25.04.10
08:48
Значи заблезвам вече за 1 месец се разболях 3 пъти след тренировка за крака-гръб.. Минава ми за 2,3 дни но е гадно..
Защо става така Тренирам прибирам се в нас ям стабилно лягам си и на сутринта или имам хрема или ме боли гърло...
Тренировката ми е за маса и винаги тренирам на макс с каксимални килограми.. и гледам всяка тренировка да е по интензивна от предната
ГРЪБ:
1.Придърпване на вертикален скрипец пред гърди - 4 х 6-8
2.Чукове с дъмпел - 3 х 6-8
3.Придърпване на хоризонтален скрипец - 3 х 10
4.Придърпване на вертикален скрипец с тесен хват - 3 х 12
Крака:
1.КЛЕК - 4х12
2.Лег-преса - 4 х 12
3.Повдигане на калф машина - 3 х 16
Темата беше редактирана от kRisit на 25.04.10 08:48.
При тренировка за крака се потиш много,да не тренираш на течение?Или е това или като излезеш от залата те думка вятъра,духне ли те за 3-5мин си готов настинал...
25.04.10
08:53
Просто претренираш, изпичаш си нервната система и оттам идва падането на имунната система.
Psihos, да наистина потя се яко обаче не тренирам на течение а и обикновенно се разболявам много много рядко (максимум 1 път в годината няква смешна хрема/кашлица )лекарства не пия никакви никога...
RogerF, Какво ще ми препоръчаш да правя за да не претренирам и да не ебавам нервната система..Защото последния път Пих креатинова матрица усетих я много яко (правех тренировка за РЪЦЕ и на всяка серия/упражнение бях със повече килограми от обикновенно имах супер много сила даже на едно от упражненията за трицепс вместо 3 направих 7 серии и имах още сила всяко упражнение го правех с килограми с които до сега неможех да се справя..
И като се прибрах в нас след 2 часа хрема :/
25.04.10
09:23
И аз това е чудя?
Защо си решил да тренираш двете най-големи мускулни групи в един ден?
Един много изявен руски кондинационен треньор казва:
“Ако 30 минути след тренировка нямаш сили да се бориш за Родината, значи нищо не си направил” :)
Демек много ти идва.
Мнението беше редактирано от tbby на 25.04.10 09:26.
ilian27 да пия но гледам да не е много..
TheRunaway Такава ми е програмата съставена от иструктор в фитенса ..и попринцип съм доста доволен щото раста стабилно.. ама тия хреми ме демотивират... :D:D:
25.04.10
09:38
Ако си начианещ, ще растеш независимо какви упражнения правиш ;)
tbby мда начинаещ съм
Еми добре какво ще препоръчате да сменя програмата ли ? верно качих за 3 месеца 12 кила 6санта ръка,5санта бедро друго не съм мерил....обаче съм си по масивен от преди.. обаче ми трябват още десетина кила...
Вече става по бавно но какво да правя ... да накарам инструктора да промениме програмата ще му кажа че ме фащат настинки тва онова и тн..
Мнението беше редактирано от kRisit на 25.04.10 09:49.
25.04.10
10:06
казано от RogerF на 25.04.10, 08:53:
Просто претренираш, изпичаш си нервната система и оттам идва падането на имунната система.
x2 + неадекватен хранителен и тренировъчен режим
спри да пиеш вода повреме на и след тренировка ,а пии като се прибереш в вас или преди тренировка от това се получава всичко знам го от опит ,а ако беше от претрениране щеше да хващаш грипове не двудневни настинки
Мнението беше редактирано от ilian27 на 25.04.10 10:22.
“спри да пиеш вода повреме на и след тренировка “...невероятен съвет!!!..Ти..подиграваш ли му се ?
http://www.bb-team.org/articles/1318/#axzz0m6va6HF8
Мнението беше редактирано от Николаи на 25.04.10 11:34.
това което е написано няма значение той като пие вода като се прибере нищо по особено няма да стане ,а и той не губи кой знае колко вода аз когато тренирах бокс трениорите също тка ми казваха , но аз не ги послушах и пиех и всеки ден имах хрема и ме болеше гърлото а като я спрях се оправих или ако неможех да издържа да не пия пиех много топла вода
казано от Miro Gi4ev на 25.04.10, 10:06:
казано от RogerF на 25.04.10, 08:53:
x2 + неадекватен хранителен и тренировъчен режим
х3
25.04.10
14:50
Няма никакъв проблем да се правят крака с гръб зависи единствено в какви пропорции.Че аз почти всяка тренировка съм правил крака с гръб и имах голям напредък и двете области.
Основните принципи са:
1) да знаеш какви са ти целите
2) да са постижи и съразмерими за твоето ниво,напредък и стаж
3) да са в правилни пропорции, брой упражнения, серии и повторения
4) важни са и други фактори - сън, храна, странични натоварвания,стрес,добавки,стероиди
Аз съм сигурен, че по начина по който тренираш крака с гръб в една тренировка, не си взел впредвид нито един от горните моменти.Тялото колкото и издръжлива машина да е, си има някакви предели, както и нервната ти система.Ако се изсилваш прекалено или си докарваш системна претренираност възможните резултати са два.Или не издържаш, тялото ти отслабва и това води до упадък, включително и на имунната система (в 95,4524% от случаите) или в останалите случаи се адаптира и ставаш по-яко копИле , което в твоя случай е малко вероятно, ама ги има всякакви генетични мухльовци.