Дневникът на Либра 2010-2011г

Темата е заключена.
Прескочи до:
АВ

12.09.10
16:32

Правилно си се отказала от максовете, самоцелното гонене на максове не дава никакъв резултат освен в самия макс, а всичко в страни се повлиява отрицателно и то за сметка на нещо в което нама никаква смислова перспектива.

Мнението беше редактирано от Ангел Василев Тодоров на 12.09.10 16:34.

13.09.10
09:32

ХРАНА (13.09.10)
wake up: 6:45
7:00 50гр овес.ядки, 1 с.л смляно ленено семе, 5 белтъка
ТРЕНИРОВКА (8:00-9:30)
10:00 грейпфрут, 2 белтъка, морков
13:00 пъстърва на скара; домати, краставици
16:00 2 долни бутчета без кожа (около 140гр); краставица
20:00 долно бутче без кожа, 2 яйца, 1 с.л смляно ленено семе; домати, краставици

Добавки: рибено масло, вит.А+Д, Vitex

ТРЕНИРОВКА (8:00-9:30) - гръб, крака
-ротации в ставите за загрявка
1)Upper limbs - набирания
1 х 10 @ 40кг
2 х 6 @ 30кг
2) Придърпване горен скрипец
1 х 10 @ 30кг
3 х 8 @ 35кг
3) Ренегатско - крака на пейка
4 х 5 (на ръка) @ 10кг
4) Seated row
4 x 10 @ 25кг
5) Бедрено сгъване
4 х 13 @ 10кг
6) Абдуктор машина
4 х 13 @ 20кг
7) Аддуктор машина
4 х 13 @ 15кг
8) Хиперекстензии с 9кг тежест
4 х 13 @ 9кг
9) Повдигане крака от успоредка
4 х 15

Поздрав... :)

Мнението беше редактирано от libra на 13.09.10 15:27.

14.09.10
08:49

ХРАНА (14.09.2010)
wake up: 6:00 (сън 7ч)
6:15 50гр овес.ядки, 2 с.л смляно ленено семе, 5 белтъка
7:30 2 белтъка
ТРЕНИРОВКА 8:00-9:30
10:00 грейпфрут, 1/2 авокадо, кафе
13:30 пъстърва на скара; зелена салата, домати, краставици, 1 с.л зехтин
16:00 2 пилешки долни бутчета без кожа (около 130-140гр); краставица
20:00 пилешко цяло бутче без кожа, яйце; домати, краставици

П.С.
1.Опитвам се да си изпрося манджа от бб-тийм... “точа” се на сьомгата върху кедрово семе от Gourmet галерията във фейсбук хахаха
2.Много ям...признавам си :D Чуквам си 2000ккал на ден като пич....Ако тръгна да се оплаквам, че съм качила моля напомнете ми каква съм прахосмукачка :D

Мнението беше редактирано от libra на 14.09.10 14:53.

15.09.10
11:43

ХРАНА (15.09.10)
wake up: 5:45 (сън 7,5ч)
6:00 3 с.л овес.ядки, 3 с.л смляно ленено семе, 1 яйце, 4 белтъка, кафе
7:00 2 белтъка
ТРЕНИРОВКА (7:40-8:45)
9:30 2 яйца
13:00 пилешко место от бутче 200гр; домати, краставици
14:30 грейпфрут
16:30 2 белтъка, краставица
20:00 пъстърва на скара; домати, краставици
22:00 пил.месо 80гр

ТРЕНИРОВКА (7:40-8:45) - рамо, cardio
1) Пътека - 15мин
2) Повдигане ръце напред в сс повдигане ръце встрани
5 х [ 13 @ 5кг + 13 @ 2кг (на ръка) ]
3) Повдигане дъмбели встрани от наклон напред
5 х 10 @ 4кг
3) Кростренажор - 20мин интервално

Мнението беше редактирано от libra на 15.09.10 18:53.

а бе как 2000? :) хич не ми се струва толкова

fire.is.my.nature

15.09.10
13:02

Абе 2000 не знам дали са точно ,но някъде там . Поне се храниш нисковъглехидратно , така риска от надебеляване се редуцира значително :P И все пак ,ако не искаш да качваш , внимавай .

АВ

15.09.10
15:44

За какво надебеляване говорите, май забравихте тренировките и калориите които се изгарят там, май забравихте и за повишената обмяна на вещества, много храна и много вода за кожа като вестник, ограничаване хранителни вещества - тялото се капсулира - тюленска кожа. На мускулите им трябва маса за да растат.

