25.04.10
21:39
Първи искам да ви поздравя за невероятния сайт, въпреки че не сам писал досега го чета всеки ден ! Нека започна с малко данни за мен. Години 25, ръст 185, тегло 96кг, мазнина %22. Имам около 2 години опит в залата но прекаснах преди около година и сега мноого се отпуснах. Циците ми висят, краката ми се трият един в друг абе луда работа. Последната година се храних ужасно, много хляб, много кола, много бира,много месо мноого кафе с много захар при това яденето ми беше много нередовно. От три седмици сам на НВД или поне мисля че е НВД, чувствам се много добре и сам свалил 3 килограма за това време. Ето го и режима ми с които целя да сваля още 10 килограма мазнина. Моля посъветвайте ме ако греша някъде!
8.00 - Протеинов шейк + чаена лажичка ленено олио и зелен чаи без захар
9.30 - 150 гр ( пиле, телшко или риба ) + 50 гр ( ориз, картофи, овесни ядки )
12.00- 200 гр (пиле телшко или риба ) + 100 гр броколи и малко кашкавал
1.30- 50 гр бадеми
3.30- 200 гр (пиле телшко или риба ) + аспержи, домати, краставица и 100гр извара
5.00 -50 гр тиквени семки ( сурови)
6.30 - В залата ( силови тренировки 3 пъти седмично )
8.00 Протейнов шеик
8.30- 200гр (пиле телшко или риба ) + 100 гр броколи и малко кашкавал
Горе долу това е , като разбира се понякога разнообразявам с яйца, тофу и други храни подходящи за НВД. Кардио засега нямам врме да правя. Въпросът ми е греша ли някъде и ако да къде ? Засега режима работи но дали ще продължи да работи ? Благодаря на всички.
26.04.10
06:36
казано от Nikolaaaa на 25.04.10, 21:39:
Първи искам да ви поздравя за невероятния сайт, въпреки че не сам писал досега го чета всеки ден ! Нека започна с малко данни за мен. Години 25, ръст 185, тегло 96кг, мазнина %22. Имам около 2 години опит в залата но прекаснах преди около година и сега мноого се отпуснах. Циците ми висят, краката ми се трият един в друг абе луда работа. Последната година се храних ужасно, много хляб, много кола, много бира,много месо мноого кафе с много захар при това яденето ми беше много нередовно. От три седмици сам на НВД или поне мисля че е НВД, чувствам се много добре и сам свалил 3 килограма за това време. Ето го и режима ми с които целя да сваля още 10 килограма мазнина. Моля посъветвайте ме ако греша някъде!
8.00 - Протеинов шейк + чаена лажичка ленено олио и зелен чаи без захар
9.30 - 150 гр ( пиле, телшко или риба ) + 50 гр ( ориз, картофи, овесни ядки )
12.00- 200 гр (пиле телшко или риба ) + 100 гр броколи и малко кашкавал
1.30- 50 гр бадеми
3.30- 200 гр (пиле телшко или риба ) + аспержи, домати, краставица и 100гр извара
5.00 -50 гр тиквени семки ( сурови)
6.30 - В залата ( силови тренировки 3 пъти седмично )
8.00 Протейнов шеик
8.30- 200гр (пиле телшко или риба ) + 100 гр броколи и малко кашкавалГоре долу това е , като разбира се понякога разнообразявам с яйца, тофу и други храни подходящи за НВД. Кардио засега нямам врме да правя. Въпросът ми е греша ли някъде и ако да къде ? Засега режима работи но дали ще продължи да работи ? Благодаря на всички.
Първо да кажа , че нямам голям опит , но мисля че режима е добър.Незнам дали е добър за НВД , като аз съм на РБД(равномерно балансирана диета).Вземи да почнеш да правиш кардио.Ако нямаш сутрин време да бягаш , винаги след зала карай по 20-30 мин ХИИТ.Ако незнаеш какво означава ХИИТ - Започваш с 2 мин въртене на лесна степен , после 1 мин на трудна степен и редуваш 1 мин трудна с 1 мин лесна степен ей така около 20 мин , след цялото въртене караш 2 мин на лесна степен да се уравновеси пулса.УСПЕХ
Мнението беше редактирано от burgaskiq_ на 26.04.10 06:37.
Здравейте отново. Мина почти месец откакто пуснах темата и искам да споделя с вас че от 96кг вече сум 87 с този режим на хранене. Смятам и занапред да се придържам към него поне докато сваля още 5-6 гк мазно. Не съм забелязал загуба на мусколна маса даже мисля че малко съм качил :) . Вмомента пия само протеин Алмах Исофлекс и се чудя дали да прибавя още някаква добавка? Ако някой има някакво предложение моля да сподели. Благодаря !
Браво за резултатите! Това се казва последователност. Щом нещата вървят без добавки, не виждам смисъл да даваш пари за такива.
Малка забележка: мускУл се пише. Не се правя на учителка по български, но сме във форум за фитнес и мускУл е всяка втора дума ;)
Мнението беше редактирано от Anelia на 09.05.10 01:53.
казано от Anelia на 09.05.10, 01:52:
Браво за резултатите! Това се казва последователност. Щом нещата вървят без добавки, не виждам смисъл да даваш пари за такива.
Малка забележка: мускУл се пише. Не се правя на учителка по български, но сме във форум за фитнес и мускУл е всяка втора дума ;)
Благодаря Anelia. Да, извинявам се за правописа, от 6 години не съм писъл на Български. Живея в Канада и малко съм го позабравил писменно. За добавките питах защото на мен повечето са ми почти безплатни така се получи , че познавам някой хора в Allmax и ЕАS, даже много пъти съм се чудел няма ли как да пращам за България защото като гледам Българските цени ми става лошо. Ако някой знае някакъв по-евтин начин да му пратя примерно протейн или нещо да казва, винаги бих помогнал!