22.04.10
16:08
Здравейте ,
казвам се Даниел. На 15 години съм. Теглото ми е 75 килограма , като в началото на годината беше около 80.Висок съм 165 см. Моята цел е да стана около 65-6 килограма , също така искам да подобря бързината си и отчасти силата си.Имам около 2 месеца и половина стаж в залата.
От началото ползвам кръгова програма , защото смятам , че е подходяща за начинаещи , а и се вписва идеално в целите ми. Не съм поддържал хранителен режим , а извършвах нещо подобно на подготовка за такъв. Намалих много боклучавата храна и газираните напитки и се чувствам много по-добре. Но все пак не смятам да задълбочавам много с диети и ограничения , защото не е здравословно , а и на тази възраст мога да си навредя много. Насочил съм се към ниско-въглехидратното хранене , защото ми се струва е най-здравословен , ако не се прекалява и се изпълнява правилно.
ОКБ ми 2350 калорий
187.5 грама протейн 750 калорий
100 грама въглехидрати 400 калорий
133 грама мазнини 1197 калорий
Утре ще си направя някакво меню.
Сигурно се питате , защо написах всичката тази информация и защо започнах този дневник...Първо го направих , защото имах нужда да си кажа всичко. :D Това си е заложено в характера ми. Второ искам да стартирам този дневки , за да следя моето развитие , като се старая да пиша в него по-често. Това е от мен , утре ше си направя менюто и ще пусна тук и тренировката си :) Надявам се да ме напътствате и дами давате съвети. Чао :)