Либра мисля че все още не си открила възможностите на велоергометъра, той е не само за загрявка. Трябва да наблегнеш много сериозно и на стречинга, някои тренировъчни дни трябва да заместиш изцяло със стречинг - той подобрява значително качеството на мускулатурата и повишава потенциала й за растеж, прави я по податлива на развитие, по устойчива на процесите предизвикващи разпад. Аз лично съм имал едногодишен период на пълна изолация от трениране, без каквото и да е помпане, ръката ми от 49см спадна само до 44см, така че качеството на мускулатурата и много важно, нали целта е не просто да сме напомпани в залата, а и извън нея.

15.09.10
15:56

казано от Ангел Василев Тодоров на 15.09.10, 15:44:

За какво надебеляване говорите, май забравихте тренировките и калориите които се изгарят там, май забравихте и за повишената обмяна на вещества, много храна и много вода за кожа като вестник, ограничаване хранителни вещества - тялото се капсулира - тюленска кожа. На мускулите им трябва маса за да растат.

Либра мисля че все още не си открила възможностите на велоергометъра, той е не само за загрявка. Трябва да наблегнеш много сериозно и на стречинга, някои тренировъчни дни трябва да заместиш изцяло със стречинг - той подобрява значително качеството на мускулатурата и повишава потенциала й за растеж, прави я по податлива на развитие, по устойчива на процесите предизвикващи разпад. Аз лично съм имал едногодишен период на пълна изолация от трениране, без каквото и да е помпане, ръката ми от 49см спадна само до 44см, така че качеството на мускулатурата и много важно, нали целта е не просто да сме напомпани в залата, а и извън нея.

брато,ти си ебата и напастта,на всяка манджа мерудия си...намери си друга аудитория,да ти слуша историйките (dull)

16.09.10
03:16

ХРАНА (16.09.10)
wake up: 5:45 (сън 7:00ч)
6:00 3 с.л овесени ядки, 3 с.л смляно ленено семе, 6 белтъка
7:00 2 белтъка
ТРЕНИРОВКА 7:45-8:45
9:30 2 яйца, 1 белтък
13:00 пил.пържола от бут без кожа 180гр; домати, краставици
16:00 2 яйца, 1 белтък, 2 с.л смляно ленено семе
19:30 пил.пържола от бут без кожа 180гр; домати, краставици

1.Белтъци...и пак белтъции... аааа дааа и белтъци! И още можех да изям... :)))
2. 4-ти ден без млечни ми е - LooooooooL :D
3.Яде ми се извара... и кисело мляко...ама по-мазничко 3,6%-4,5% :P А пък ако е домашно оле мале...

ТРЕНИРОВКА 7:45-8:45 - крака, cardio
1) Кростренажор - 15мин интервално
2) Лег преса
1 х 15 @ 20кг
2 х 10 @ 30кг
1 х 8 @ 40кг
1 х 6 @ 50кг
4) Аддуктор машина
1 х 15 @ 20кг
2 х 10 @ 25кг
1 х 8 @ 30кг
1 х 6 @ 35кг
5) Абдуктор машина
1 х 15 @ 15кг
2 х 10 @ 20кг
1 х 8 @ 25кг
1 х 6 @ 25кг
6) Кростренажор - 15мин интервално

Мнението беше редактирано от libra на 16.09.10 10:42.

16.09.10
10:45

казано от veronique на 15.09.10, 11:58:

а бе как 2000? :) хич не ми се струва толкова

Ооо толкова са си. А и още мога да изям...ама се въздържам :D

16.09.10
11:46

интересно дневниче...храниш се слабичко, но за жена е О.К.
тренировките-задоволително...пробвала ли си да тренираш с базови упражнения...клек, тяга...производните им...
велоергометъра е забавен...но има доста по интересни “кардио” тренировки...
погрешно е да не си търсиш максовете...винаги има смисъл от максове...няма смисъл от розови гирички по 2 кг....ВЕРВАЙ ми...

приятели, които си отъждествяват спортната форма с размера на бицепса...също не слушай много...съвет от мен...

