25.04.10
07:38
Здравейте! Питането се отнася за ето този продукт:
silabg.com/bg/176-OPTIMUM-NUTRITION-100-WHEY-PROTEIN-GOLD-STANDARD.html
Прегледах темите за него, но не открих това, което търся... Защо в сайта на СилаБГ пише, че не трябва да се използва за отслабване? Аз имам нещо на ум, но все пак да питам и Вас, че мисля да взема една 4,5кг. туба и още една по- малка... Мерси за отговора!
По- здрави!
25.04.10
08:17
Това се води С класата на протейна :) ..Използвах с го и още го използвам и мога да ти кажа че това е единственият протейн който видимо ми даде резултати и сила както и много добро възтановяване ... апетита се увеличи щото и размера ми се ка4и :) Няма да сбъркаш с този продукт ,само един съвет ако купуваш толкова голяма разфасовка гледай да не е шоколад щото втръсва на мен най ми допадна шоколад + кокос мега яката комбинация...
25.04.10
09:39
казано от Todor Dimitrov на 25.04.10, 08:17:
Това се води С класата на протейна :) ..Използвах с го и още го използвам и мога да ти кажа че това е единственият протейн който видимо ми даде резултати и сила както и много добро възтановяване ... апетита се увеличи щото и размера ми се ка4и :) Няма да сбъркаш с този продукт ,само един съвет ако купуваш толкова голяма разфасовка гледай да не е шоколад щото втръсва на мен най ми допадна шоколад + кокос мега яката комбинация...
S класа, C класа... протеин като протеин...
Ако този протеин е “S” класа, то чистия изоалт и хидролизиран изолат(дето са даже по-евтини.....) какво са?
25.04.10
09:42
@Martin Tomov - абсолютно си прав.
Просто реномето на някои марки отпреди карат хората да си мислят, че пият егати якият протеин особено в БГ.
За тези 140 лв за 2 кг протеин, предпочитам да си взема 20 кг пилешко филе. От кое ли ще има по-добър ефект? :)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 25.04.10 09:43.
Идеята ми беше, дали мога да го използвам за чистене, защото моя привършва, а искам да хвана добрите цени- ще взема банан и някакъв друг вкус... Та, за чистене става ли?
25.04.10
10:13
става..3 грама въглехидрат няма да те съборят, особено след ставане и след тренировка..(предполагам тогава го пиеш). На мен лично ми харесва, като протеин. Ползвам го и при чистене, и при качване, без забележки съм!
Мнението беше редактирано от JAUN на 25.04.10 10:19.
Добре, кое не разбра от горните постове! Разгледай Nutra Force/MGN/ALL THE WHEY !
Криза е, мисли малко и за джоба си!
казано от Владимир92 на 25.04.10, 10:19:
Добре, кое не разбра от горните постове! Разгледай Nutra Force/MGN/ALL THE WHEY !
Кой е най- добър от тия 3те?
Мнението беше редактирано от Даката :) на 25.04.10 10:43.
Няма какво да се мориш да го убеждаваш, като може да си позволи, нека си го пие.
казано от Даката :) на 25.04.10, 10:39:
Криза е, мисли малко и за джоба си!Кой е най- добър от тия 3те?
Която и да избереш няма да сбъркаш ! Бих се спрял на mgn ,защото имат много вкусове ( а и са на добри цени) ,иначе сега пия nutra force - страхотен протеин на добра цена
Мдам. С намаленията излиза и под 90лв. Аз лично бих предпочел на Scitec - по-вкусни, по-изгодни, повече дози - 94 за същата разфасовка. Иначе в момента привършвам една кутия от 5либри 100% Голд и никаква разлика не виждам с всичко друго, което съм пил. Изключвам MyoFusion - заради уникалния вкус.
Реших да взема една туба такъв:
silabg.com/bg/2925-NUTRA-FORCE-Whey-Blend.html
с вкус на банан и за разнообразие, още една туба от другия:
silabg.com/bg/6077-MUSCLE-GAUGE-Whey-Protein-Blend-2270g.html
с бисквити и сметана :)
Обаче се появи питанката, дали тоя не е по- добър:
silabg.com/bg/5863-ALL-THE-WHEY-WHEY-PROTEIN-BLEND.html
от Muscle gauge whey protein blend-a…
Има и по- ниско съдържание на холестерол... какво мислите вие?
25.04.10
20:23
Май в една фабрика ги правиха :D
Мине не мине един месец и се изваждат пак сравненията MGN/ATW/Scivation :D Разлика няма, поркай който ти е по-вкусен и изгоден ;)
казано от Даката :) на 25.04.10, 20:18:
Реших да взема една туба такъв:
silabg.com/bg/2925-NUTRA-FORCE-Whey-Blend.html
с вкус на банан и за разнообразие, още една туба от другия:
silabg.com/bg/6077-MUSCLE-GAUGE-Whey-Protein-Blend-2270g.html
с бисквити и сметана :)
Обаче се появи питанката, дали тоя не е по- добър:
silabg.com/bg/5863-ALL-THE-WHEY-WHEY-PROTEIN-BLEND.html
от Muscle gauge whey protein blend-a…
Има и по- ниско съдържание на холестерол... какво мислите вие?
Всеки има различни предпочитания,но бисквитките и сметана не ми допадна като вкус.
П.С Разлика м/у all the whey i mgn няма ,както казаха по-долу ги прави една фабрика :) (от към качество)
Искам да попитам как да съчетая Optimum nutrition 100 % whey protein gold standard с No Xplode : кога и какво количество да вземам на ден? TNX
Мнението беше редактирано от qskataaa на 14.11.10 08:55.
14.11.10
09:18
NO Xplode 30минути преди тренировка;
ОН ГС-Сутрин след ставан,е след тренировка и ако искаш може да заместваш някое хранене с него ако нямаш възможност да ядеш
казано от CircleOfPain на 14.11.10, 09:18:
NO Xplode 30минути преди тренировка;
ОН ГС-Сутрин след ставан,е след тренировка и ако искаш може да заместваш някое хранене с него ако нямаш възможност да ядеш
мс много за информацията ;) :)