19.02.05
17:28
Здравейте, от няколко дни посещавам форума и да си призная много се радвам, че има такова място където можеш да попиташ и да получиш отговор без да се притесняваш от това, за което отправям адмирации към разбиращите, които не се надуват, а помагат на начинаещите!
Извинявам се за отклонението от темата, но исках да споделя впечатленията си.
А сега и молбата, която ще отправя към всички членове на форума:
Тренирам от около година и половина с една две почивки за по месец. През цялото време тренирам за трупане на маса, но не успях да спазвам определен хранителен режим, защото от училище, работа и други задължения не ми оставаше достатъчно време. Сега много искам да започна да се храня пълноценно, така че да успея да сваля две три килца и да изчистя тялото си от противните мазнини, които всички толкова много мразим. Висок съм 183см, а в момента тежа 82кг, но не съм съвсем чист. Ще бъдете ли така добри да ми кажете как да се храня за да мога да изчистя без да спазвам СТРОГА диета (защото нямам достатъчно време) :( :( :( Интересува ме просто върху кои храни да наблегна и кои да намяля. Също така искам да попитам, дали мога да си тренирам по същия начин, както съм тренирал до сега и просто да овелича броя на повторенията? За сега мисля, че това е всичко. Благодаря ви предварително.
така за храненето мойе да ядеш сутрин овесени ядки аз хапвам макарони. на обяд ориз яица, вечер гледаи да няма много ваглехидрати и мазнини. и ти гарантирам 4е ште има оспех. аз сам на твоята височина 183 см бях 87 кг сас ядене на тези нешта за 10 дена смакнах на 84 .
поздрави