Поздрави от Славко...ще ти попреглеждам дневника...има надежда за теб:)

АВ

16.09.10
12:34

Поздрави от Славко. Славко знаеш ли че ако те намеря някъде така ще ти хареса че ще искаш да те повторя.
Погрешно било да не прави максове, какви са тези болни фантазии, Тарзане за къде са й максовете, не всички мислят да ходят да се борят с мечките в гората, дали някой в този форум ще може да ми каже нещо различно и по трезво от щангистките приоми, не всички искат да са щангисти не разбираш ли Таразане, някой просто искат да изглеждат добре. Базови упражнения, какви базови упражнения, момичето има десет пъти повече информация за правилен режим на хранене и трениране от тебе Тарзане. Така че не се опитвай да даваш насоки там където никога не си бил и където желанията ти биха представлявали неосъществим блян.
Ако имаш предвид мен за бицепса не разбрах как установи че отъждествявам цялостната си форма с един прост и обикновен пример, а може би просто още един неосъществим блян за теб те е подразнил.

Мнението беше редактирано от Ангел Василев Тодоров на 16.09.10 12:40.

16.09.10
12:51

споко де sweet angel…не искам да ме намираш, изобщо даже, кой знае какъв побойник си...:)
бляновете си ги постигам бавно и славно...
спокойствие е нужно...по-малко тестостерон...и повече чувство за хумор...

16.09.10
19:14

Здравей, Славко и благодаря за включването. Винаги съм харесвала разнообразните мнения/коментари/гледни точки. Чета и анализирам всичко написано от всеки един от вас. Някои от нещата приемам и прилагам в действие, други пречупвам през собствената си призма - претърпяват изменения и отново прилагам, а трети - просто подминавам. Май най често срещан е втория вариант.
Би ли дефинирал по-точно “храниш се слабичко”? Това ако значи да ям повече О с 2 ръце съм хахах :) Ящна съм си по принцип, не съм от типа, които могат да гладуват. Аз съм като мъжете - като съм гладна съм лоша. Гледам да не стоя гладна (за благото на околните :D )
Клек правех преди, вече не. Причините няма да изтъквам, за да не задълбавам (поне за момента) в тази тема. Тяга - много рядко ми се случва да правя.
За велоергомеъра те подкрепям напълно и аз съм на това мнение, за това и го изключих от тренировъчната си дейност. За момента кардио дейността ми се върти около кростренажора и пътеката... Под по-интересни тренировки предполагам визираш “Кросфит”? От форума знам, че си привърженик на кондиционното трениране. Като цяло харесвам методиката на Кросфита, даже много. От кога се каня да посетя сбирките в София на стадио “Раковски”, но само с каненето си оставам (поне за сега).
Чакам...и аз не знам точно какво, може би да го почувствам, че наистина го искам...знам ли, трудно ми е да си отговоря (не че има какво толкова да го мисля, но... факт).

Спирам...че много се разписах.

Поздрави и от мен!

16.09.10
19:21

Какви са ти целите в момента?Защото ти разгледах снимките и според мен,нито имаш нужда,нито да чистиш още.

16.09.10
19:28

казано от Андриан К на 16.09.10, 19:21:

Какви са ти целите в момента?Защото ти разгледах снимките и според мен,нито имаш нужда,нито да чистиш още.

С това количество храна, което изяждам няма как да свалям, освен ако не увелича кардиото. В процес на увеличаване съм, малко ми се ще да смъкна, иначе съм си по скоро в поддържаща фаза. Целта ми е максимално да се изчистя....с въпроса ти ми напомни за желанието ми да отида да си измеря % мазнини. Началото на другия месец ще да е...

16.09.10
19:50

Теди, все си мисля, че храната ти въобще не е много, та ти ядеш само месо, яйца и зеленчуци, нямаш никакви прегрешения или някакви изкушения, защо се притесняваш? Как е без млечните? Аз за пореден път казвам, че май не бих могла да ги намаля...

ВН

16.09.10
20:26

Ангел Василев Тодоров, малко по-джентълменски тон е добре да има, за да няма сблъсък с концепцията на форума. Колкото до правилно и грешно по отношение цели-похвати ще цитирам една поговорка: “На вкус и цвят приятели няма.”

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 16.09.10 20:27.

