудно се живее,поне за мен е така. Днес реших да си похапна доволно през 2.5 :) Чувствам се добре и ще спя спокойно.
Не мога да разбера, защо трябва да се бяга от въглехидратите, когато се каже че трябва да се свалят мазнини, особено когато ни е трудно без тях и всеки път попадаме в един порочен кръг. Дни с нисък прием на въглехидрати, последвани от дни с висок даже безразборен прием. Ако си хапваме всеки път по-малко от тях и в правилното време пак може да постигнем заветните си цели. Стига с това НДВ. Дори и с ВВД пак може да бъдеш релефен и чист. Всичко зависи от количествата, които приемаш, усвояваш и изразходваш.
10.03.11
10:18
Карпи, най-големият проблем се получава, когато от висок прием на въглени и привикване на тялото да работи с тях, скочим на много малко. Да кажем от 300 на 50… Тогава е нормално тялото да е в шок и да иска повече и повече, за да надсмогне дефицита. Ако приема на въглени се намалява постепенно, а този на мазнини се увеличава няма да има проблем. От два месеца насам не приемам повече от 50-100 грама въглена на ден, тренирам тежко, уча сериозно, а не изпадам в състояние на хипогликемия. Поздрави.
10.03.11
15:45
Нека се постопли и ще вляза в релси :) Сега е зимен сезон и се дебелее :D
Една от заблудите е, че през зимата се дебелее. Даже обратното - през зимата има по-голям енергоразход за затопляне на тялото. Затова при един и същ прием на храна, през зимата теглото трябва да намалява.
Качените килограми не са от сезона - от папкането са!
10.03.11
15:54
казано от vladokar на 10.03.11, 15:45:
Нека се постопли и ще вляза в релси :) Сега е зимен сезон и се дебелее :D
Една от заблудите е, че през зимата се дебелее. Даже обратното - през зимата има по-голям енергоразход за затопляне на тялото. Затова при един и същ прием на храна, през зимата теглото трябва да намалява.
Качените килограми не са от сезона - от папкането са!
Tук съм склонен да не се съглася с теб. Ок, топлим се повече, но от незапомнени времена телата ни се подготвят за зимата с трупането на някой и друг килограм.
Хората живеещи при климат, където промените не са от порядъка на -20 през зимата до + 35 през лятото, са много по-чисти през цялата година. Затова и най-добрите културисти са тези от средиземноморието. Говорим за хора, които не прекаляват с препаратите ;)
Но си прав, че виновникът при нея е папкането. Или липсата на такова :)
10.03.11
17:24
Oranje,
винаги съм ценял мнението ти, защото звучи компетентно. Достатъчно е да видим снимките ти, да прочетем дневника и коментарите ти, за да разберем, че си човек, който е открил правилният път за изграждане на хармонично тяло!
Но в спорът се ражда истината, затова ще си позволя да изкажа някой мисли:
1. Мнението, което съм споделил, не е предположение, а факт в учебниците по Физиология. Предполагам, че от двамата, само аз съм учил тази дисциплина и то много задълбочено (ако греша, моля за извинение).
2. Истинските причини за натрупване на килограми през зимата са - намалената физическа активност поради дискомфорта от лошото време и многото празници, предразполагащи към консумирането на повече и по-некачествена храна. Разбира се, не отхрърлям напълно и твоите твърдения, че може да има ефект на адаптация и зареждане.
С поста си, не целях дискусия, а исках да насоча девойката към действителния и проблем - храненето, а не да търси причини в зимния сезон!
@vladokar
Здравей :) Дискусията, която се заформи, всъщност е много интересна :) Не ми стана ясно едно нещо и затова да питам - храната на Хия много ли ти се струва, или малко?
10.03.11
17:40
Аз не оспорвам факта през кой сезон колко е енергоразходът. Дори в поста си съм го казал.
И да, учил съм физиология.
А накрая на поста ми изводът е, че проблемът е в храненето, не в сезона. Което е и твоят извод.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 10.03.11 17:41.
Храна :
Закуска - 3 яйца със 50гр сирене, 1 домат,ленено семе, зехтин,малко масло
Тренировка
40гр черен шоколад 72%
Обяд - пилешко филе 150гр с лук и 1 домат
Следобедна закуска - печени пилешки хапки със сусам 150гр,смляно ленено и конопено семе, овалени в яйце, 1 домат,зехтин
Вечеря - печени пилешки хапки със сусам 150гр,смляно ленено и конопено семе, овалени в яйце, маруля,1 домат,зехтин,м.сол
Вода 4л и 3 чая
Тренировка вкъщи
5 рунда от :
1а. Тяга - 3х60кг
1б. Бърпи - х 5
1в. Суинг - 15х12кг
и
5 рунда от :
1а. Клек - 3х60кг
1б. Подскок нагоре от 1/4 полуклек - х 5
1в. Напади - х15 на крак
Тренировката ми разказа играта още след 3 рунд исках да се откажа,но издържах. Най-много ме умориха суинговете и нападите.
Днес си позволих черен шоколад с надеждата,че ще помогне за идването на цикълът ми. От 26 януари не се е появявал,наболяват ме яйчниците,но няма никой (dull)
Карпи в този момент ми е много трудно да се ограничавам от към въглехидрати. Усещам се,че като хапна малко и след това изяждам многоооо и не мога да спра. Нядявам се скоро да започна да се контролирам както преди.
Владо Съгласявам се единствено,че качените килограми са от яденето.
От началото на декември до края на януари бях в България нямах проблеми с килограмите напротив даже свалих. Дойдох в Нл и всичко почна от начало,бавно и славно всяка седмица нараствах по малко. Както и да е и с това ще се справя.
Oranje прав си,че храната я няма никаква,но се опитвам да я увеличавам малко по-малко.
Благодаря за страхотната тренировка :)
Храна :
Закуска - 3 яйца със 50гр сирене, 1 домат,ленено семе, зехтин,малко масло,2 препечени пълн.филийки
Обяд - 1/2 от телешка кайма 250гр,3 яйца,лук, домат,1препечена пълн,филийка
Тренировка
черен шоколад 72% - 40гр
Следобед - остатъка от обяда + маруля и домат,зехтин,1препечена пълн,филийка
Вечеря - пилешко 150гр,маруля,домат,зехтин
Преди лягане - извара 150гр,10 ореха
Вода 4л,2 чая
Тренировка
5 рунда от :
Негативни набирания - х 3 върху 3 стъпки добре ги правя :)
Забиване на топката в земята - 5х4кг
Горен скрипец - 15х20кг
5 рунда от :
Военна преса права - 1х3х10кг,4х3х17кг
Хвърляне на топката нагоре в тавана - 5х4кг
Арнолд преси с дъмбели - 1х15х6кг,2х15х4кг,2х15х3кг
Cardio wave - 10мин голяма грешка беше,разчекна ми бедрата
Днес ми е много весело,времето беше хубаво. Поздравче с една лигава песен,заради която научих холандският :)
Мнението беше редактирано от Hiya на 11.03.11 23:55.
За вчера храната долу горе добре:
Закуска - 4 яйца,1 препечена филийка,2 домата,зехтин
Обяд - кус кус(от грис) със стафиди и подправки 3с.л,телешка кайма 120гр със зеленчуци(тиквички,пипер,морков,лук)пикантни подправки
Разходка 4 часа,2 фурми
Вечеря на 2 пъти - пушена скумрия 300гр,салата маруля с домати и зехтин
Вода 3л и 2 чая
Снимката е от остатъка от обяда,за мен обрах почти всичките зеленчуци :)