26.04.10
15:19
ами на 18 има турнир по лег в университета и искам да вдигна малко силата за това вереме и ако можете да ми дадете някъкви съвети :s в момента съм 80 кг и 150 кг от лег не са проблем като там се смята на коефицент пр: 150:80= коефицента и в същото вр неща да пия нищо кой знае кво за да не вдигна и масата
26.04.10
15:31
А н а в а р ... модовете сигурно след малко ще го истрият ;d Но реално от 150 кг неможеш да дигнеш за 20 дни лега до 160 да речем без нещо такова. Пък и щом е унвиерситетско надали ще ви тестват..
като ще си говорим така - тренболон и суспензия
... и темата замина в коша
надявам се да не е цялата тема, а само нашите мнения
27.04.10
12:24
казано от everytime we touch на 26.04.10, 15:31:
А н а в а р ... модовете сигурно след малко ще го истрият ;d Но реално от 150 кг неможеш да дигнеш за 20 дни лега до 160 да речем без нещо такова. Пък и щом е унвиерситетско надали ще ви тестват..
ами мисля че и 160 няма да са проблем 150 не са ми чак толкова тежки ама досега нищо не съм пил освен протеин и то рядко тъся може би нещо свързано с тренировките колко пъти и как да трен
само с тренировка ... за 20 дена ... може и да има някакъв, но минимален ефект - прави много серии с малко повторения - 5;3;3;1;1;1;1;3;5, като първата е вработваща, следващите качваш килограмите до мах, а последните 2 разтоварваш. тази тренировка е през ден. през това време трябва да поработиш и върху психиката си ... да кажем, че силата идва повече от главата, отколкото от мускулите - трябва да си убеден, че ще вдигнеш щангата.
27.04.10
15:29
Креатин? + здрави тренировки и здраво хранене!
Има вариант от креатина(ако е монохидрат) да задържиш вода и оттам да рефлектира върху личното тегло и съответно коефициента ти на състезанието,така че избери си подходящ вид креатин.Иначе подкрепям горния пост и на мен креатин е първото,което ми хрумва като стане въпрос за сила.Имай предвид обаче,че ще мине поне седмица до 10 дни докато започне да действа осезаемо,така че побързай с решението.
28.04.10
19:38
еми етил естер тогаз :D
29.04.10
15:38
казано от Denis22 на 28.04.10, 19:38:
еми етил естер тогаз :D
Креатина при почти два пъти личното тегло ще има ефект колкото бонбонки. Креатина дава ефект в силата на напомпани мускули, които почти нямат сила за размера си, а ти си около естествения предел.
Истинският отговор е ефедрин, кафе и два аспирина преди вдигането. Около половин до един час .Вдигат силата, настройват те психически и намаляват болката. Ако ще пречат на кантара, може да търсиш и хапчета с кофеин или заместител. Аспирина и ефедрата са малък грамаж и няма да се усетят.
Със стероиди недей рискува, наистина стромбата е верен отговор, ама никой не може да ти гарантира че няма да вдигнеш кила и да ти отиде уилкса по дяволите.
Ама и ти чуден въпрос си задал, да беше казал барем как тренираш или нещо....
Търсиш викаш нещо с тренировките свързано....
Абсурд е да ти помогнем... За да ти подобрим тренировката ше е добре поне първо да ни я кажеш.
Поздрави!