АВ

16.09.10
21:58

Ще го кажа кратко за да е ясно, няма по-добър метод от въртенето на велоергометър за изгаряне на мазнини и същевременното запазване на мускулна тъкан, да има много добри други кардио методи, но при тях разхода на мускулна тъкан е значително по голам, да при тях може да се свалят повече килограми, но точно тук е заблудата защото тези повече килограми включват и повече мускулна тъкан, така че кантара мърда, да, но това заради което мърда са и мускулите, а нашата цел е да запазим мускулите изгаряйки мазнините, а по добро средство за това от велоергометъра няма.
Това че Либра казва че не й действа за мен е липса на търпение и правилно изпълнение, имайте в предвид че процеса по изчистване на мазнини е далеч по-сложен и дълъг като времетраене от процеса по натрупване на мускули, така че трябва си търпение (говоря за изгарянето на мазнини, иначе самоцелното сваляне на кг му трябват няколко седмици глад и си готов - кожа и кости - нямаш мазнини ама нямаш и мускули), знайте че организма се изчиства от мазнини първо вътрешно- между органите и чак след това външно- под кожата, така че видимия ефект който целим идва по-бавно и той е в последната фаза на изчистването на организма от мазнините. Велоергометъра се кара сутрин на гладно, с чист приток на въздух, на най-ниска степен с изключително бързо въртене - аер и кардио, аер и кардио, целта е да не помпаш краката с кръв, а просто да ги движиш максимално бързо, плавно и равномерно(всеки оборот е равен както на предходния така и на следващия), на най-лека степен без съпротивление(целта е да не помпаш краката тъй като тук не искаме да правим мускули, а да горим, а горенето става чрез сърце и въздух). Няма по-добро кардио от велоергометъра ако го правиш както трябва, мозък-прогрес, мозък-прогрес, всичко друго е Сизифовски усилия.

17.09.10
03:34

ХРАНА (17.09.10)
wake up: 6:00
6:15 2 с.л овес.ядки, 4 с.л смляно ленено семе, белтъка, 1 ч.л мед, кафе
8:30 2 белтъка
11:00 2 яйца, белтък, 2 с.л смляно ленено семе, чай с мед и лимони
14:00 пил.месо от бут без кожа 160-170гр; домати, краставици
17:00 1 яйце, 3 белтъка, нектарина; чай с мед и лимони
20:30 херинга на скара 140гр; домати, краставици

ТРЕНИРОВКА - почивка

О.С:
1.Болна съм...чудно! Боли ме гърло, ушите ми заглъхват и започвам и да подсмърчам.... вчера в офиса климатика ми вееше малко повече в гърба, сигурно от там ще да е. Не знам какво става с мен тази година, никога не съм била толкова болнава. Все се разболявах я има я няма 1 път годишно...за тази година това сигурно ми е 3то-4-то. Май нещо имунитета ми е паднал.

Мнението беше редактирано от libra на 17.09.10 18:19.

17.09.10
03:41

@ Ангел... не знам къде съм споменала, че не ми действа. По скоро не ми допада, а не че не ми действа. Казаното от теб го знам...и съм го чела и съм го учила и т.н за това нека не превръщаме дискусията в спор, за да са ни мирни главите.

17.09.10
06:23

заповядай на стадиона...аз често гостувам от Плевен и се забавляваме истински..а и винаги можеш да научиш нещо ново от нас...

17.09.10
06:29

казано от Ангел Василев Тодоров на 16.09.10, 21:58:

Ще го кажа кратко за да е ясно, няма по-добър метод от въртенето на велоергометър за изгаряне на мазнини и същевременното запазване на мускулна тъкан...
...
Това че Либра казва че не й действа за мен е липса на търпение и правилно изпълнение...

Предварително се извинявам на Libra, че пиша за нещо, несвързано пряко с дневника.

@Ангел
Струва ми се, че основното ти убеждение е, че всеки който тренира има за основна цел увеличаване на мускулната маса на всяка цена и всичко, което се прави, трябва да е подчинено на тази цел. Съжалявам, че ще те разочаровам, но има и доста други важни параметри/качества на мускулатурата освен обема й, които се постигат с тренировки.

Да вземем например така нареченото “кардио” - най-важният ефект от кардиоваскуларната тренировка е подобряване нивото на сърдечно-съдовата система. Да, горят се калории, съответно може да се използва за редуциране на тегло, но не е най-ефективното. С интервални тренировки и с тренировки с тежести биха се изгорили доста повече калории, например и то със запазване на мускулната маса.

Доста широко разпространена е заблудата, че се горят повече мазнини, ако се тренира по-дълго с по-малко натоварване. Всъщност, най-важното при упражненията, с които се контролира загубата на тегло и мазнини, не е процента на енергията, която се осигурява от мазнините, а общия разход на енергия, или количеството калории, които са изгорени, докато се тренира.

От гледна точка на спортното ниво, въртенето на велоергометър подобрява най-вече нивото на... въртене на велоергометър. Мога да  потърся статията, която го доказва, но знам от други теми в които си писал, че няма да си направиш труда да я прочетеш.

