Въпрос относно "чистенето"

20.04.10
13:26

Здравейте , другата седмица започвам , имам няколко въпроса и ще ви бъда благодарни ако ми отговорите , казаха ми че НВД е вредна и доста хора я избягват , на 19 съм и тренирам от 4 месеца висок съм 1.77 и тежа 83-84 кг.Та горе долу натрупах добра мусколна маса за това време но преди да започна да тренирам си бях леко мазничък (особенно в областа на корема).Та въпросите ми са: Какво ви е мнението  за продукта Gaspari Nutrion Mitotropin + Kленбутерол (понеже тези продукти смятам да ползвам по време на чистенето). Другият ми въпрос е : Винаги ли когато започва чистенето се минава на диета , или може примерно да се ограничава човек , като да речем , да спре сладко , тестено , безалкохолно и т.н Junk foods ... или задължитено трябва да има някакъв режим и диета.Трябва ли да си променям програмата когато става дума за релеф ? И може ли да ме насочите какви храни ще бъдат най подходящи при този период. Благодаря много , извинявам се ако се повтарям с някой предишна тема , просто не можах да намеря отговор на някой от въпросите.Ще се радвам на вашите мнения.

20.04.10
13:45

Виж сега, НВД наистина не е приятна диета, но не пречи да прочетеш темата за НВД в началото на раздела.

-Първата стъпка към изчистването наистина е да спреш тези газирани, сладки, тестени и други джънк храни.
-Следващото нещо е да почнеш да се храниш през 2-3 часа по по-малко, но качествена храна съобразена с режима който си си избрал.
-Както споменах има и други режими които можеш да спазваш, не е само НВД. (но пък от личен опит ти казвам че действа доста добре, аз дори и прекалих с времето което бях на НВД и пак нямаше никакви негативи освен спад в силата, което разбира се не е малко). Та погледни в изданието “Диети” и почети малко. Препоръчвам ти Въглехидратна Ротация. Като просто намалиш с 200-500калориите на ден от нужните ти.
-От там вече можеш да се нагласиш за 3-4 (може и повече) пъти в седмицата - кардио. Много хора казват, че и само с силови тренировки (с висока интензивност) пак ще изгориш, но кардиото определено помага и нещата стават по бързо.
-И най-накрая слагам добавките защото и с тях и без тях нещата стават. Митотропина е добър бърнер и ще помогне.

Но знай че храненето е най-важното нещо. Няма да стане само с спирането на сладко и джънк и т.н. Трябва да почетеш и да се поинтересуваш малко за основните принципи и кое как действа на организма.

21.04.10
12:03

А задължително ли трябва да си избера режим на хранене , не може ли просто да избягвам тестените , мазните и както по горе споменах нездравословни храни , а и по принцип нямам възможност да отделям всеки ден по 10 лева за качествена храна , това е лукс който не мога да си позволя .. Какви са главните храни които трябва да участват във една диета или режим при такъв период .. ?

21.04.10
15:46

МЕСО ЯЙЦА МЛЯКО ИЗВАРА (СИРЕНЕ КАШКАВАЛ)РИБА(кофеин за препоръчване)
Малко:ориз,хляб,зеленчуци,плодове(много рядко картофи)
без:сладко газирани напитки захар

23.04.10
10:54

Благодаря много , от другата седмица започвам ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1