въпрос за DS - Lean Xtreme

25.04.10
05:15

въпроса ми е - някоя от съставките може ли да окаже влияние на съня? става ли да се пие вечер и да не обикалям като караул цяла нощ?

25.04.10
05:50

Eдна от трите капсули дневно я дават да се взима непосредствено преди лягане, така, че няма да имаш проблеми.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 25.04.10 05:50.

25.04.10
10:01

Хм... зелен чай и форсколин... по-добре пробвай мостра!

25.04.10
13:55

казано от Finish First на 25.04.10, 05:50:

Eдна от трите капсули дневно я дават да се взима непосредствено преди лягане, така, че няма да имаш проблеми.

Можеш ли дадеш линк къде пише да се пие едната преди лягане,защото не съм видял такова нещо досега ?

25.04.10
13:58

В страшно много логове съм го виждал, главно в USA, три хапа, един след ставане заедно с адреналийна, един 5 часа по - късно и третия винаги им е преди лягане.

26.04.10
10:42

Aз съм пил, преди лягане и спя като къпан, но докато не пробваш, няма как да разбереш.
Как върви с TightX ?

26.04.10
13:23

благодаря за инфото
осми ден съм на tight x - засега забелязвам повишено настроение ( първите няколко дена бях като дрогиран - беше ми супер и не ми пукаше от и за нищо), контрол на апетита, много суха уста (пия по 6-8л вода/ден) ... не съм се качвал на кантара, но по колана и дънките - има напредък. има и кофти страни - освен сухата уста, забелязвам и спад в либидото (което се надявам да не остане след приключването на цикъла). от сряда почвам и DS-LX направо с по 3/ден. надявам се контрола на кортизола да не е само на етикета.

21.09.10
09:42

казано от FRANKO1 на 26.04.10, 13:23:

благодаря за инфото
осми ден съм на tight x - засега забелязвам повишено настроение ( първите няколко дена бях като дрогиран - беше ми супер и не ми пукаше от и за нищо), контрол на апетита, много суха уста (пия по 6-8л вода/ден) ... не съм се качвал на кантара, но по колана и дънките - има напредък. има и кофти страни - освен сухата уста, забелязвам и спад в либидото (което се надявам да не остане след приключването на цикъла). от сряда почвам и DS-LX направо с по 3/ден. надявам се контрола на кортизола да не е само на етикета.

Да споделиш впечатления и резултати?

22.09.10
15:15

И аз съм на Лийн Екстрийм засега - 6-ти ден, не забелязвам кой знае какво, освен лек 1 кг по-малко на кантара. И като цяло нищо друго съществено.

22.09.10
17:00

доволен съм от резултатите, въпреки, че не се престаравах с диетата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1