Мускул не се разгражда (както и изгражда) толкова лесно, особено ако хипертрофията е миофибриларна. Пък и катаболните и анаболните процеси в организма се извършват постоянно. Не можеш само да трупаш мускули и да гориш мазнини (разбира се, ако не си на хормонални препарати).

Да се върнем на горенето на мазнини и запазването на мускулната маса. Както много други ефекти от тренировките, качването или свалянето на килограми е повлияно от много различни фактори, включително хранителния режим и генетиката. Отделни индивиди не биха постигнали същите резултати при една и съща тренировъчна програма. Възможно е дори едновременно да си активен и със свръх тегло. Вярвам, че ти си открил най-добрия начин за постигането на твоите цели, което съвсем не означава, че това е най-добрия начин за Libra, например.

Ето защо не можеш да бъдеш толкова категоричен за това дали Libra прави нещата правилно и дали й липсва търпение и т.н. Нека тя сама избере как да подходи и сама да натрупа опит.

Мнението беше редактирано от Vic на 17.09.10 06:30.

17.09.10
06:36

бате Вики in his prime again…
нямаше нужда...водили сме ги тия разговори и преди:)
Libra…това за призмата ти го адмирирам с двете ръце...

17.09.10
06:42

“От гледна точка на спортното ниво, въртенето на велоергометър подобрява най-вече нивото на... въртене на велоергометър.”
No comment:)))))))))))))))))))

Libra sorry и от мен, че те нафлудихме:)

АВ

17.09.10
10:37

Относно Либра, аз най-добре знам какво е добре за нея, целите й са ясно изразени и казани, а те са свеждане на мазнините до минимум и запазване на добре оформени атрактивни мускулни групи, ако греша нека тя ме поправи. Най-доброто средство за осъществяване на този резултат от кардио гледна точка е велоергометъра, разбира се не казвам че не трябва да прави и други кардио упражнения, просто велоергометъра е най-подходящ и на него следва да се отдаде приоритет. Никога не съм твърдял че велоергометъра ще ви направи най-добрите кросфитъри, но и неговата цел не е да ви прави сървайвъри, неговата цел е строго конкретна и определена, а именно изгаряне на мазнини и същевременното запазване на мускули, а това е и целта на Либра. Така че извинете ме уважаеми кросфитъри, целта тук в този дневник е по друга.
Либра ти каза че си съгласна със Славко(това много ме разочарова), а той каза че велоергометъра е забавен, а аз това го разбирам като - не работи, т.е. разбрах че ти мислиш че не работи.
Славко Джеръми Уоринър е велик атлет, след като не можем да се доближим до него, то поне можем да направим така че да изглеждаме по-добре от него.

17.09.10
10:51

не би трябвало да си разочарован, когато има консенсус по някоя тема, за която си на различно мнение...
аз не съм промит мозък...по-скоро ти пишеш малко императивно...но няма как де...хора сме и всеки си знае неговото...емпатия му е майката брат...ще се научим...има време...

Хора като Уоринър...са се родили да правят това, което правят...хубаво, не е станал от леглото и пробягал 400м. за 44сек., но гена, обстановката, родителите, треньори, родна страна, зверска химия...все фактори, които изграждат и са спомогнали...

Аз не искам да бъда като някой, а да ставам всеки ден едно по-добро, знаещо, можещо “АЗ”...

Хубав ден

17.09.10
18:29

“Обичам” невербалната комуникация...хората винаги те разбират...НЕПРАВИЛНО :)

Няма проблем за спама, харесва ми когато сте активни. Когато споровете/дискусиите са смислени място за читав спам винаги трябва да има.

Казвам ви обаче лека вечер, не съм в кондиция да се впускам на дълго и на широко в обяснения, имам грип да  боря...
Важното е, че уважам мненията на всеки един от вас и им отделям нужното внимание.

По-здрави!

