26.04.10
16:23
И АКО ДА, то какъв вкус и мирис има ???
Моя мирише ужасно .. цялата стая умирисва (puke)
Ами..Има ли смисъл да коментирам марката?По-добре си спести парите и събери за нещо доказало се. :)
По-добре си спести коментара, понеже не ми трябва !
Задал съм точен въпрос, на който искам точен отговор ! Философсщини не желая, благодаря ! :)
........
Писането на нормална КИРИЛИЦА е задължително, не си по-голяма тарикат от другите !
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 27.04.10 06:59.
26.04.10
19:46
Мирис ужасен,вкус не помня,изчерпателен ли е отговора
Ебаси миризмата ... аз нали и на вкус и на мирис търпя, но се чудя дали не е нещо с кофти качество
в срок си е, но знае ли човек ... затова питах :D
>> Сутринта го пия понякога и без вода с още 3 капси др добавки :D
27.04.10
14:07
Тъкмо ще направиш едно ревю на родна добавка.
По възможност истинско :).
казано от Иван Шишманов на 27.04.10, 14:07:
Тъкмо ще направиш едно ревю на родна добавка.
По възможност истинско :).
Аахахаххахаха не съм пил други български добавки и незнам какво да кажа :О
Всичко българско ли е така гадно ? Смисъл на вкус ?
За безрезултатността няма да говоря, понеже още нищо не мога да кажа :)
Иначе тия от нутрим ако ми дадът някой друг лев + няква добавка и тениска бих го направил :Д
Бих изгълтал 10 такива противни, не 1 ;D ноо не стаам за рекламно лице не съм некаф релефен xDDD или пък много курав ..
Аз в момента го пия остават ми някъде 16 хапчета.Първо ги пих по едно три пъти на ден след това по 2. Мисля че има ефект особено комбинацията с 5 тренировъчни дена в седмицата. Като цяло не мога да се оплача от продуктите на Нутрим, от много време ползвам техни продукти :)
07.02.11
15:11
казано от Casi0 на 27.04.10, 14:13:
Всичко българско ли е така гадно ? Смисъл на вкус ?
(y)
08.02.11
18:45
Ако вземеш препарата “Липовитан” или някои фат-бърнери ще установиш, че също имат не толкова приятен вкус. Ако философски се погледне на нещата въпросът ще е “Кое е първото fish odour или триметиламина”.
09.02.11
01:03
За мен Нутрим е единствената българска фирма, на която някои от хранителните добавки (с много уговорки) имат някакъв положителен ефект и може да се каже, че ползват що годе качествени суровини. Лично аз съм доволен от креатин монохидрата ;) Виж с протеин не бих рискувал, още повече с фет бърнер. Нищо положително няма да усетиш от този Липозан :)