18.09.10
09:06

ХРАНА (18.09.10)
wake up: 6:00
6:15 3 с.л овес ядки, 4 с.л смляно ленено семе, 5 белтъка, изтискан лимон с 1 ч.л мед
7:30 нектарина 1бр
ТРЕНИРОВКА (8:30-9:30)
10:30 извара 120гр, 100гр кис.мляко 3,6%
14:00 херинга на скара 140гр; домати, краставици
17:00 3 белтъка, 50гр пилешко, ябълка
20:30 пил.месо от бут без кожа 180гр; домтаи, краставици

ТРЕНИРОВКА (8:30-9:30) - full body
1) Избутване дъмбели от п/улег
3 х 10 @ 8кг
2) Seated row
1 x 10 @ 20кг
2 х 10 @ 25кг
3) Раменни преси
3 х 10 @ 5кг
4) Бедрено сгъване
1 х 10 @ 15кг
2 х 15 @ 10кг
5) Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж
2 х 10 @ 5кг
1 х 8 @ 6кг
6) Придърпване въже за трицепс
3 х 10 @ 15кг
7) Хиперекстензии
3 х 10 @ 9кг
8) Повдигане крака от успоредка
3 х 15
9) Rotary torso
1 x 10 (на страна) @ 20кг
2 х 10 @ 25кг

Отново тренировка в приятна компания. Този път се събрахме и 4мата - аз, Кольо, CKOTA и tonu :P
Тенк Ю гайс с вас ми е много найс да тренирам (малко много говорите ама...ви е простено :P )

Мнението беше редактирано от libra на 18.09.10 18:28.

18.09.10
10:03

Понеже ти мълчиш де :D

казано от libra на 18.09.10, 09:06:

Отново тренировка в приятна компания. Този път се събрахме и 4мата - аз, Кольо, CKOTA и tonu :P
Тенк Ю гайс с вас ми е много найс да тренирам (малко много говорите ама...ви е простено :P )

Компанията е единствената причина да тренирам там, честно... Въпреки, че сладките приказки малко разводняват тренировката и намаляват интензивността й, за мен е удоволствие. Е, днес пак не ми остана време за една мъничка мускулна група, но като цяло свърших добра работа.  8-) Ама и СКОТА е прав де...  (giggle)  :D

18.09.10
12:02

(малко много говорите ама...ви е простено :P )

Сигурен съм, че си се прехапала когато си го написала това :D

18.09.10
18:14

казано от tonu на 18.09.10, 12:02:

(малко много говорите ама...ви е простено :P )

Сигурен съм, че си се прехапала когато си го написала това :D

хахахаха с моите камъни, по моята глава :P

18.09.10
20:23

Кольо... цитат на деня—-> “Оползотвореният ден носи спокоен сън!”...

Good night ;)

19.09.10
07:40

ХРАНА (19.09.10)
wake up: 8:00 (сън 7 часа)
8:15 4 с.л овес ядки, 50гр извара, 5 белтъка
11:00 грейпфрут, пилешко
14:00 домашно овче мляко 400гр (е няма такава вкусотия!)
17:00 пил.месо от бут без кожа; домати, краставици

ТРЕНИРОВКА - почивка

О.С:
1.Болна съм....болна съмммммммммммм.....fucked up.

Мнението беше редактирано от libra на 19.09.10 12:21.

VA

19.09.10
10:19

От какво си болна само гърлото ли те боли?
За гърло на мене лично Тантум верде за пръскане много ми помогна, толкова ме болеше че на моменти ми искаше да си прережа вените :D :D :D

19.09.10
12:43

казано от Vask0 на 19.09.10, 10:19:

От какво си болна само гърлото ли те боли?
За гърло на мене лично Тантум верде за пръскане много ми помогна, толкова ме болеше че на моменти ми искаше да си прережа вените :D :D :D

Ей дечурлига (визирам теб и kristiancho :P ) заради вас днес цял ден ми горят.... ушите :) Спрете се.

Грип нещо ме е тръшнал...гърло не ме боли само хрема и отпадналост.

19.09.10
12:55

Минах днес през healthstore-a в студентски и си понапазарувах малко витамини, минерали, билки... всичко с насоченост подобряване здравословното ми състояние (визирам СПКЯ). Надявам се да има някакво подобрение, развитие...каквото и да е, защото вече откачам!

Прилагам снимка на това, което си взех - от лява на дясно:
Хром, Рибено масло, Калций + Магнезий, Холин + Инзотиол, вит.А+Д, Сау Палмето, Витекс

Общо взето всичко това ще ми стига за 1 месец... Мисля половин година поне да приемам тези добавки и ако няма развитие ще търся друга безобидна за организма ми алтернатива ...

п.с: Now да вземат да ме направят рекламно лице :D :D

Кутийката за витамини е много важно нещо ;)

19.09.10
13:04

казано от RogerF на 19.09.10, 12:58:

Кутийката за витамини е много важно нещо ;)

хахах не се бъзикай ;) нали все пак трябва да има в какво да ги пренасям... пък и ми е симпатична :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1